200 KOMMENTARER SENERE

 

For det første vil jeg si takk for all støtte og kjærlighet, det setter jeg utrolig stor pris på. Over til noe annet - ganske mange av dere konkluderte med at jeg og D lot noen andre ødelegge forholdet vårt. Vel, dette var det jeg skrev ordrett: "du har endelig fått det som du ville, det ble slutt mellom meg og D". Så at hun var grunnen til at det ble slutt, skrev jeg aldri. Jeg er helt enig med dere alle - er kjærligheten bra nok og det virkelig er ment to be så er det ingen fra utsiden som kan ødelegge det. Jeg vil ikke ha på meg noe jeg aldri har sagt, men sant skal sies at hun var en stor del av det hele.

Når det er sagt - INGENTING jeg skrev i mitt innlegg igår kan kalles mobbing. Ja, jeg lar mitt kommentarfelt stå åpent både for negative og positive kommentarer. Med det mener dere at jeg er med på mobbing. Okei, jeg tar det på min kappe. Jeg er helt enig i at mange av kommentarene er til å spy av, men jeg håper virkelig det kommer noe godt ut av dette - at det folk skriver kanskje kan hjelpe henne til det positive - for mye verre synes jeg ikke det kan bli, uavhengig av kommentarfeltet på min blogg. 

Dere spør meg hvorfor jeg ikke tar denne saken face to face.. Tro meg, jeg har ved flere ulike tidspunkt over i en lang periode prøvd å fikse dette, men det har absolutt ikke funket. I tillegg ville jeg at dere skulle se dette. Jeg ville at hun skulle se dette. Jeg vil ha en stopper for det hun holder på meg og det hun gjør mot andre. 

Noen mener jeg skal holde meg for god for dette. For god for hva da? For god for å snakke sant? For god for å stille opp for vennene mine og si fra? Endelig er jeg ikke der nede lengre, endelig kom jeg meg opp igjen etter det verste året i mitt liv, nettopp på grunn av denne dama. Nei, vet dere hva.. Dere kan være enige eller uenige med med - det spiller egentlig ingen rolle. Jeg står på mitt og jeg kommer ikke til å gi meg! 
 


Body utsoltg, bukse her (adlink) 

124 kommentarer

Sigrid

18.10.2016 - 11:04

Da er vi enig om å være uenig. Du har ansvar for kommentarfeltet, og å godkjenne eller ha åpent kommentarfelt som bedriver mobbing er mobbing. Isabel mobber, og du mobber! Ferdig snakka!

18.10.2016 - 11:06

Forstår virkelig ikke hva den dama kan såre noen med. Hun er jo pokker så grusom på alle tenkelige måter! Det er bare trist egentlig, rett å slett synd på henne. Hun er jo skada!

Skjønner henne godt med all taxibruk og nesten ingen sosialt liv. Fordi med alle hennes haters hadde jeg også vært redd for å få en biatchslap på åpen gate eller blitt spytta på. Maken ass.

18.10.2016 - 11:09

you go girl! jeg heier på deg å Martine.

isabell er helt tragisk

18.10.2016 - 11:11

jeg synes du gjort helt rett med å skrive det innlegget igår , å du har enormt med folk som støtter deg❤️

isabell er en heks, falsk som bare fyy..

i love you ariel! å martine❤️

18.10.2016 - 11:14

Jeg ser ganske godt hvilken person hun er, så jeg holder med deg jeg! Stå på

18.10.2016 - 11:15

du er RÅ ariel❤️ heier på deg å martine!!

18.10.2016 - 11:17

Du er rå!

18.10.2016 - 11:17

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

18.10.2016 - 11:21

Bra at du står for det du sier, og stiller opp for vennene dine! Du er en god person, Ariel

Julie

18.10.2016 - 11:22

Du har all rett til å skrive det du vill.

Aldri gi opp😊

18.10.2016 - 11:26

du er en fantastisk person!! stå på❤️

18.10.2016 - 11:39

Forstår deg vedig godt, Ariel.

Endelig får vi sannheten. Og fantastisk at tross de negative kommentarene, (som forøvrig også kommer til deg såvel som til Isabel) så står du ved ditt standpunkt.

Skjønner at du fikk nok. Håper Isabel har fått seg en lærepenge. For sånn kan hun faktisk ikke fortsette!

Heia deg! :)

18.10.2016 - 11:40

❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Stå på

Navn

18.10.2016 - 11:42

selv om jeg ikke kjenner deg, blir jeg trist og lei meg over det hun har gjort mot deg. det virket som du og daniel passet så godt sammen og var så glade i hverandre. det er iallefall det inntrykket jeg har fått av å lese bloggen din. og da er det synd at isabel har medvirket til å ødelegge for deg og daniel. tror også at pierre var med på det, de har nok gjort det sammen. hva hvis noen hadde prøvd å ødelegge for isabell og pierre? tror ikke de hadde syns det var greit. uansett hvor glade man er i hverandre og hvor godt et forhold er, så kan det bli vanskelig å få det til å fungere når andre prøver å ødelegge og særlig hvis det er famile. isabel har jo opplevd at en jente prøvde å ødelegge mellom henne og pierre. så at hun kan være så onskapsfull å ødelegge for deg og daniel, er forferdelig. håper hun en dag tenker over hva hun har gjort og angrer. stå på videre ariel. håper det en dag kan ordne seg for deg og daniel hvis kjærligheten fortsatt er der

Ingeborg

18.10.2016 - 11:49

At du belyser mobbing er jo veldig bra! Jeg er ikke enig i at det betyr at du mobber tilbake.

Dette er spessielt ille siden hun var i media nettopp for å fortelle om at hun ble mobbet, så er hun nøyaktig like ille selv...

Jeg kan bare oppfordre til å ikke klikke inn på bloggen hennes, det er det eneste vi som lesere kan gjøre for å vise at DETTE ikke er greit!

Klara

18.10.2016 - 11:57

Jeg har sluttet å lese bloggen for 1 mnd siden!!

Og oppfordrer andre til å gjøre det samme.

Hvem vil støtte opp om kroppsfiksering, mobbing, og usunne påvirkninger av ungdommer.

IKKE JEG!!!

