JEG STENGER KOMMENTARFELTET

  • 01.07.2016 - 15:38

 

Hey darlings ♥ 

Jeg har en litt kjip nyhet å komme med akkurat nå. Etter all drama som har holdt på de siste dagene, velger jeg å stenge kommentarfeltet for en periode. Jeg er lei av å få kommentarer om hva andre bloggere skriver på sin blogg. Folk for blogge og skrive om hva de vil, men jeg ønsker ikke negativitet på min blogg lengre. 

  

Når det kommer til vår nye salong, så må vi selv få velge hvem som skal jobbe der og ikke. Jeg har aldri før startet noe eget eller i det hele tatt drevet noe eget, og jeg er sikker på at jeg kommer til å møte mange hindringer. Men vet dere, jeg er så klar for det. Og jeg tror også det er slik man lærer. Man må prøve og satse, før man kan lykkes! Det å åpne salong for oss er veldig stort, og når da andre vil synke så lavt og skrive dritt om det vi holder på med - så vær så god, men jeg vil som sagt ikke ha dårlig stemning her på min blogg. Jeg håper dere skjønner det :-) 

Det er ganske kjipt å stenge av hele kommentarfeltet, for jeg elsker å kommunisere med dere. Men jeg har en Facebook side som dere finner her, der kan dere skrive til meg og komme med spørsmål. Jeg lover at jeg skal være flink til å svare dere alle! Vi blogges senere, stor klem fra meg 

 

hits