BOOKING

Hey darlings ♥ 
 

Jeg får så utrolig mange spørsmål om salongen, så jeg tenker det er greit å komme med litt info her. Tjenestene vi kommer til å tilby i salongen er: tattoo, negler, vipper, voks, threading, ansiktsbehandlinger, farging av vipper og bryn. Det vil komme fler behandlinger etterhvert, jeg skal selv på noen kurs - mer om det kommer. Vi åpner dørene 1. juli og da er dere alle velkommen. Facebook page vil komme asap, men vi venter enda på noen få småting før vi vil dele dette. Stay tuned guys :-)

Vi har et møte på mandag, og da kommer det mye mer info. Men nå kan dere værtfall booke time for negler hos meg. Siden bookingsystemet ikke er klart før vi åpner, kan dere booke på min Facebook page her - altså sende en melding til meg der, så avtaler vi time. Jeg kommer til å ha tilbud hele første måned så prisen vil da være 550 for nytt sett!

Det er altså ikke bare bare å åpne en helt ny salong og fikse alt det som behøves. Men man lykkes ikke om man ikke prøver. Og vet dere, jeg har så sinnsykt troa på oss. Nå vil jeg bare komme igang, jeg er så gira! Håper på å se mange av dere i salongen etterhvert, stor klem fra meg!
 
 

2 kommentarer

Sara

25.06.2016 - 18:07

Har Daniel en Instagram hvor han legger ut tatoveringer han har gjort? Er nysgjerrig på kunsten hans :D

arielsoylandos

26.06.2016 - 10:52

Sara: jepp! daniel__louis (2 understreker) :-)

Skriv en ny kommentar

hits