Hanne

18.10.2016 - 12:01

Utrolig bra skrevet! Nå bør isabel få øynene opp en gang for alle! Vær så snill å la vær å lese bloggen hennes, så hun kan havne nederst på blogg listen der hun egentlig hører hjemme, med tanke på hva hun fokuserer på/skriver om!

18.10.2016 - 12:03

Syns kommentarfeltet i går var flaut å lese, bortsett fra de som holder seg saklig. Hva har Isabels sosiale liv med noe å gjøre? Folk klikker over at hun har få venner og ikke er mye sosial. Hva er problemet??? Er det er problem for dere at noen har få venner? Det er det sykt mange som har. Og hvorfor plager det dere at hun er mest sammen med Pierre og familien? Det finnes mange som ikke engang orker å treffe familien sin av ulike grunner. La oss lese hvor mange sosiale avtaler dere sosialt liv-politifolk har i uken, så kan vi prøve å finne en eller annen feil med hver enkelt avtale. Jeg spyr! Er ikke fan av Isabel, men kommentarene deres er for jævlig latterlige.

18.10.2016 - 12:05

Isabel godtok ingen kommentarer i går når folk kommenterte angående det du skrev. Det viser at hu med vilje lar være å snakke om det for å irritere deg enda mer og på toppen av alt skriver om Daniel i ett av innleggene. Fyfaen jeg blir målløs over hvor grusom et menneske kan bli, forstår ikke den jenta.

Tror de aller fleste har skjønt at jenta har 0 sosialt liv, har aldri sett henne med en eneste venn utenom hu blonde vennina som hun henger med 1 gang i måneden (tipper hun jenta er med Isabel pga fame), og hun andre fra Stavanger.

Ikke har hun lappen, ikke har hun utdannelse, ikke har hun god kontakt med mora. Hun gjør ingenting med livet sitt utenom å skrive hvor mye penger hun tjener, og hva neste operasjon kommer til å bli. Og det hadde vært helt greit om hun hadde vært en noenlunde oppgående og snill menneske, men det er hun ikke. Tror også hun er redd for å gå ut alene eller noe, ikke rart, folk hadde sikkert spyttet på henne på åpen gate. Hun tør ingenting uten Pierre. De er oppå hverandre 24/7, blir flau på hennes vegne. Ikke rart moren ikke vil ha noe med henne å gjøre, kanskje moren synes det er skam å ha en slik datter????

18.10.2016 - 12:10

Ariel, kan du si hva hun konkret har gjort? Hun har bidratt til mobbing av Martine via Sid-kommentaren, ja. Ikke bra i det hele tatt. Men hva konkret har hun gjort mot deg? Jeg som leser har jo ingen anelse her.

18.10.2016 - 12:14

Bare lurer på om du har snakket direkte til Isabel om alt dette? Jenta trenger å bli satt ordentlig på plass, fy faen så kvalm ho er

18.10.2016 - 12:18

Altså at du klager på Isabell som mobber, du gjør jo akkurat det samme! Altså begge to burde skjerpe dere! Makan til barnslig oppførsel.

18.10.2016 - 12:18

12:05: Ingen fan av Isabel, men jøss hvor mye hun skal dømmes for som ikke har noe med Ariels innlegg å gjøre. Jenta er 22 år. Har truffet så sykt mange 22-åringer som virker tettere enn henne. Åneeeei hun har ikke en overfull sosial kalender. Hvorfor skal man ha det? Høres ut som fjortisser alle dere som henger dere opp i hennes sosiale liv. Kanskje ikke ferdig med tiden hvor antall venner er viktigere enn ekte relasjoner?

Jenny Viktoria

18.10.2016 - 12:23

Takk for at du tørr å gå imot den syke dama!! <3

Lina Kamil

18.10.2016 - 12:38

Fantastisk!!

Pia

18.10.2016 - 12:45

Du og Isabell er verdt hverandre, ene verre enn den andre, but I love the drama, bring me the popcorn!!! Dette kaller jeg underholding:):) bare synd at to brødre må stå opp i dette...

18.10.2016 - 12:46

Creds til deg Ariel. Har lest bloggen din i 2 år nå og digger både innholdet og DEG. Det du driver på med er ikke i nærheten av mobbing. Du står ikke bare opp for en venninne (M), men du prøver også å sette en stopper for det som vedkommende spyr ut med. Hennes oppførsel er IKKE ok og det er på tide at noen sier det.

Ja noen av kommentarene i kommentarfeltet var kanskje noe i overkant, men det fleste som ble skrevet var ikke akkurat usant, og det er på tide at folk innser hva slags person hun er, for nok en gang, d hun holder på med er ikke ok. Så nok en gang, CREDS TIL DEG!

18.10.2016 - 12:51

Hun er søppel, SLUTT å lese bloggen hennes!

LeNa

18.10.2016 - 12:52

❤️👸

18.10.2016 - 12:57

Når rektorer/skoleledelser/forskere rundt om i landet skal se nærmere på mobbing, finner de nok mange respondenter i dette kommentarfeltet. Kvalmt å lese! Skulle likt å vite hvordan dere som kommenterer utseende, sosialt liv, at "hun er en taper fordi hun ikke har lappen og utdannelse", ser ut og lever livene deres! Kvalmende og trist å se hva folk går rundt og tenker på.

18.10.2016 - 13:00

Nok et kommentarfelt hvor Isabel mobbes og Ariel godkjenner det.... Du er nok dessverre med på mobbingen da Ariel...

Anonym

18.10.2016 - 13:21

Vet at dette ikke har noe med innlegget å gjøre, men hvor er den beige bomber jakka di fra?☺️

Mette P

18.10.2016 - 13:28

Altså, det innlegget i går var ikke mobbing.. I mine øyne var det kun for å støtte en god venninne og få frem at det ikke er greit.

Line

18.10.2016 - 13:28

Saklig og bra svart. Ingen mobbing her, og du bidrar heller ikke til mobbing. Hu som fyrte opp igjen med å ska lire utav seg noe mot martine for hun er usikker! Kos deg videre i athen

18.10.2016 - 13:29

Til anonym som skrev kl.13.00

Ariel publiserer jo kommentarene som setter henne i et dårlig lys også.

Hun skrev nok ikke innlegget for å mobbe Isabel. Ariel fikk trolig nok av hetsingen og mobbingen til Isabel, og hun valgte å gå i forsvar for Martine. Og jeg er helt enig: Martine har gjennomgått nok ifra Isabel. Hvor lenge skal hun fortsette uten at noen sier ifra?

