LIFE RIGHT NOW

  • 01.08.2016 - 20:23

inneholder affiliatelink

 

Swimsuit here

 


 

"Hvordan har du det for tiden?" 


Jeg har det ganske så bra, skal jeg si dere. Jeg er mye sliten, men på en eller annen måte liker jeg det. Det gjør slik at jeg ikke har tid til å tenke så mye på ting jeg kanskje gikk å tenkte på før, og det gjør slik at jeg sover godt om natta uten de ekle drømmene. Halleluja! 

Det er mye jobb for tiden, både i salongen og med alle mine andre prosjekter. Aldri før i hele mitt liv har jeg jobbet så mye som det jeg har gjort nå i sommer. Det er vel lov å si at jeg er ganske stolt av meg selv? Ja, det synes jeg..

Man kan vel trygt si at jeg har det så veldig mye bedre nå enn det jeg hadde det når dette året startet. Det har skjedd mye, av og til føler jeg at jeg sitter fast i en evig berg og dal bane. Det begynner å bli litt mer stabilt, heldigvis. Jeg føler enda ikke jeg har funnet en riktig balanse mellom jobben i salongen, bloggen og alt annet. Det er nok noe som kommer med tiden, vi har tross alt bare jobbet i salongen i en måned nå..

Jeg har det mye bedre med meg selv, både på innsiden og på utsiden. Jeg har selvfølgelig mine dårlige dager som alle andre mennesker, men endelig har jeg funnet en eller annen ro i kroppen som gjør at jeg ikke blir like fort deppa. Jeg er fortsatt litt deppa nå og da, men jeg tenker så mye mer positivt og lar ikke de negative tankene ta over lengre.

For noen dager siden sa lillesøstra mi til meg at jeg virker så mye mer lykkelig nå enn det jeg har gjort tidligere. Det gjør meg glad - at andre kan se at jeg har det bedre med meg selv. Og det gir meg bare enda mer motivasjon til å ikke la mer dritt dra meg ned. For det har vært mye dritt. Bare det at jeg stengte kommentarfeltet her på bloggen har gjort dagene mine mye bedre, og jeg vet ikke engang om jeg vil åpne det igjen..? 

Så ja, livet er så mye bedre nå! Jeg har det bra, jeg smiler. Det er lenge siden jeg har følt meg så sterk. Jeg tror mye av dramaet som var for litt siden har fått meg til å innse litt mer hvem jeg er og hva som er mine verdier. Ærlighet og respekt - det er noe som jeg setter høyere enn alt annet. Jeg føler jeg kjenner meg selv litt bedre nå, og at tiden som kommer vil gi meg mye lykke og mening.

Og dere, jeg elsker dere! Ta vare på hverandre 
Bildene er tatt av Nicolai Saxegaard. 
 

hits