SLIK BLIR DU NEGLEDESIGNER

 SLIK BLIR DU NEGLEDESIGNER 


 

Når jeg bestemte meg for å bli negledesigner lå ting ganske til rette for meg. Venninna mi fiksa meg inn på kurs, så jeg slapp å gjøre en masse research på hvilke kurs som var bra og ikke, det gjorde altså venninna mi for meg. Heldigvis fant hun et sinnsykt bra kurs og når jeg sjekka opp i denne skolen, så hadde jeg ikke lyst til å gå noen andre steder. Vi valgte å ta kurs i gelènegler og ikke acryl. Jeg mener personlig at gel er bedre for vår naturlige negl, med tanke på at det ikke er like hardt og skadelig som acryl. 

Jeg har forresten fått spørsmål om man trenger noen fag før man kan begynne på kurs, og det trenger man altså ikke. Alle kan ta kurs :-) 

Skolen jeg gikk på heter Pronails og ligger i Drammen. Grunnen til at vi valgte Drammen over andre skoler i som ligger i Oslo er blandet. Litt fordi venninna mi bor i Drammen og litt fordi denne skolen virka i våre øyne som er veldig bra og profesjonell skole. Jeg vet selv at det er enkelte skoler som holder kurs på bare en helg. Det vil si at du kommer på kurs på fredag og lørdag og på søndag er du ferdig utdannet med en diplom. Dette for meg er helt latterlig, spesielt nå når jeg har endel kunnskap om det å legge negler. Folkens, ikke gå til noen som ikke vet hva de driver med. Vi ser alle bilder  av negler på instagram feeden vår, men det er aldri noen som forteller oss at man faktisk kan få sykdommer av å gå til noen som enten gjør en slurvete jobb eller ikke har bra nok produkter.

  

Mer om kurset: 

Først hadde vi kurs fredag, lørdag og søndag i 3 uker rett etter hverandre. Disse helgene gikk vi gjennom alt av teori, og vi lærte også alt grunnleggende for å legge negler. Vi la våre første negler på modeller og det var sinnsykt gøy. 

Etter disse 3 ukene, var det kurs annenhver mandag der vi skulle ta med modeller og gjøre ulike ting hver gang slik at vi fikk lært oss mer. Grunnleggende så lærer man hvordan man skal legge nytt sett med negler, hvordan man skal gjøre en refill, hvordan man legger negler på de som biter, lage fransk manikyr, heldekkende farge osv. 

Man må gjennom 17 obligatoriske kursdager før man eventuelt kan gå opp i til en eksamen. Det er lærerne på skolen som vurderer om du etter 17 kursdager er klar for en eksamen eller om du burde gå mer på skolen før du går opp til eksamen. Det er eksamen 2 ganger i året, så jeg gikk på noen ekstra kursdager bare for å lære mest mulig da jeg hadde muligheten til dette før eksamensdatoen. Det koster ikke noe ekstra å ta flere kursdager, så lenge du ikke er på skolen i mer enn et år.

Totalpris på kurs og produkter er 15 994. Etterhvert som du har alt av produkter, så trenger du bare inn det du går tomt for. Jeg tror jeg bruker ca 2000 kr i mnd på produktene jeg kjøper inn. Det som er så bra med Pronails er at de kun selger produktene sine til de so har tatt kurs, så det er skikkelige produkter.

Til dere som er interessert i å bli negledesigner, så starter det et nytt kurs den 30. september. Dette er noe jeg absolutt anbefaler å bli med på. Dere kan lese mer om kurset her!  

Om dere fortsatt lurer på noe, så kan dere sende spørsmål til: post@norpronails.no
Hjemmeside: Pronails.no // Tlf: 97649954

OBS: selv om deler av kurset mitt er sponset, så er ikke dette ett innlegg jeg er pliktig til å skrive. Jeg velger å skrive det fordi det er mange av leserne mine som har vært veldig gira på mer utfyllende svar om skolen og kurset og jeg vil mer enn gjerne gi mine erfaringer.  

9 kommentarer

inger

29.08.2016 - 17:36

Hei. Gratulerer som negledesigner. Håper du svarer på mitt spørsmål? Jeg la gelnegler for noen år siden, det var pent ja. Neglene mine vokser fort og jeg måtte ha påfyll hver 14. dag. Det ble for dyrt i lengden. Det tok ca 3-4 måneder før neglene mine ble bra igjen. Kan du svare meg på hvorfor det. Og kan du også kanskje belyse evt. skader på negler etterpå? Jeg har ikke våget å gjøre det igjen, Og hvorfor er akryl mer skadelig en gel?

Takknemlig hvis du svarer. Med vennlig hilsen Inger

arielsoylandos

29.08.2016 - 20:10

inger: heisann! grunnen til at neglene ikke ser like fine ut etterpå er fordi uansett hva du legger på - vil på en eller annen måte "skade" neglen, at den blir ruglete eller tynn.. men det er ikke farlig, da den vokser ut igjen uansett :-) acryl er mye hardere enn gelè, så om man skulle være veldig uheldig å knekke en negl så er det veldig sannsynlig at du drar med hele din egen negl også, og det er ikke så digg! håper du fikk svar på det du lurte på :-) klem!

Evelin

29.08.2016 - 18:36

så flink du er :D nydelige negler :D gratulerer som utdannet negledesignet

arielsoylandos

29.08.2016 - 20:08

eveliin: taaakk <3

Camilla Acklam

29.08.2016 - 18:53

Gratulerer så mye som ferdig utdannet! :)

arielsoylandos

29.08.2016 - 20:07

Camilla Acklam: takk <3

inger

29.08.2016 - 20:59

Hei. Takk for svar. Det var nyttig. Jeg fikk svar .

Ha en hyggelig kveld.

vennlig hilsen

inger

Mariell

29.08.2016 - 21:39

Du er verdens flinkeste <3 gleder meg til den dagen jeg kan komme tilbake å fikse neglene mine. Du er en herlig person, Ariel :') kan prøve å ta meg en tur innom å hilse på deg en dag etter fødselen, kanskje jeg vil sette på et sett med negler <3 stå på, du er super flink!!

Maria

30.08.2016 - 00:39

Gratulerer så mye<3 hvor melder man seg på kurset, og er det et engelsk kurs?:-)

Skriv en ny kommentar

hits