18.10.2016 - 13:34

Troen på menneskeheten er faen meg nede etter lesing av gårsdagens kommentarfelt. Så ekstremt deprimerende. Dere som skriver usaklige og jævlige ting, uansett hvem det er til: SLUTT og skaff dere selv noe jævla hjelp!!!!!!!

18.10.2016 - 13:40

Isabel du mobber ikke i innleggene dine, jeg synes bare det er så dumt at du godkjenner mobbing i kommentarfeltet DITT.....

Kristine

18.10.2016 - 13:42

Jeg synes det er riktig at du sier ifra jeg! Å i mine øyne var ingenting av det du skrev mobbing

Helene

18.10.2016 - 13:46

Stå på Ariel! Jeg heier på deg, og syntes det er dritbra at du står opp mot henne og lar andre (som utrolig nok ikke har sett det enda) se hvordan menneske hun er. Som fler har skrevet over her..Oppfordrer andre til å slutte å klikke inn på bloggen til Isabel. Det fører bare til at hun får enda mer penger og blir enda høyere på seg selv. Jeg personlig har nektet å gå inn på bloggen hennes på mange måneder. Nekter å gi den dama et eneste klikk eller en eneste krone!!

Tina 23

18.10.2016 - 13:49

Jeg støtter deg 100% Ariel. Isabel er et ufyselig menneske. Jeg skjønner jævlig godt du måtte få det ut. Det hadde nok alle i din situasjon gjort. Men hun er veldig umoden og ser ikke sine egne feil. Helt utrolig noen støtter Isabel og kaller deg for mobber. De er nok veldig unge og fan av Isabel uansett hva hun gjør. Men stå på Ariel. :)

Kristine Larsen

18.10.2016 - 13:50

You go girl!

Isabel

18.10.2016 - 13:59

Jeg synes det er riktig av deg å si ifra. Dette tullet har pågått lenge nok.

Isabel kan ta seg ei bolle neste gang hu skal syte over å bli mobbet. Hun er den verste mobberen av dem alle!

Tipper Isabel har sitti og trolla i kommentarfeltet her også😂stakkars jente. Hun elsker å skaffe seg fiender

Anonymebondejente

18.10.2016 - 14:09

Jeg synes du gjorde det riktige. Du belyser opp hva som egentlig skjer. Hun som sitter å spiller et mobbeoffer, har faktisk blitt en mobber selv. Det er helt forferdelig.

Det gjør deg ikke til en mobber Ariel. Du peker fingeren og tørr faktisk å si åpent og ærlig hva du mener om saken. Alle andre tenker det samme som deg, men tørr ikke å gjør noe med det. Jeg synes det er usmakelig å sammenligne noen med sid i Istid nettopp på grunn av at Sid er en karakter lager for at han skulle være stygg og dum. Noe som jeg ikke har inntrykk av Martine. Hun kan ikke sammenlignes. Heier ikke på noen, men synes Isabel har vært direkte stygge mot sine lesere i sitt eget kommentarfelt og svart stygt til noen som har kommet med kritikk. Det var ikke hat eller stygghet fra denne leseren som skrev kritikken, men leseren fikk et kjempe stygt svar tilbake.. Trodde en seriøs blogger som var signert av nettavisen tok til seg litt kritikk, men istedet så svarer hun stygt.

Jeanett

18.10.2016 - 14:21

Har egentlig ikke hvert noe "fan" av noen av dere men er innom bloggen til dere begge. Nå har jeg min mening om Isabel, ikke nødvendig en god mening, men det får så være. Jeg la igjen en kommentar hos hun istad å spurte om hun kom til å forsvare seg selv eller mot si noe av det du har skrevet her Ariel, men den kommentaren godtok hun ikke (selvom jeg var hyggelig) så det viser jo bare at det du skriver er sant nettopp fordi hun ikke kan avkrefte noe av dette.

Jeg også, som fler, har lenge lurt på hva som faktisk er greia mellom dere to og håper jo kanskje på litt mer svar nå som du ikke har noen andre å ta "hensyn" til.

Synd det gikk som det gikk mellom deg og Daniel! Stå på videre.:-)

18.10.2016 - 14:27

LENGE LEVE ÆRLIGHETEN!

jeg TAKLER henne ikke. Hun er faen meg OND, direkte ond! Hun VIL andre vondt! Jeg skjønner ikke hvordan noen mennesker kan føle seg bedre selv ved å gjøre andre vondt. Jeg forstår det bare ikke.

Stå på Ariel, du er best <3 og jeg er så sikker på at i det lange løp vil ærlige og omsorgsfulle, gode mennesker vinne. Det er bare så jævlig trist at hun sannsynligvis har mye med breakup'en å gjøre. Jeg blir lei meg av at andre mennesker kan være sånn. Jeg blir skikkelig lei meg

Sofie

18.10.2016 - 14:35

Hadde stor respekt for deg før, men nå er du jo minst like ille selv? Dette er absolutt mobbing da du ikke fjerner kommentarer som kun er mobbing av Isabell. Hvem er det som bruker sine blogger til å henge ut andre? Ta det heller face to face, dette hjelper INGEN. Om du ser på panelet på vgtv, så ser du at Sophie Elise mener at ingenting kommer godt ut av innlegg som dette. Hør på den kvinna, er du snill!

Linn

18.10.2016 - 14:46

Det er virkelig toppen av dobbelmoral og gå ut mot mobbing for deretter å latterliggjøre en annen jentes utseende etterpå. Hun burde latt Martine være nå altså..skjønner ikke hva som gjør at hun vil fyre opp under drama igjen. Ser hun fortsatt på Martine som en trussel eller hva?

Jeg skulle ønske at Martine kunne begynne å blogge igjen. Synes hun hadde en fin blogg, jeg.

18.10.2016 - 14:55

Du er rå! Hun trenger å komme ut av bobla si, du er så mye mer ekte på alle mulige måter <3 Skrev på hennes blogg også at det sier nok om hun og P når de sitter og mobber eksen hans på snap, men ble såklart ikke godkjent. Synes nesten synd på hun siden hun ikke har peiling på virkeligheten

Mari

18.10.2016 - 14:58

Må man være sosial og hore for å være intelligent? Verste jeg har hørt. Du burde ta noen runder med deg selv før du lager drama og slipper over Isabell. I forhold til deg så er hun snill og passer på seg selv og de hun er glad i. Henne har ikke noe ansvar over deg eller andre. Skaff deg en ordentlig jobb og slå deg til ro. Du blir ikke smartere av å henge andre ut sånn og blande inn hele Norge i ditt problem. Isabell er en stjerne, du fortjener ikke å stå i skyggen hennes engang.

