THIS WEEK

  • 03.07.2016 - 17:04

 

HØYDEPUNKT 
At vi har fått gjort SÅ mye i salongen! Handlet og jobbet som bare det. Jeg er så stolt over oss og det skal bli så sinnsykt kult å åpne salongen på tirsdag! Også var vi på Riri konsert i går, det var sykt bra! 

 

OPPTUR
Husker dere når jeg skrev innlegget Hjelp Saba? Nå har hun endelig kommet hjem til Norge, og det er så utrolig godt å vite at dere har hjulpet til med det! Velkommen hjem Saba ♥

  

NEDTUR
Det må absolutt være når jeg stengte kommentarfeltet. Både, og egentlig. Kjipt at dere ikke kan skrive til meg her, men jeg liker at jeg nå får private meldinger istedenfor, da får man en mye mer "privat" samtale og det er lettere å bli kjent med dere på den måten :-)

 

LÅT
Chris Brown - back to sleep 

 

 

FILM / SERIE
Superman VS Batman. Ikke på min topp 5 liste, men det er typ det eneste jeg har sett denne uken. Og selvfølgelig Keeping up with the Kardashians!  

 

INNKJØP 
Jeg har ikke hatt så mye Ariel-tid så jeg har ikke shoppet noe til meg selv. Men vi har handlet helt sykt mye ting til salongen, så det må jo bli det i så fall.. Gleder meg til å vise dere hvordan det blir seende ut, det blir såååå fint! 

 

BILDE 

Bilde fra tirsdag, jeg hadde det SÅ koselig med mine herlige jenter!

 

VIDEO INNLEGG
Jeg stenger kommentarfeltet 

Dreamteam 

 


 

Denne uken har gått så sinnsykt fort, det er nesten skummelt! Vi har jobbet så mye og jeg merker det handler veldig mye om salongen her på bloggen. Jeg håper og tror dere synes det er interresant, men dere må også si fra om det blir for mye av det samme! Det er ingenting jeg heller vil enn å lage innlegg jeg vet dere vil lese. Men alt i alt har det vært en bra uke, nok en gang. Stor klem fra lykkeliten ♥

hits