ON MY LIPS

 Liquid lipstick from Kylie - in Dolce K 

Jeg fikk så utrolig mange spørsmål om hva jeg hadde på leppene idag, så her er svaret. Jeg bare ELSKER fargen og jeg elsker hvor bra den sitter på. Nå har jeg hatt den på siden 12 ish og jeg har ikke tatt på mer en eneste gang etter det. Still looking fab :-) jeg vet mange har skrevet om andre merker som er like bra, og det kan for all del hende at nettopp det er sant - men jeg synes absolutt den er verdt pengene siden den holder såpass lenge. Loves it! 
 

XOXO 

14 kommentarer

Nishat

18.08.2016 - 19:48

Du er veldig nydelig og passet Dolce veldig godt! 😄

Cecilie Berg-Pettersen

18.08.2016 - 22:24

Så fin! Ser du fikk tak i "bursdags edition settet" hennes, heldig! Hvilken farge er din favoritt? Vurderer å kjøpe en singel, siden jeg ikke fikk tak i settet :)

18.08.2016 - 22:44

Litt utenfor temaet om inlegget... Hva synes du om at Isabel kaller Martine for "pedofil" på sin snapchat på grunn av at hun er sammen med noen som er yngre? Usmakelig, av Isabel altså.

18.08.2016 - 23:19

Vet du ikke bryr deg, men tenkte å informere deg om at Isabel kaller Martine for pedofil, i og med at hun er sammen med en som er 19 år. Martine vil vel vite om dette. Usmakelig av Isabel

19.08.2016 - 06:54

Sitat fra Isabel:

· Når vi først er inne på bitterhet. Det er så altfor mange som virkelig har store vansker med å glede seg på andres vegner. Si for eksempel at det går bra for Elise, men istedenfor å ønske henne lykke til og faktisk bli genuint glad på hennes vegner, skal man heller finne feil og gjerne påpeke feilene, også. Slike jenter finnes det alt for mange av, og det er veldig trist.

Likevel er hun et eksemplarisk eksempel på dette, når hun rakker ned på Martine, og ikke klarer å være glad på hennes vegne..

19.08.2016 - 12:28

Hva synes du egentlig om Isabels oppførsel når hu driver å rakker nen på din besteveninne på sin snap? Det er så kvalmt at jeg blir dårlig av ho. Skjønner ikke hva Pierre tenker med. Han tenker nok mer med hodet nedenfor enn det oppe.

Heidi

19.08.2016 - 12:43

Syns Isabel virker utrolig dum. Noen innlegg lager hun der hun "vil ikke oppfattes som bitch.." Og så spyr hun ut skikkelig stygge ting om Martine på snap til Gud vet hvor mange følgere av 11 åringer hun har.. Du bør stå opp for venninna di og ikke finne dere i det. Mobbing er aldri greit. Kanskje du skal være "the bigger person" og skrive et innlegg om mobbing på nett. Da blir du nok heiet frem og viser en kontrast til hvordan Isabel oppfører seg.

Camilla Acklam

19.08.2016 - 13:52

Du kledde leppestiften kjempegodt! :)

Tina

19.08.2016 - 14:52

Heidi: Hun viser allerede at hun er "the bigger person" ved å ikke blande seg oppi andres business. Martine også, for den saks skyld. Ved å ikke slenge drit tilbake. Enkelte av dere oppfordrer til drama for deres egen underholdning. Det har man dramaserier til. Ignorér det heller når Raad får sine utbrudd, så kanskje hun etterhvert finner ut en annen måte å skape blest rundt seg selv på.

Kroppens Drivstoff

19.08.2016 - 16:14

HELT enig med Tina over her. Ikke bruk mer energi på henne, la det gå. Be the bigger person :) Hun vil ha en reaksjon, ikke gi henne den gleden.

Rakel

19.08.2016 - 16:21

Tina: Å skrive innlegg om at mobbing ikke er greit er vel bare positivt. Jeg jobber på barneskole og ser hvor mye dritt barna opplever fordi noen er anonyme bak tastaturet. Ettersom det faktisk er veldig mange barn som leser Isabels blogg synes jeg faktisk det var en god idé. Om du ikke tør å si noe face-to-face, skal man ikke skrive det på nettet heller, og jeg tror ikke Isabel hadde kalt Martine pedofil face-to-face. Jeg støtter derfor forslaget! :)

Tina

19.08.2016 - 17:36

Rakel: Har ikke sagt at det er feil å skrive et innlegg om mobbing. Jeg reagerer dog på at vedkommende legger det frem på en måte som får det til å virke som det er Ariels plikt å svare på enhver kommentar Isabel foretar seg.

Isabel

20.08.2016 - 14:48

Stakkars Isabel oppfører seg bare som ei sur og bitter kjerring når hu indirekte ska blande seg opp i hva Martine og Ariel driver med ;) lyser jo usikkerhet laaang vei x)

Lipsticken var veldig fin på deg Ariel. Takk for at du går med hodet hevet og står oppreist i deg selv i motsetning til visse andre vaklende korthus...

❤❤❤

Mia

21.08.2016 - 15:28

Er det mulig å være så ekkel som Isabel? Rakker ned på Martine bare for å få klikk på den miserable drittbloggen sin 💩 så utrolig lavmål å kalle Martine for pedofil at jeg har ikke ord. hun sier selv at hun er bitch også blir hun overrasket og lei seg når folk ikke liker henne etterpå?....... 😷

Skriv en ny kommentar

hits