18.10.2016 - 15:07

Det at hun ikke godtok noen av de kommentarene er pågrunn av Ariel e den eneste som synker lav da. Hun vil ikke ha noe rot som Ariel har på bloggen hennes! Den eneste grunnen til at Ariel tjener penger på bloggen hennes e rett å slett ISABEL! Vi alle kan bli enig om at bloggen til Ariel aldri hadde vært på topplisten så lenge vis det ikke var for henne.

18.10.2016 - 15:08

Nå får det vel være nok dritt i kommentarfeltet ditt Ariel.... Jeg holder ikke med Isabel mer enn deg, men nå har du vel fått fram poenget ditt? Ta ansvar å steng kommentarfeltet nå...

Helene

18.10.2016 - 15:22

Veldig bra skrevet Ariel. Det er så utrolig barnslig det Isabel driver med. Hu er voksen og hu oppfører seg som en usikker 15 år gammel jente. Herregud jeg blir dritflau på Isabel sine vegne. Hu burde skamme seg. You go Ariel og Martine!

18.10.2016 - 15:24

Ariel mobber IKKE Isabel. Slå opp ordet mobber i ordboka før dere hyler ut.

stine

18.10.2016 - 15:43

Du kan ikke ha det godt som stadig henger en person ut slikt.En merker at dette kommer fra et ondt sted. Du minner meg om de onde, barnslige jentene på ungdomskolen og fikk alle andre til å føle seg mindre verdt, for de var noen selvopptatte, misunnelige drittunger selv. Kanskje på tide å vokse opp.

På snap tullet hun om alle inkludert seg selv.

18.10.2016 - 15:45

Du bidrar IKKE til mobbing. Dette handler om å si ifra og stå imot det som er URETT!

Den jenta har ødelagt så mye for så mange. Dette kommentarfeltet har blitt en plattform for mye frustrasjon, og det er helt OK.

Ikke ta det til deg hvis folk sier du bidrar til mobbing. Det er ikke sant. Mandela sa "the Worst crime is not the one done by the evil man. It's the silence of the good people"

Stå på!!!!

arielsoylandos

18.10.2016 - 15:48

Anonym: det er det beste ordtaket jeg har hørt på forever, amen to that! <3

Malin

18.10.2016 - 15:47

Dere som sier at dette er dobbelmoralsk av Ariel og sier at hun nå er en "mobber" fordi hun lar kommentarfeltet stå åpent - har dere NULL vett i hodet eller? Dette er hennes blogg, hennes ÆRLIGE blogg hvor det både strømmer inn både negative og positive kommentarer - enten om det er om henne eller noen andre, så har hun ingenting å skjule i kommentarfeltet. Det er en grunn til hvorfor det finnes kommentarfelt på både blogg, facebook, instagram osv. - og det er fordi vi andre skal kunne si meningene våres og komme med innspill selv. Er dere helt idioter altså?

I motsetning til Isabel som er riktig ond og latterlig, så godkjenner hun kun positive kommentarer for å fremstille seg som det perfekte mennesket. Hun eier ikke respekt og skam, og det er FLAUT at Side2 eller nettavisen velger å ha noe med henne å gjøre. Det viser bare hvor USERIØSE de er og hvor dårlig business de driver med. Hun har fikset på alt som går an å fikse på seg, hun er ikke perfekt. Jeg lurer på hva Pierre ser i henne.. Kan umulig være noe annet enn penger, for folk hadde spyttet på henne midt på gata uten å nøle for den oppførselen jenta viser er skammelig.

Ariel er ingen mobber. Hun står opp foran hele Norge og forteller hvordan Isabel er. Ariel vet 110% hvordan Isabel virkelig er i virkeligheten. Vi ser henne kun via media og vi synes allerede hun er tragisk og ille.. Forestill dere hvordan hun er i virkeligheten. Stå på Ariel! Heier på deg og Martine. Hvis det å mobbe andre er hennes glede, er hennes levebrød ikke verdt en dritt.

18.10.2016 - 15:49

you go girl!!

Hei

18.10.2016 - 15:55

Jeg syns at dette her ikke er mobbing i det hele tatt! Vet du hvorfor? - Jo fordi som dere ser er disse 150 og mer kommentarer har kommet fra ANDRE folk som også har FÅTT NOK av den oppførsel av isabel! Mye av dette er har blitt skrevet direkte til Isabel, men gidde hun å godta det? Nei, hun gjør ikke det fordi hun er redd av andre! Hun tror at alle er sjalu på henne, men si meg hvaaa skal vi være sjalu over? Like , tell me plss !!

Og det er mobbing MENINGA VI HAR AV HUN JENTA DER! SÅ NEI, ingen av dette her er mobbing! Som hun SELV har skrevet på et innlegg før, alle skal ha sin mening når hun er en offleting person og driver å gjøre narr av andre på sin snapchat hvor hun har over 309277 følgers. Så hallo, våkn opp hun jenta trenge en stopp!!

S

18.10.2016 - 15:58

Helt enig at folk må slutte å lese bloggen til Isabel, som er levebrødet hennes, det må startes en "boikottsraad" kampanje.. Så hun slutter å få så mye penger til billige klær og plastikk operasjoner. Hun burde ikke være en med en stemme her i landet, eller hatt muligheten til å påvirke til så dårlige holdninger og livsstil!

Marianne

18.10.2016 - 16:19

Skjønner ikke hvorfor Isabel må dra opp Martine titt og ofte. Det er ikke så lenge siden hun kalte Martine pedofil pga kjæresten hennes er 19. Hun må være veldig usikker på seg selv, og redd for at Pierre kanskje forsatt føler noe. Jeg har sluttet å lese bloggen hennes, orker ikke å være en av dæm hun tjener penger på!

