INGEN LYS I ENDEN AV TUNNELEN

  • 04.07.2016 - 22:30

 

Darlings! Jeg beklager mega-sen oppdatering fra meg. Idag har JEG kjørt bil i Oslo, i flere timer. Og det gikk bra, wuhu!! Hehe.. Det er faktisk sykt skummelt å kjøre bil i Oslo når man normalt ikke kjører så ofte. Jeg tror jeg brukte 298 banneord mens jeg satt bak rattet idag.. Og jeg drepte bilen noen ganger, men nok om det! Hehe :-) 

Nå har jeg endelig kommet meg inn døra hjemme, men dagen er langt fra over! Nå skal vi rydde og vaske leiligheten, det trengs. Når det er gjort må jeg gå gjennom mailen min og jobbe enda litt til. Det er altså ikke noen ende på denne dagen i det hele tatt. Jeg har så vondt i armer og bein, men samtidig er jeg så sta og vil gjøre alt som står på planen. Det verste av alt, når man ikke er hjemme noen ting i løpet av dagen, er at man må stoppe å spise ute her og der. Snart kan vi tatovere JUNKFOOD i panna mi. Neida, men det begynner å bli ille altså. Derfor skal det bli sykt godt med en brødskive etter dagens gjøremål! Jeg kan ikke huske sist jeg gledet meg til en brødskive, liksom..

Ok, nok om mat og bilkjøring. Jeg merker at trenger å lade batteriene litt, for dette innlegget handlet jo rett og slett ikke om noen ting. Jeg ville egentlig bare stikke innom å si hei og ønske dere en fantastisk kveld videre. Også håper jeg dere har fått en super start på den nye uken! Glad i dere ♥
 

hits