4 TING JEG HATER

  • 14.07.2016 - 20:43

 

EDDERKOPP VIPPER
Altså, jeg elsker også mye mascara. Men når jenter er ivrige å legger på mer enn de skal, så blir vippene helt klumpete og setter seg fast i hverandre. Dette kaller jeg edderkopp vipper og det er noe av det verste jeg ser! Tips fra meg: prøv å dra børsten frem og tilbake når du er inne ved roten, dette vil gjøre at du får mer mascara der du vil ha den, og at vippene ikke setter seg fast i hverandre. 

 

BRA-BOMB 
Når jenter går med en fin topp, men ødelegger hele outfiten med å ha en bh under som vises. Jeg kan lett gjøre det til hverdags, men absolutt ikke til fest! Her finnes det andre løsninger: gjennomsiktige stropper eller en annen form for bh der den ikke vil synes! 

 

REKLAME, REKLAME, REKLAME 
Mailboksen min er full av reklame, det kommer værtfall 5 mail per dag som bare er ren reklame. Jeg HATER det. Ikke bare på mail, men overalt. En blogg f.eks som bare er fyllt opp med reklame er usmakelig, facebookfeeden, u name it. Reklame vil finnes overalt, alltid. Men jeg er ikke alt for glad i det.

 

AGGRESIVE SJÅFØRER
Det er ikke noe som er verre enn en dude (eller en dame for den saks skyld) som kjører fort og farlig fordi han/hun synes det er kult. Jeg er alltid den første til å si fra om det, noe jeg faktisk er glad for. Det er ikke kult å kjøre for fort, det er mye kulere å ta vare på de livene du er ansvarlig for. Verre enn en privatsjåfør, er en person som kjører kollektiv. Om det er buss eller trikk eller noe annet, kjør forsiktig! Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har stått i en full buss og så og si blitt slengt rundt fordi sjåføren ikke kjører slik han burde.

 

Do u agree? Press the like-button!

 


Me and my babe, Martine!

hits