Anette

18.10.2016 - 16:21

Jeg blir så nysgjerrig på hva som har skjedd! Hva har hun gjort, hva har hun sagt? Håper du vil sskrive et innlegg hvor du utdyper litt mer :) Ellers liker jeg bloggen din godt, du virker som en søt jente :)

18.10.2016 - 16:29

Dette er overhode ikke mobbing. Noen kommentarer er i overkant men det aller meste her er saklig kritikk. Shirig har lagt opp til dette i lang tid.

18.10.2016 - 16:29

Er så sjuukt komisk at Isabel nevner i fleng hver gang på bloggen sin at Pierre og Martine ikke var sammen da Isabel og Pierre beisa nedi rølpe-Rhodos, når verken Isabel og Pierre var sammen eller i det hele tatt kjente hverandre godt da Martine og Pierre hadde sex på hotellet. Da var det de to som var bestevenninner, okke som at Martine og Pierre var en ting. Isabel brøt "girlcoden", uansett hvor mye hun vrir og vender på det.

Dama der oser det sjalusi av og oppfører seg som en hevngjerrig tiåring. Isabel er shady som faen.

Kristìn

18.10.2016 - 16:31

Hallelujah! Syns det e fette teit at folk sett å klaga på det forrige innlægge og kalla dæ førr mobbar førr at ANDRE folk i kommentarfelte ditt skriv drit. Det e jo ikke ditt ansvar å saumfare aille kommentara førr å ta bort det som kan oppfattes som mobbing.

Vi e nu aille oppegåanesse menneska som sjøl må kunne stå førr det vi skriv.

18.10.2016 - 16:36

Det Ariel driver på med er ikke mobbing. Hun sier ifra, og har gitt hun sjangsen til å svare for seg på privat basis. Isabel henger andre ut uten grunn, offentlig. Dette er to helt vidt forskjellige ting. Det at hun lar kmt feltet så åpent for kommentarer er heller ikke mobbing, det lar andre svare på om de syns det hun holder på med er greit. Dette hadde ikke vært nødvendig om hun kunne oppført seg mot andre mennesker. Stå på Ariel!❤️ Håper det går bra med både deg og Martine.

Kjersti

18.10.2016 - 16:43

Sallan for ei tøffe dama du e! All respekt til deg. utrolig bra at noen tar fatt i dette, for dette va en ren mobbe situasjon foran mangen 1000 seere på snapchat. Isabell og pierre, blir så utrolig skuffet over dere.

18.10.2016 - 17:18

Jeg får virkelig vondt i meg av deg Ariel.. Du hadde en fantastisk familie og ingen drama helt til Isabel kom inn i bildet og nermest presset deg ut. Jeg forstår deg utrolig godt og frustrasjonen din. fyfaen har ingenting til overs for Isabel lengere. selvom jeg ikke kjenner dere så kjenner jeg virkelig gnisten som er og har vært lenge nå. Håper det kommer frem i lyset hvordan Isabel har løyet for og hersket for og klare og få det som hun vil. Håper virkelig dette får en lykkelig slutt uten Isabel :-)

Maren

18.10.2016 - 17:27

Meg igjen, har lest dette innlegget nå og mente heller ikke at DU har sagt det. Hu ble vel ikke sammen med kjæresten din? Men Martine hadde jo en blogg som handlet om isabel (og pierre). Hun er teit som sammenligner martin med sid (selv om jeg selv ser likheten og humoren😂 Noe selvironi må man ha) men du har jo hatet henne fra første stund, ga henne aldri en sjanse fordi du var venninne med Martine. Det er utrolig dårlig gjort mot D. Så det hadde blitt slutt mellom dere uansett (her sier du forresten at hun har delskyld, spesielt mtp svaret ditt til meg)

Dette blei en veldig rotete kommentar, men gidder ikke lese den på nytt, du skjønner hva jeg mener.

Forresten liker jeg ikke hvordan Isabel oppfører seg heller, men du er minst like ille. Synker på lavere og lavere nivå mot hverandre

18.10.2016 - 17:53

Hva har Isabel gjort mit dere? Virkelig?? Dere vil at jenten skal gå så langt og ta selvmord pågrunn av alt hatet dere har for henne? Også hva? Plutselig være så patetisk falsk og late som dere har brydd dere om henne?! Helt ærlig alt hatet dere skriver om jenta og mobbingen eg håper at deres egne barn kommer til å gå igjennom det. Da da gleder eg meg virkelig til å se deres respons.

Tina 23

18.10.2016 - 18:03

Helt enig med Malin over. Veldig bra sagt :)

Nei men

18.10.2016 - 18:37

Nei men, hva ikke hun skrev på bloggen her om dagen at hun " takler god" haterne sine, haterne gjorde henne famous! Så hvis hun skal komme med en innlegg hvor masse hun blir hatet og lei seg, og bla bla da spyr jeg av henne! Da skjønner hun ikke virkeligheten! Så dette her må hun bare tåler, fordi hun vet mest av alt her. Bare at noen har tatt helt av, Herregud, vise bare at jenta har gitt det inntrykk for en goood del av Norge, hun som kalte seg en kjedins her om dagen. Jaja

VI ALLE BURDE I PROTEST SLUTTE Å LESE ISABEL SIN BLOGG!!

18.10.2016 - 18:45

Er det andre enn meg som er med på i protest slutte helt å lese Isabel sin blogg?! Ved å lese hennes blogg så sponser vi jo bare hennes luksus liv som hun ikke fortjener! Hun puler andres kjærester,lyver,dolker folk i ryggen og mobber og fortjener ikke lenger å leve fett! Jeg skal herved slutte å lese hennes blogg! Har bare lest bloggen fordi jeg har syntes det har vært morsomt å lese hvor dum hun er....

18.10.2016 - 18:59

Jeg er så lei Isabell nå, pleide følge henne før og lese bloggen fordi trodde oppriktig hun var normalt voksent menneske som blogget med godhensikt. Føler mye er "klikk" innlegg for og tjene mye penger og vise alle hvor fantastisk liv hun har fordi hun tjener så mye penger, noe jeg aldri har sett lignende hos andre bloggere på den måten. Ikke minst nesten oppfordrer unge til ta opprasjoner, blir faktisk litt trist at folk kan være så besatt av seg selv og trangsynt. Du virker som en jente med bein i nesen og voksen,har beina på jorden. Hun skulle lært en del av deg! Synd at folk blir så opptatt av "kjendis" status...

18.10.2016 - 19:43

HELT ENIG!!!

