SOMMERENS STORE HAPPENING

  • 25.07.2016 - 19:38

sponset innlegg 

 

Nå er det ikke lenge igjen til sommerens store happening og det jeg og venninnene mine har vente på en god stund nå.. FINDINGS FESTIVAL! Jeg skulle på festivalen i fjor, men noe kom selvfølgelig i veien og jeg fikk ikke dratt. Derfor blir dette min første gang på Findings og det kan ikke skje fort nok. Bestevenninna mi er i Ibiza nå, hun sier hun har funnet masse bra outfits til denne helga. Haha, can't wait!

  

Her er artistene som skal opptre i år:
Adrian Lux, Alan Walker, Broiler, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Kygo, Labrinth, Lemaitre, Loveless, Oliver Heldens, Reidar Buskenes & Luis Molinari, Röyksopp, Salvatore Ganacci, Seksuell 

Mange av artistene har jeg faktisk ikke hørt om, så det blir jo spennende å se dem alle sammen. Men den jeg gleder meg mest til er absolutt David Guetta, jeg tror han spiller mest av "mine type" musikk.. Også digger jeg Kygo og Labrinth sin musikk, så dette kan ikke bli feil!

 

Jeg har ikke vært på festival siden jeg var russ (hvis ikke jeg tar veldig feil nå), så det er på tide med en skikkelig festlig helg med masse bra musikk! Vi får krysse fingre og tær for at været blir awesome 19. og 20. august!

Ryktene sier at det ikke finnes mange billetter igjen, men de som er igjen finner dere her! Sees vi? Det håper jeg virkelig, fra det jeg har hørt fra venner så er dette en festival man ikke vil gå glipp av! 

  

hits