FORDI VI FORTJENER DET

sponset behandling 


Vi liker å ha det bra, føle oss bra og se bra ut. Noe av det viktigste for meg er å ha en ren og fin hud, spesielt siden jeg bruker både sminke, selvbruning osv i ansiktet. Jeg har alltid slitt med veldig tørr hud og har alltid kjøpt kremene mine på apotek. Nå begynner huden min å bli mye bedre, og jeg velger å tro det kan være fordi jeg faktisk er så flink til å ta vare på den. Utenom tatoveringene og vippene, så er det nok huden jeg får mest komplimenter for. Selv om jeg har en litt tør hud så har jeg ikke noe urenheter - bank i bordet!! Hehe.. Så jeg er veldig heldig med huden min, med andre ord.

Siden jeg er så flink til å ta vare på min egen hud, trenger jeg ikke så mye hjelp fra andre når det kommer til nettopp dette. Men av og til synes jeg det er rimelig deilig å la noen pleie huden min, det blir jo en extra luxus-greie i hverdagen. Litt av grunnen til at jeg skriver nettopp dette innlegget, er fordi: jeg vet om så mange jenter som ikke fjerner sminken på kvelden OG jeg vet at mange jenter heller ikke er flinke med å bruke fuktighetskrem. Men likevel klager enkelte over sin urene hud som de ikke passer på..? Vi må bare bli flinkere til å ta vare på oss selv. Og min NUMBER ONE RULE er å fjerne sminken. Det tar jo bare 2 minutter!!

I forrige uke var jeg hos Hege på Forever Beauty og fikk en herlig ansiktsbehandling. Jeg fikk syre peeling + alge maske, det var helt fantastisk. Dette er noe jeg kommer til å gjøre fast, da denne behandlingen virkelig ga resultater. Prisen på denne behandlingen er 1500,- men Forever beauty kjører nå et tilbud der du får behandlingen for bare 599,-. Jeg anbefaler å prøve denne behandlingen om du har tørr eller uren hud, eller bare føler for å freshe deg litt opp. Det er nesten en uke siden jeg var hos Hege, og huden min er fremdeles helt babymyk, i love it. 

For spørsmål eller timebestilling, klikk her!

 Topp her (adlink) 

7 kommentarer

Ina

15.10.2016 - 11:52

Nå har du virkelig mange innlegg på rad som mangler alt av sjel og personlighet, og kun omhandler reklame. Du må forstå at det er uinteressant. Du mister lesere nå ;)

arielsoylandos

15.10.2016 - 12:03

Ina: jeg velger selv å dele dette på bloggen, så det går helt fint :-)

Ida

15.10.2016 - 12:52

Fine deg! Hvor lang tid tok det å ta disse flettene? Så kult 😍

arielsoylandos

15.10.2016 - 13:17

Ida: takk!! 3 timer, ca! <3

Kristine

15.10.2016 - 15:28

Jeg syntes det er tøft av deg å kjøre din egen stil og slikt, men jeg må bare si at jeg syntes du er mye penere med " vanlig hår" om det er lov å si uten at det blir tatt som en fornærmelse. For ser jo ut som du digger det nye håret :-) Men ville nå bare si at jeg syntes du er en kjempe pen jente og du er mye penere uten de. Å vet ikke om det har noen sammenheng med at det nylig ble slutt med Daniel at du har "endret " deg litt eller om du ikke fikk vært helt deg selv når du var i lag med han?

arielsoylandos

15.10.2016 - 15:36

Kristine: takk for det :-) jeg digger det fordi det er nytt, blir nok lei en eller annen dag.. vel jeg har ikke forandret meg, men jeg er kanskje litt mer eventyrlysten og trenger ikke tenke på noen andre enn meg selv.. kommer til å skrive litt om dette etterhvert på bloggen! Klem til deg :-)

Kristìn

18.10.2016 - 16:11

Dissan bildan va så ekstremt fin <3 som æ kommenterte på instagram så e du verkeli nydeli!

Skriv en ny kommentar

hits