THAT WEEK

  • 11.07.2016 - 11:49

 

Disse innleggene bruker jo å hete "this week", men jeg glemte av at det var søndag i går så det slo ikke meg å lage dette innlegget til dere. Lol, I know.. Men her er en oppsummering av uka som var :-) 

 


 

HØYDEPUNKT 
Høydepunktet denne uka var vel å få besøk av mammaen til Daniel. Det var så lenge siden jeg så Nettan sist, så det var skikkelig gjensynsglede! Love her ♥

 

OPPTUR
Denne ukas opptur må være alle booking vi får. Jeg sitter dag inn og ut å tar imot bookinger fra dere, og det er så godt å se at dere vil komme å få negler, vipper, tattoo osv av oss! Det gjør meg vanvittig glad! 

  

NEDTUR
Det var absolutt når Percy ble bitt! Vi var så redde men samtidig så glade for at det ikke ble større skade på vår lille! 

 

LÅT
Dua Lipa - hotter than hell 

 

 

FILM / SERIE
Det eneste jeg har sett på denne uka er Kardashians, faktisk. Jojo ville vi skulle begynne på nytt på den siste sesongen, så noe mer spennende enn det ble det altså ikke.. 

 

INNKJØP 
Jeg har fått mye fint hjem i posten denne uka, men dette er nok favoritten: 

Outfit her!

BILDE 

Lille baby!

VIDEO 
Jeg har jo ikke lagt ut noen video denne uken, shame on me!! Men Siri sminka meg i går, og da filmet vi det - dere får video så snart som mulig! 

INNLEGG
Fuck deg og hunden din
Penger gjør meg lykkelig 

 


 

Jeg vet at bloggen blir litt nedprioritert for tiden, og det plager meg. Jeg prøver å oppdatere dere når jeg kan, men det har altså vært så mange baller i luften nå den siste tiden. Jeg er værtfall veldig glad for at dere fortsatt henger på, tross alt. Jeg er glad i dere ♥

hits