TODAY

  • 27.07.2016 - 19:43

 

God kveld, elsklinger. Nå har jeg nettopp kommet inn døren hjemme! Dagen har gått til makeup session med Siri, møter, også har jeg fikset neglene til Elisabet. Nå er planen å få i seg noe å spise, jeg tenker.. SØTPOTET! Altså, jeg spiste søtpotet for første gang for kanskje et par måneder siden. HVORFOR HAR INGEN INTRODUSERT MEG FOR SØTPOTET FØR!? Jeg har virkelig gått glipp av noe.. Søtpotet in my heart forever, liksom. 

Uansett, jeg ble veldig motivert og inspirert av et av dagens møter. Jeg vet jeg har vært stille på bloggen den siste tiden. Altså, jeg har for det meste bare lagt ut bilder eller videoer der jeg ikke engang snakker. Så ja, det har vært stille. Det kommer til å endre seg, og noen av plattformene mine kommer til å ha mer innhold fremover. Jeg vil uansett bare si takk til alle som henger med. Jeg har hatt åpen snap idag og dere er bare alt for søte med meg. Det gjør liksom ingenting å ikke ha kommentarfelt lengre, jeg føler nesten jeg har fått bedre kommunikasjon med dere etter det ble steng. 

Det var alt for nå. Vi blogges mer imorgen! Forresten så må dere legge meg til på snap hvis dere ikke allerede har gjort det! Siri sminket meg idag igjen og alt ligger på min my story: ariel.soylandos :-) 
 

hits