RELATIONSHIP STATUS?

  • 27.07.2016 - 16:51

 

Hei mine fine lesere! Jeg fikk en kommentar på et bilde jeg la ut på insta her om dagen. Disse kommentarene går igjen og igjen, spesielt den siste tiden. "Er det slutt mellom deg og Daniel?" Jeg regner med at tekstene til bildene mine forvirrer dere, når dere titt og ofte spør meg om dette spørsmålet. 

 
Jeg mener selvsagt ikke noe ille mot dere som kommer med disse spørsmålene og jeg skjønner at folk er nyskjerrig. Men det er pittelitt irriterende at noen tror det er sutt mellom meg og kjæresten min hver gang jeg legger ut en quote eller skriver til dere at jeg har en dårlig dag. Det er jo ikke slik at jeg blogger så mye om mitt og Daniel's forhold sånn generelt, så hvorfor skulle slike innlegg plutselig handle om vårt forhold? Jeg bare skjønner ikke.. Om det skulle være slik at jeg og Daniel skulle slå opp, så hadde jeg absolutt skrevet det til dere. Det tror jeg dere vet. Derfor er det ingen grunn til å sitte å undre på hva som skjer mellom oss, vi er altså sammen og alt er good.

Teksten jeg brukte på dette bilde tok jeg rett ut fra en sang, for jeg syntes det var en bra quote. That's it! Dere må ikke tro at det alltid er noe galt i forholdet selvom jeg spytter ut en "emo" tekst til bildene mine på insta nå og da :-) 

hits