UPDATE

  • 09.07.2016 - 21:02

 

Hei dere ♥

Nå har jeg nettopp kommet hjem etter en herlig middag med Daniel og svigermor. Gjensynsglede! Nå er jeg rimelig mett og trøtt. Denne uken har gått så sinnsykt fort, jeg kan ikke tro det er søndag imorgen. Det skal bli sykt digg å ikke våkne til en irriterende alarm!

Jeg merka forresten at det ble ganske sterke reaksjoner fra flere etter innlegget jeg skrev i går om at Percy ble angrepet. Jeg vil bare si at jeg ikke tar alle av en rase under samme kam, og har ingenting imot amstaffer. Da har jeg forklart meg dårlig og gitt litt feil signaler, så beklager for det. Jeg var bare veldig sint på nettopp denne hunden som bet Percy, men jeg skjønner jo selvfølgelig at det er eier sin feil i bunn og grunn! Jeg ville bare oppklare det :-) 

Nå skal jeg legge fra meg macen en stund og heller ta frem vaskekosten. Hele leiligheten skal vaskes, noe jeg absolutt ikke er klar for akkurat nå - men må man, så må man! Jeg og Daniel har forresten begynt å tenke på å flytte til en annen leilighet, så kanskje det blir litt surfing på finn i kveld også. Leiligheten vi bor i nå er kjempefin, men de vi leier av er ikke så lett å ha med å gjøre! Vi har fått ganske store regninger da vaktmester har vært her for å fikse ting vi ikke har mulighet til å fikse selv og vi har fått bot for å sette ut papp ved siden av søppeldunken fordi det ikke har fått plass i selve dunken. Latterlig! Men men, leiligheten kommer værtfall ikke til å vaske seg selv, så vi blogges! Klem fra meg ♥

 


Find my outfit here (adlink)

hits