FRESH AF

 

sponset behandling
 

Hi dolls! Jeg vet, jeg er en ustabil blogger as. Haha, jeg hadde det SÅ gøy i London, jeg skal lage en post om det senere og fortelle dere alt! Iiiiih! 

Nå har jeg nettopp vært å fikset håret på Hair1 på Del Barrio! Jeg får meldinger hver dag om pris og hvordan man egentlig gjør dette. Vel, hun fletter inn extensions i håret, og lager de flettene du selv ønsker å ha. Mitt tips; la henne gjøre det HUN mener passer deg best, da får du best mulig resultat! Disse flettene koster 500 kr, og om du vil ha enda flere fletter så koster det typ 50 kr ekstra! De flettene jeg gjorde sist hadde jeg i ca en uke, men kunne hatt de enda lengre. Så hvor lenge de holder seg, kommer an på hvordan du behandler håret. Man skal ikke dusje håret når flettene er i, og dette var jeg litt skeptisk på - men det var null stress. Det beste av alt er at coconut oil er det eneste produktet jeg trenger til håret nå. 

Jeg har også begynt å fikse neglene mine hos Annie som også jobber på Del Barrio. Det er dit jeg sender alle mine kunder nå, da jeg ikke jobber med negler lengre. So gurls, check her out! Siden nesten hele glamsquad'en min er samla på samme sted, så skal dere få litt rabatter! Om du gjør braids får du 100 kr rabatt på negler, gjør du negler får du 100 kr rabatt på braids. GO LOCO! 

Braids insta: her / nails insta: her ♡

 

BO$$Y 

 

3 kommentarer

Sandra Staurvik

04.10.2016 - 19:14

Håret ble sykt kult! elsker flettene ❤️

Kristìn

04.10.2016 - 19:25

Alt kler den smukke! ;*

Silje

04.10.2016 - 23:46

Hvor er den hullete, blå buksa de fra? Den på bildet i prøverommet på insta? Desppp etter svar :(

Skriv en ny kommentar

hits