Line

18.10.2016 - 19:55

Hei fine ♥️ jeg får serriøst sånn veldig veldig vondt av deg! du og D var så fine sammen.. kjærligheten dere to hadde var så fiin! før alt ble snudd på hode... hun har jo vendt alle i daniels familie mot deg,jeg fatter ikke at det er muuulig å være såå vond en person som Isabel. hun går ut på kommentarfelte på bloggen sin og sier at pierre er overlykkelig pga bruddet, og at både hun pierre og daniel er glad for at de slipper dramaet ! det var jo ikke drama før hun kom inn i bilde ,det var en lykkelig familie som var forlovet og kjærligheten blomstret.. det er lov å vise sårbarhet ariel, jeg er i samme situasjon og synes selv dette er noe dritt .. vi takler alle slike situasjoner ulikt men det er lov å vise at man er lei seg vi er mennesker! men karmaen kommer til å bite den plastiske rumpa hennes, bare vent ♥️ all støtte til deg! klem fine

Mari

18.10.2016 - 20:04

SLUTT og klikk dere inn på Isabell`s blogg! Hun har ikke noe på den topplisten å gjøre noe mer overfladisk skal man lete lenge etter. Fikk faktisk tårer i øynene da hun mobbet Martine på snap, får så vondt når noen først er villig til å kapre eksen til venninnen sin og så gjøre så mye stygt i etterkant! Hva vil hun OPPNÅ!?

Siv

18.10.2016 - 20:08

Nå prøver hun å redde seg selv på snappen.

Skjønner vel at hun nå har mer folk mot seg, enn med seg.

Og er vel redd hun skal slite med lesere til bloggen sin.

Ja det håper og tror jeg at hun blir å gjøre.

Håper folk får øya opp nå, og skjønner hva denne jenta står for.

En gang for alle!!!

Sjølopptatt fuglunge

Kaja

18.10.2016 - 20:13

Boikott bloggen hennes folkens, vi vil ikke høre om alle de tingene hun har råd til å kjøpe! Dessuten så har hun ikke i nærheten av så mye penger som hun vil folk skal tro..

Maja Charlotte

18.10.2016 - 20:18

Slutt og les bloggen! Få henne ned fra tronen, Isabel trenger virkelig bakkekontakt :O

Lene

18.10.2016 - 20:20

Vi må seriøst gå sammen å boikotte bloggen hennes! Hvis lysten på å se hva hu skriver er så sterk så kan man kopiere det inn på kvinneguidens forum eller noe, slik at folk kan følge med der, og IKKE gå inn på bloggen og støtte henne til å vokse seg større og rikere. Jeg er så skuffet over Pierre, han virket som en smart, kjekk og kul fyr på Paradise, hva har skjedd..

Siv

18.10.2016 - 20:26

Jeg leser absolutt IKKE bloggen hennes.

Men følger henne på snap.

Er så komisk hvordan du fremstiller seg selv og bloggen.

Anniken

18.10.2016 - 20:28

Jeg sluttet å lese bloggen til Isabel for maaange måneder siden når jeg innså hvordan hun egentlig var. Hvis bare alle dere som sitter her og kommenterer dritt om henne hadde gjort det samme, så hadde vi kanskje ha sluppet og ha noe å irritere oss over.

Hvorfor klikker seg innpå hvis dere har så mye i mot henne? Dere gir henne bokstavelig talt penger rett i lomma. Slutt å les hvis dere ikke liker henne! Dere går faktisk ikke glipp av noe som helst.

18.10.2016 - 20:30

Ikke les bloggen når dere ikke liker henne?!

LilleMy

18.10.2016 - 20:43

Men da lurer jeg på: var det greit at Martine la ut bilde på sin Instagram der hun gjorde narr av Isabel da hun hadde tatt rumpeoperasjon da? Da fikk Isabel beskjed om å ha humor og selvironi i forhold til det. Burde ikke Martine ha humor og selvironi også da? Det Martine gjør er liksom greit, men når Isabel gir payback er det galt. Og Ariel, hvorfor skal du blande deg inn i det som er mellom Isabel og Martine? Klarer ikke Martine stå opp for seg selv eller?

Maiken H

18.10.2016 - 20:49

Helt enig med Anniken over her, slutt og klikk innom bloggen hennes! Hun hører ikke hjemme på topplisten. Synest hun deler alt får mye sensitiv info om operasjoner! Hun får det til å virke så naturlig og ikke minst vanlig og legge seg under den skarpe kniven :(

Noor

18.10.2016 - 21:08

Vi kan alle se hvor mye pengene og oppmerksomheten har påvirket denne jenta, man ser også at hun er kontrollerende og virker overbeskyttende ovenfor kjæresten sin og bloggen sin. Sier alltid at "det er mitt liv, mine meninger, jeg gir faen i hva andre synes"... greit nok... men hun er nok litt psykisk ødelagt. Det er jo ikke noe hun kan nekte på, bloggen er jo dagboken hennes og vi er dommerene. Hun valgte dette livet selv å velger hvordan hun vil fremstå, hadde Martine blogget hadde hun GARANTERT hatt flere lesere.. jeg synes du er så fantastisk som sier hva du mener å at du i det hele tatt mener det du mener.. Hun går for langt med alt hun gjør og sier å det er sinnsykt irriterende å det er nettopp derfor hun har så mange lesere. De stakars jentene på 10-14 år som leser bloggen hennes blir hjernevaska av alt hun gjør og sier. Å dermed støtter de henne

Noor

18.10.2016 - 21:13

HÅPER flere er med meg å slutte å KLIKKE inn på bloggen hennes hvor enn dramatiske overskrifter hun har.. hun fråtser i klær å breefer med penger å ser ned på folk.. hun og Pierre er liksom "norges kim og kanye" i hennes øyne.

K.

18.10.2016 - 21:24

Enig med du! :-)

Har hørt Piere va utro i utlandet på turen til han og broren også. Har ligget rundt med mange tydelegvis!!

stå på Ariel <3

18.10.2016 - 21:30

La oss alle slutte å klikke oss inn på bloggen. Da kan hun ikke leve av bloggen mer og må få seg en jobb. Hun og Pierre passer bra sammen! Kvalme drittunger.

