FUCK DEG OG HUNDEN DIN!

  • 08.07.2016 - 18:30

 

Ååååh, jeg har så vondt i mamma-hjertet mitt idag. Lille Percy ble bitt av en amstaff i går kveld, en amstaff som nekta å slippe taket når han først hadde munnen rundt nakken på vår lille baby. Det var Daniel som var ute med han når det skjedde, og han kom helt svett og skjelven tilbake med en redd Percy. Heldigvis hadde ikke Percy vondt, det kunne vært så mye verre..

Amstaffen bet av en liten del av huden, og det blødde litt. Idag var jeg hos legen med han. De måtte først fjerne litt pels sånn at de kunne finne såret. Jeg skulle holde hodet i ro mens legen fjerna pelsen, men jeg fikk så vondt av han da han ble så redd - jeg måtte rett og slett gå ut og be en annen person holde han. Det var ikke noe gøy i det hele tatt! Legen mente såret skulle gro av seg selv med riktig pleie og medisiner, men jeg skal tilbake på mandag for å sjekke hvordan det har blitt til da.

Så det går altså bra med vår lille, men det er ille å tenke på at det i det hele tatt skjedde - og hvor ille det faktisk kunne gått! Jeg trodde amstaff var forbudt i Norge!? Og når til og med eier ber hunden om å slippe Percy, og hunden da ikke gjør det - hva slags respekt har denne hunden for eieren sin? Jeg vet ikke hvem man skal legge skylden på, men ser jeg noengang noe lignende så ringer jeg rett til politiet! Fy, så sint jeg blir.. Jeg er bare overlykkelig fordi Percy har det bra og ikke har noen alvorlige skader! Nå blir det masse kosing og godis fremover ♥

 

hits