GIRLTALK: HÅR OG HÅRFJERNING

sponset behandling 
 

 

Yas, vi skal snakke om jenter og hår! Det er ikke så mange som tør å snakke høyt om dette, men vi jenter - vi er også hårete. Noen mer enn andre. Vi har alle hår på ca hele kroppen, og jenter flest vil jo helst ikke ha en hårete kropp.. 

Jeg har noen få ganger kommet over enkelte innlegg på sosiale medier der det er snakk om ansiktshår, og hvordan man skal fjerne det. Vel, nei - man skal absolutt IKKE barbere seg i ansiktet. NO NO NO!! Never ever! Hvis du har ansiktshår du vil fjerne, så burde du ta dette enten med voks, trå eller pinsett! Jeg foretrekker trå i ansiktet så slipper du å vokse bort det øverste hudlaget (fordi det kan gi skille) - men jeg bruker mest voks selv. NÅR man barberer, så kutter man bare håret og det vil automatisk bli tykkere og sterkere når det vokser ut. We dont't want that! 

Når det kommer til kroppen, så har jeg bare en ting å si: VOKS! Jeg begynte å vokse meg for ca 4 år siden, og jeg kan med hånda på hjertet si at jeg allerede har mistet 20% av hårene på kroppen pga dette. Det som skjer når man vokser, er at man "lammer" hårsekken og etterhvert vil den dø - da kommer altså ikke dette håret tilbake. Hvor genialt er det? Jeg har nå og da tatt frem høvelen hvis jeg ikke har hatt mulighet til å vokse, da sverger jeg til Shai! Men som sagt, voks over barbering! 

Jeg vokser meg alltid hos min venninne, Bella. She is the best! Hun har jobbet med voksing i 8 år, og vet hva hun gjør. Hun har alle typer voks, så uansett hvilken hudtype du har så kan du vokse deg. Og til spørsmålet alle kommer med.. Gjør det vondt? Ja, det gjør litt vondt i begynnelsen. Eller, ikke vondt - men det er ubehagelig. Dette blir man vant til og etter 3-4 ganger, så gjør det ikke vondt lengre! Jeg har hørt om mange jenter som har hatt dårlige opplevelser når det kommer til voksing, og det synes jeg er så kjipt. Da har man endt opp hos en dårlig behandler, enkelt og greit! 
 


 

Jeg slenger med et bilde av min Bella, sånn at dere kan se hvor søt hun eeeer! Haha ♥ dere finner facebook siden til Bella her, der finner dere prisliste og kontaktinfo! Jeg ville ikke nølt med å bestille en time hos henne! 

Hvor lenge varer det? Det er veldig ulikt fra person til person, men jeg går å vokser meg en gang i mnd. Jeg er silkemyk uten hår i ca en uke før det begynner å vokse ut igjen. Og for hver gang du vokser, og hårene kommer ut igjen så blir de tynnere og tynnere. Så jenter, go wax that punani for yo man!! Har dere fortsatt spørsmål? Ta kontakt med Bella!

KISSES 

14 kommentarer

Kristine Larsen

13.10.2016 - 20:11

Ærlig og bra tips! :D

Erica

13.10.2016 - 20:46

Gode råd :) Men vokser du f.eks mage og rygg? Eller hele kroppen fra topp til tå? Aner ikke hva som er normalt jeg..

arielsoylandos

14.10.2016 - 16:56

Erica: egentlig ikke, men hvis vi har god tid og jeg føler for det så kan vi gjøre det nå og da :-) ingenting er normalt eller unormalt, men fjerner bare de hårene man ikke vil ha egentlig :-)

Anonym

13.10.2016 - 21:35

Er brasiliansk hele underlivet?

arielsoylandos

14.10.2016 - 16:55

Anonym: jepp :-)

13.10.2016 - 21:36

Hårene blir tynnere/færre av langstidsvoksing/epilering osv, men det skjer ikke noe annet ved barbering enn at det forblir som det er. Det er en myte at hårene blir tykkere ved barbering, men det som derimot skjer er at tuppen på håret som kommer ut av hårsekken er tynnest, også blir hårstrået tykkere og tykkere, som en slags trekant (det kan du se hvis du napper ut et hår og studerer det) så når du vokser er det den tynne tuppen som kommer ut, mens når du barberer så kutter du av denne tynne tuppen, så da er det den litt tykkere delen som vokser ut igjen - men da er det bare å vokse igjen så kommer den tynne tuppen tilbake. Vet ikke om du forsto, men det er null stress å barbere overleppa om du ikke har tid/anledning til å vokse en dag:):)

Lill Falch

13.10.2016 - 21:44

Hårene blir ikke tykkere og sterkere av å barbere, det bare føles slik siden det som gror ut er kuttet over på den tykkeste delen, og det "myke" håret man barberer bort er ofte slitt, og derfor føles det tynnere og mykere :) Også når man vokser, så lammer man ikke hårsekkene, men man lager skader i de, som kan gjøre slik at det ikke gror hår ut fra den hårsekken igjen :) Vær obs på at man kan få mørkere og tykkere hår ved å vokse i ansiktet! Dun hår (vellushår) kan faktisk gjøres om til grovere hår (terminalthår) når det blir skade i hårsekken, så jeg vil anbefale å aldri vokse bort dun med mindre det er veldig sjenerende. :)

CALINNEA

13.10.2016 - 22:11

Hun var helt nydelig! <3

arielsoylandos

14.10.2016 - 16:55

CALINNEA: jeg veeeeet <3

Julie Madelén

13.10.2016 - 22:31

da kan jeg med en gang si at jeg som har vokset meg i flere år syntes det er veldig verdt det :) men nå har jeg tatt laser og det er ENDA mer verdt det. slippe barbering og voksing for resten av livet, hvor bra er ikke det? :D

arielsoylandos

14.10.2016 - 16:55

Julie Madelén: ja, jeg har så lyst til å ta laser!!!!

14.10.2016 - 01:09

Fy faen hu der isabell raad e jo fuct up! Med en gang du legger ut ett innlegg om hår så må hu også gjøre det!!!! Altså hu i forhold til deg du er queen, hun e michael jackson hahahahah

Isabell

15.10.2016 - 20:25

Vokser hun underlivet?

arielsoylandos

17.10.2016 - 19:08

Isabell: jepp :-)

Skriv en ny kommentar

hits