Mitchelle

18.10.2016 - 21:32

Har dere sett hva hun la ut på Snapchat da folkens? Hun kom ut med de mest patetiske unnskyldningene ever! Jeg tror at hun gjorde det får å få klikk på bloggen. Og jeg er sikker på at hun tenkte på hva hun gjorde da hun sa at Martine lignet på Sid. Du skal aldri noen gang spøke om utsende til en annen person. Det kan faktisk føre til alvorlige komplekser. Og det som Martine hadde gjort og blablabla.. Var ikke på noen måte like ille.. Hun er hverfall sakelig. Ingen burde støtte oprasjoner som inngår i så åpne omstendeligheter.

Caroline

18.10.2016 - 21:36

Titta nettopp inne på bloggen til "gale dama" og ho skal vis lage sminkefilme på studio der du drev...

Ho skriver vel dette kun for og "irritere" deg...

Ho er bare tragisk....

18.10.2016 - 21:41

Isabel må stoppes! Hun blir bare verre og verre :(

M

18.10.2016 - 21:44

Merkes at isabel prøver å gjøre deg sjalu ved å ta alt du hadde..

Heier på deg ariel, og håper at du har det bra.. Ikke gi opp, vi er så mange som støtter deg!!

Kine Johanna

18.10.2016 - 21:44

AMEN!!!!! Kunne ikke blitt mer enig med deg. Men seriøst, unnskyldingene hennes kan ikke godkjennes fra meg lenger,

dette var et trekk hun brukte med vilje. Selvsagt hadde hun planlagt og be om unnskyldning etter leser tallet øket :/ :/ :/

Sarah

18.10.2016 - 21:47

Hææææ!? SAY WHAT? Sa virkelig Isabel at Martine lignet på den Sid karakteren fra istid?? Noe så frekt! Nei vettuhva :OOOOOOO

Sarah

18.10.2016 - 21:53

Hææ? Så den "nye" måten og ta igjen på nå er liksom å dømme folk i fra utsende?? Skal vi virkelig begynne å snakke om hva folk ligner på??

Hva med Isabel da? Hva ligner hun på? Isabel ser hverfall IKKE noe bedre ut enn hva Martine gjør hahah!

18.10.2016 - 22:08

Det er ikke mobbing å si hvordan ting er. Det at folk skriver diverse er ikke Ariel sin skyld. Hun har en blogg og kan skrive hva hun vil der. Det er trist at Pierre er så avhengig av Isabel for å kunne ha et bedagelig liv, ellers ville han nok stått mer opp for broren og hans forhold. Uten Isabel tror jeg de fortsatt hadde vært sammen, men det er slitsomt å være i et familiedrama som påvirker både privatlivet og jobben.

SLUTT Å LES BLOGGEN TIL ISABEL SHIRÅG RAAD

18.10.2016 - 23:04

Er det andre enn meg som er med på i protest slutte helt å lese Isabel sin blogg?! Ved å lese hennes blogg så sponser vi jo bare hennes luksus liv som hun ikke fortjener! Hun puler andres kjærester,lyver,dolker folk i ryggen og mobber og fortjener ikke lenger å leve fett! Jeg skal herved slutte å lese hennes blogg! Har bare lest bloggen fordi jeg har syntes det har vært morsomt å lese hvor dum hun er....

Anette

19.10.2016 - 00:27

Jeg kommer ikke til å fortsette mobbinga av Isabelle. Jeg er INGEN fan!! Samtidig syns jeg folk bør holde seg for god til personangrep, for det er ingen løsning når noen oppfører seg som Isabelle, så bør ingen synke lavere å oppføre seg dårligere.

Mitt standpunkt er å slutte å lese bloggen hennes, for jeg kommer ikke til å bidra til at hun tjener mere penger eller til å få ytre sine hatefulle meninger på sosiale medier.

❤️

19.10.2016 - 00:31

Fine gode sterke ariel ❤️ Jeg håper deg og Daniel er venner! Har lest gjennom kommentarene her, virker som Isabell prøver å strø salt i såret ditt. Jeg ber om at du har det godt, ikke la deg bli dratt ned av henne. Den som prøver å dra ned noen andre ligger allerede på bakken selv. Martine er nydelig, Pierre var sammen med henne så forstår ikke hvorfor han lo av den snappen Isabell la ut. Håper de forstår at de bare latterliggjør seg selv. Stå på videre, jeg håper du har det bra på ferie. Og guuurl!!! Heldig som møtte lohan!

Jess

19.10.2016 - 00:42

Du e rå ariel! Stå på ❤️

19.10.2016 - 00:52

Jeg var i Barcelona samtidig som Pierre og daniel. Jeg satt i samme restaurant rett over de, men gadd å ikke si hei. Jeg overhørte jo samtalene selvom det var vanskelig å forstå siden det var svensk, men ei venninne som kom dit før meg hadde sett Pierre i ville tilstander haha. Stakkars bella som blir lurt trilt rundt i tror forholdet er perfekt.

Ine

19.10.2016 - 01:09

Du er rå Ariel <3 <3

M.

19.10.2016 - 05:08

Dette kommentarfeltet er jo verre enn kvinneguiden selv. Forskjellen er at her får kommentarene stå. Uansett hvem sin "feil" noe er, er det aldri greit å skrive dritt om folk på nett og godta at det skal stå der i lang lang tid. Enda verre er at du aksepterer dette og ikke modererer de bort..er man blitt såret selv skjønner jeg faktisk ikke hvordan man kan ta tilbake på samme måte og ville at andre skal få det vondt..

19.10.2016 - 08:36

Bare slutt å les bloggen hennes folkens! Den er drit kjedelig uansett! Slutt å bidra til at hun får penger! Hun fortjener ikke å være på topplista.

Finnes blogger som faktisk ER spennende, med jenter som er mye penere å bedre enn isabelle shirog raad

Mag.

19.10.2016 - 09:11

Du er så mye bedre enn Isabel og du er mer enn god nok for alle gutter der ute. Du er så utrolig godhjerta, åpen og ekte om alt. Ingenting skjuler du, du lever i en uperfekt verden upyntet. Du har de verdiene alle svigermor ønsker seg. Hadde jeg hatt en sønn som kom hjem og fant seg en som Isabel - jeg hadde vært sååå skuffet og ufornøyd at det ikke kan beskrives. Sånne mennesker som henne burde få vett i hodet, begynne å oppføre seg for hun er rett og slett ond og skammelig.

