THIS WEEK #31

  • 07.08.2016 - 13:37

inneholder affiliatelink

 

THIS WEEK #31 

 

HØYDEPUNKT 
Jeg er i Nord!! Jeg har endelig fått ræva i gir og kommet meg hjem etter 4 hele år! Dere aner ikke hvor godt det var å se bestemor og bestefar igjen. Og selvfølgelig Veronica og Isabell, mine nærmeste barndomsvenninner. Isabell har fått en nydelig prinsesse som jeg fikk møte igår, endelig. Det er så deilig å bare være her. Slappe av og nyte tiden sammen med disse herlige menneskene. Bestemor og bestefar bor også litt utenfor sentrum, det er så stille og fredfullt her - jeg elsker det. 

 

OPPTUR
Når vi først er på snakk om familie, så var det en stor opptur for meg å ha lillesøster på besøk før jeg dro hit. Ikke nok med det, men vi dro også til Liseberg på tirsdag og møtte store deler av familien til Daniel. Hele denne uka har handlet om familie, og jeg er så takknemlig for nettopp det. Jeg og Daniel feira også 2,5 år på onsdag, det var veeeeldig koselig!!

 


Badedrakt her. Photo: Saxegaard 


 

NEDTUR
Den eneste nedturen jeg kommer på er at jeg er så langt unna Daniel og savner han litt, men ellers har jeg NADA å klage på :-) 

 

LÅT 
French Montana - freaks 

 

FILM / SERIE 
Jeg har faktisk ikke sett på en eneste film eller episode av noen ting. Denne uka har jeg glanet en del på YouTube, så kanskje vi skal bytte på dette punktet? Ukas YouTube? :-)

 

FAVORITT

Mine nye solbriller som jeg kjøpte på Monkii i Göteborg. Elsker forresten den nye jakken min også, som er svart på den ene siden og militærmønster på den andre. Du finner jakken her

 

BILDE

Liseberg med Daniel's pappa og resten av Louis gjengen! Family ♥


 

VIDEO 

 

 

INNLEGG 
Nei, jeg jobber ikke gratis!

Life right now PS: glem ikke konkurransen der du kan vinne gavekort på min favoritt nettbutikk. Konkurransen finner du her! Lykke til :-) 
 

hits