I'm good

  • 14.07.2016 - 19:53

 

Etter innlegget jeg postet i går har jeg fått spørsmål fra flere om det er slutt mellom meg og Daniel. Det er det altså ikke. Min nedtur i går hadde ingenting med mitt forhold til Daniel å gjøre. We're all good. Hvorfor jeg var så nedfor i går er ikke så lett å svare på, uten å spy ut alle detaljer. Men det handler vel mest om psyken min. Når jeg først har brukt opp alle batteriene jeg har i kroppen og sliter med å lade de igjen, så krasjer jeg helt. Nå har det vært utrolig mye jobb non-stop i ganske lang tid. Og når jeg først er såpass sliten, så begynner jeg å tenke. Også tenker jeg for mye.. 

Men idag er en mye bedre dag. Jeg er nettopp ferdig på jobb, sitter i sofaen med kjæresten min og her blir vi resten av kvelden. Vel, han har hentet en madrass og lagt utover stuegulvet, så jeg kryper vel ned dit om noen minutter. 

Jeg er evig takknemlig for alle fine ord jeg får fra dere, uansett om jeg har en bra eller dårlig dag. Dere gjør alltid humøret mitt litt bedre! U're the best. Vit at jeg setter pris på hver og en av dere. Og det var egentlig det jeg hadde på hjertet for denne gang. Ha det best, elsklinger! 

 


My gangsta and me 

hits