Hun er helt elendig til å formulere seg på snap, gir ikke mening. Hun sammenligner Martine med Sid, meeeen hun skulle bare ha visst hva alle sammenligner henne med når HUN snakker om selvironi :)

arielsoylandos

19.10.2016 - 12:44

Mag.: takk for fine ord <3

19.10.2016 - 11:12

Mag.: Ufornøyd?? Hehehe, misfornøyd heter det😉

19.10.2016 - 11:35

Ariel får jo like mye dritt i kommentarfeltet her hun også, så at hun er med å mobbe Isabel stemmer jo ikke helt .. Folk ser hva de selv vil se :)

Stå på Ariel! Jeg har vært igjennom noe lignende, holdt på å kaste inn håndkle selv .. Eller, jeg gjorde det vel flere ganger. Uansett .. Nå har vi barn sammen, 10 år har gått, og hu andre er loooong gone. Stå på, uansett hvilken vei du går! Du virker som en sterk og positiv jente, og legg da til et vakkert utseende .. Vel, det er nok mange flotte, kjekke, tøffe fisker i havet som vil bli bedre kjent med deg :)

Lykke til videre på veien ❤️

arielsoylandos

19.10.2016 - 12:43

Anonym: <3 takk for kjærligheten

Tina 23

19.10.2016 - 13:33

Vedder på Isabel har skrevet kommentaren om mor til Martine selv. Lol. Så patetisk hun er!

Isabel

19.10.2016 - 14:45

Så klart isabel har skrevet den selv😂

Sånt oppgulp kommer ikke uten videre

Er jo bare synd på stakkars kreket.

19.10.2016 - 14:52

Asså sånn jeg har skjønt det så var det vel Martine som startet denne mobbingen i denne runden.. Også du da Ariel.. Jeg tenker nå sånn at familie kommer først, å om du ser på kjæresten din som en potensiell ektemann for en gang i fremtiden så er han din familie, altså hans familie er din familie osv.. Som igjen betyr at Isabel var din familie.. Hadde det vert min svigerinne som hadde gått rundt å vert BFF med min manns ex kjæreste rett forran trynet mitt så hadde jeg faktisk ikke hatt særlig til overs for henne asså.. Selvfølgelig sier jeg ikke at du var pliktig til å hate på Martine fordi Isabell gjorde det, men igjen det handler faktisk om å sette familie først. Tror du skjønner hva jeg vil frem til, å det er mye mulig du er helt uenig med meg.. Jeg prøver bare å sette meg i hennes situasjon. Hadde du vert min svigerinne sammtidig som du posta bilder på Instagram med eksen til mannen min, som også var din svigerbror så hadde jeg virkelig ikke likt å hatt deg tett oppi livet mitt heller. Det høres sikkert fryktelig dramatisk ut men faktisk en realitet.. Å dersom Isabell ikke har hatt mye støtte fra familie tidligere så er det sikkert lite fett å bli pirka på nesa av den nye familien sin som hun faktisk har valg selv

S

19.10.2016 - 15:30

Blir flau av Isabel og utrolig dårlig. Og jeg får vondt i meg på dine vegne for alle stikkene hun sender, men det sier bare litt om henne, Ariel! Jeg vet hvem du er, vi vokste opp på samme plass og jeg har alltid digga deg. Du er herlig! Og jeg vet du var og er veldig glad i Daniel, men han er ikke den rette, klisjé å si, men når hun klarer å påvirke så mye (og kanskje P?), så er det ikke verdt det. Jeg vet du blir å finne den rette en dag, for det fortjener du faenmeg! Stå på og prøv å ikke tenk på det rassh***et av ei bitch, blir kvalm av hu.

19.10.2016 - 16:51

Nå er IG profilen hennes privat. Det vil hun garantert tape mye på. Supert :)

Stine

19.10.2016 - 17:13

Fyfaen Ariel, jeg DIGGER folk som deg! Hadde du aldri fått dette fram i lyset hadde Isabel aldri kommet til å pratet om det. Shadye drittungen der.

Du er beinhard, kudos!

arielsoylandos

19.10.2016 - 20:11

Stine: <3

Mari

19.10.2016 - 18:37

altså hun sier på snap at hun angret seg og var veldig i mot mobbing, også på neste snap så fortsetter hun å snakke dritt! hu er helt patetisk. hun fortjener ingen fame eller klikk på den jævla bloggen sin. heia ariel <3

Julie vangen

19.10.2016 - 19:48

Syntes så sykt synd på deg og Martine som blir dratt inn i dramaet til Isabell.. skjønner ikke helt hva hun tenker med, hvorfor skal hun ødelegge for alle 😳 Håper virkelig Pierre set hva som faktisk skjer ! Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor hun skal suttre over snap å bloggen for å få folk til å tro henne.. men en dag tar karma henne ! Skriv akkurat hva du mener om henne du, så sannheten kommer fram ! U GO GIRL ❤️

Camilla

19.10.2016 - 21:18

Du henger henne ut med innlegget ditt og du vet at det vil kommer bitching og urelevalte kommentarer i kommentarfeltet, eller trodde du ikke det ? Du og Martine har mobbet henne tidligere via blogg og installere, føles det rett for deg å henge henne ut når det skjer mot dere da? Du burde tenke over hva du gjør mot andre. Karma tar deg, det har den kanskje allerede gjort.... håper du svarer, ser du svarer på de positive tilbakemeldingene du får, kanskje værre å se de som går mot deg? Kanskje skrive ett innlegg om alle de som ikke er på din side....

arielsoylandos

19.10.2016 - 21:22

Camilla: kan såklart svare deg! jeg har et åpent kommentarfelt, fordi jeg ikke vil være sleip og bare godkjenne "bra" kommentarer. jeg vet karma finnes, karma er det jeg tror mest på i denne verden! vet ikke hvilke andre svar du vil ha fra meg..

Camilla

19.10.2016 - 22:29

Så for litt siden var du sleip, da du ikke hadde åpent kommentar felt? Jeg vil ha svar på om du sytes det du skriver om isabell er riktig, etter at du og vennene dine har mobbet isabell ? Der var først ute med det, å nå tåler dere ikke å få tilbake.

CassandraLysgard

06.11.2016 - 20:47

Fytti rakkern, for ett bra bilde av deg!

Skriv en ny kommentar

hits