MY BEAUTY FAVS

inneholder annonselenker

 

Decubal face cream

Verdens beste krem! Denne har mamma brukt på meg siden jeg var en liten kid - jeg er avhengig! Den er helt perfekt for tørr hud og allergier. Jeg tåler ikke parfyme eller parabener, så denne er fantastisk mot huden min. Jeg kjøper den på apoteket for ca 140 kr og den varer i ca to måneder. Jeg bruker den morgen og kveld. Om du også har sensitiv hud, så anbefaler jeg virkelig å prøve ut denne! Decubal er en hel serie, så det finnes også krem for hele kroppen.


 

Bahama mama bronzer 

MUST HAVE i min sminkepung. Dette solpudderet er fra the Balm og det er helt uten parabener - derfor er den veldig god mot huden. Jeg bruker faktisk denne bronzeren rett på huden etter jeg har smurt meg med krem. Jeg ser med en gang mye brunere og freshere ut med denne på! Du kan finne den her.

Mary-Lou manizer 

Denne er også fra the Balm. Denne er helt amazing og kan brukes til det meste. Jeg bruker den på kinnben, i øyekroken, på neseryggen, rett over leppa og rett under øynebryn. Absolutt en favoritt hos meg. Du finner den her.Anastasia Beverly Hills dipbrow 

Etter jeg fikk denne med meg hjem fra Browrehab, har jeg ikke brukt noe annet på brynene. Jeg bruker fargen "dark brown", og den er veldig lett å påføre. Kosten jeg bruker er også fra Browrehab. Det er viktig å ha en god kost når du skal tegne brynene.

 

6 kommentarer

27.06.2016 - 18:02

Kan du lage et innlegg/video om hvordan du order brynene? :D

arielsoylandos

28.06.2016 - 00:56

Anonym: absolutt :-)

Henriette Celin

27.06.2016 - 18:26

Brow rehab har jeg hørt er bra ^^

Wow, den ansiktskremen må jeg sjekke ut (:

arielsoylandos

28.06.2016 - 00:55

Henriette Celin: de er best! <3 ja, du må teste den! den er helt rå :-)

Camilla

27.06.2016 - 19:04

Hei ! Jeg har så lyst til å bare si opp jobben min i barnehagen og søke hos deg og ta kurs og hva enn som trengs jeg ! Du er så flott og inspirerende og jeg koser meg på dine vegne over alt som ordner seg for deg nå! Så morro å se :) du er nydelig !!!!

arielsoylandos

28.06.2016 - 00:55

Camilla: haha, så søt du er!! tusen takk, stor klem til deg <3

Skriv en ny kommentar

hits