JEG VIL IKKE HJEM TIL OSLO

  • 09.08.2016 - 11:36

God morgen alle sammen. Det er en litt trist Ariel som skriver til dere nå.. Hvorfor? Fordi jeg skal reise hjem til Oslo idag, men det har jeg absolutt ikke lyst til. Dagene her har vært så avslappende, og jeg kjenner kroppen blir anspent bare på tanken av Oslo. Den siste tiden før jeg dro hit har vært så hektisk og jeg trengte virkelig denne lille ferien. Null stress, null mas. Jeg skal ærlig innrømme at jeg i går hadde veldig lyst til å dra tilbake til Oslo, men det snudde fort. Jeg har bare lyst til å avbooke billetten hjem å heller være her på ubestemt tid, men det går bare ikke. Jeg har alt for mye å gjøre i Oslo, og ferien min er dessverre over.. Når alarmen ringte idag og jeg skjønte at dagene mine her i Nord var over, så kom tårene. Ja, jeg er en liten drittunge til tider. Men jeg har mine grunner.. 

Det har vært så deilig å bare være unna alt og alle en liten periode, jeg tror alle trenger den avkoblingen av og til. Men nå er det ikke mange timene før bestefar skal kjøre meg til flyplassen og jeg er på vei til Oslo igjen. Jeg har bestemt meg for å holde meg veldig opptatt nå når jeg kommer meg hjem, for jeg merker et par negative tanker prøver å krype seg innover og spise opp energien min - det skal ikke skje! Jeg skal jobbe mye og finne på mye sprell. Bare prøve å ha det så bra som overhodet mulig og holde meg opptatt!

Det blir selvfølgelig godt å komme hjem til mine kjære, men jeg hadde altså ikke hatt noe imot å være her en stund til. Det får vel bare bli en annen gang, rett og slett. Nå skal jeg pakke kofferten og klemme bestemor til hun blir blå! ♥

 


Old photo

 

hits