JEG FLYTTER, IGJEN

 

Haha, dere må virkelig tro jeg er ustabil. Jeg har bodd med Joanna og Camilla i bare tre måneder, men skal allerede flytte ut. Nå flytter jeg inn i min gamle leilighet, nemlig der Daniel bor ♥ 
 


Me and my Jojo ♥

Jeg synes det er på tide å flytte tilbake til Daniel. Vi har det helt fantastisk nå og jeg er hos han hver natt uansett. I tillegg ligger jo lokalet vårt rett i nabolaget der Daniel bor. Jeg kommer til å savne Jojo og Cam helt sinnsykt mye, men jeg skal nok besøke dem masse. Jeg har blitt veldig vant til å ha di to jentene rundt meg! Jeg skal flytte inn hos D den 1. juli. Eller.. jeg har jo egentlig allerede flyttet inn - jeg må bare hente alle tingene mine hit. Hihi :-) 

Det skal bli godt å kunne bo med min elskling på ordentlig igjen! Jeg tror vi er mer enn klare for det og jeg gleder meg masse til tiden fremover. Åh, jeg har det så bra for tiden og alt viser bare til at ting kommer til å bli bedre og bedre. Jeg er så takknemlig!Jeg holder allerede på med et nytt innlegg til dere, det kommer om ikke lenge!

4 kommentarer

Nadia

26.06.2016 - 20:14

Når jeg så overskriften tenkte jeg "Åh men please la det være med Daniel nå..." og når jeg så det var det så bare "ååååh!". Pleier som regel ALDRI å kommentere blogginnlegg, men jeg kjenner meg sånn igjen i deg og din personlighet. En av mine daglige gjøremål er å sjekke din blogg. Er oppriktig glad på dine vegne, absurd nok som det er i og med at vi ikke kjenner hverandre. Liker deg best når du er happy. Fortsett sånn!

arielsoylandos

28.06.2016 - 01:00

Nadia: ååååå, taaaakk <3 stor klem til deg!!

Tante

27.06.2016 - 00:32

Så bra Ariel 💜 💙

God savneklem til vi ses!

arielsoylandos

28.06.2016 - 00:57

Tante: <3 <3 <3

Skriv en ny kommentar

hits