VI BLE KJENT PÅ FACEBOOK

  • 07.08.2016 - 22:35

 

Jeg tror ikke jeg er alene når jeg sier at jeg har blitt kjent med noen over Facebook og det er der vi på en måte har lært å kjenne hverandre. Nei, jeg snakker ikke om en gutt nå, men en jente som i løpet av veldig kort tid har blitt en av mine nærmeste venner.

Det er sikkert noen av dere som allerede skjønner hvem jeg mener, men for dere som ikke vet - jeg snakker om min venninne Siri. Det var ikke slik at jeg visste hvem Siri var og oppsøkte henne, men det var bare.. ment to be? Hehe. Siri har en Facebook gruppe som heter "Beauty addicts" som jeg ble medlem i for noen måneder siden. Dette er da en gruppe som idag har over 21.000 (!!!) medlemmer, der vi jenter deler erfaringer om sminke, hår og veldig mye annet. Når jeg og Siri begynte å chatte på Facebook hadde gruppen rundt 6000 medlemmer, noe jeg synes er sykt kult!

Uansett, tilbake til Siri.. Vi skrev da litt frem og tilbake til hverandre, mest om sminke og litt sladder selvfølgelig - det er jo obligatorisk. Jeg tror nok at Siri ble bedre kjent med meg enn det jeg ble med henne, med tanke på at jeg deler så mye på bloggen. Etter et par måneder med chatting fikk jeg vite at Siri skulle flytte til Oslo, og da avtalte vi jo at hun skulle sminke meg og jeg skulle legge negler på henne. Vi åpnet salongen og plutselig sto Siri i døra. Nei, hun er ikke en stalker - jeg visste at hun skulle komme, hehe..

Det første hun sier når hun kommer inn er "jeg er nervøs". Jeg skjønte godt hva hun mente med det, og siden vi har snakket så lett og fint på nett så er man vel kanskje redd for at man ikke skal matche like bra "in real life". Det gikk ikke engang 2 min før jeg skjønte at Siri var en jente jeg kom til å se mye av fra dette tidspunktet og ut. Vi ble så og si bestfriends med en gang, hundene våre elsker hverandre OG vi er naboer. Jeg synes bare det er så kult hvor lett det var å komme i kontakt med denne nydelige jenta, og at hun plutselig har mye å si i hverdagen min..

  

Jeg kan stolt si at Siri er en av mine beste venninner og jeg er evig takknemlig for at jeg traff henne. Hun er nok en av de snilleste jeg vet om (noen ganger dumsnill, men jeg holder på å trene henne opp, mihi) og jeg kan virkelig snakke med henne om alt. Altså.. jeg klarer ikke å beskrive henne, hun må oppleves! De som kjenner Siri vet veldig godt hva jeg snakker om. Fytti, for et bra menneske! Enkelt og greit.

Siri, jeg er så glad i deg og du er bare helt jævla amazing ♥

 

 

 

hits