I'M DONE

 

Kapittelet er avsluttet. Nå er det på tide å si at nok er nok! En 30 minutters video fylt med reinspikka propaganda hvor den ene løgnen er større enn den andre gjør meg kvalm og trist.

Jeg skrev et innlegg hvor jeg forklarte skadeomfanget av mobbing og pekte fingeren min mot folk som står bak hets og trakassering, vel, videoen gjør vel ikke annet enn å bekrefte hvor rett jeg hadde. Men det er ikke hvem som har rett det handler om lenger. Ikke etter dette.

At en kar vil forsvare sin kjæreste har jeg respekt for, men en kortfilm hvor hovedbudskapet er at "Ariel er en drittkjerring og det er så synd på meg og min familie", der går grensen! Er det sånn at du tror jeg er laget av is? At dette for meg er en "lek" som du så aggressivt beskrev det? Jeg har omtrent ikke ord. Jeg føler meg som den lille jenta som er presset inn i et hjørnet med en flokk som sparker meg sønder og sammen! Hvorfor? Fordi jeg ikke klarte å holde kjeft om sannheten! Fordi jeg faktisk bryr meg om hvilken retning vårt samfunn går i..

VGTV ville gjøre et intervju med meg og en av dere for å virkelig komme til bunns i saken. Jeg stilte opp og var klar, men jeg ble fortalt at dere ikke ville stille til et slikt intervju. Det er vel sånn at det er lettere å henge ut noen foran et kamera som ikke stiller spørsmål eller snakker tilbake. I rest my fucking case!

Ingen spørsmål rundt denne saken vil bli besvart fra min side. Vi er alle sammen velsignet med fri vilje, så er det opp til deg som en leser og seer og tro hva du vil. I'm done.
 


 

283 kommentarer

Hanne

21.10.2016 - 12:24

Den videoen var direkte klein å se på! Men tror egentlig det hele kunnet holdt seg unna media, slik at det ikke ble så blåst opp.

Håper du har det fint, ikke bry deg! Du er en sterk og fantastisk jente 💗

21.10.2016 - 12:26

Du er ferdig ja... Du som skrev i et tidligere innlegg at du aldri kom til å gi deg... Ble vel vanskelig nå når Pierre kom med sannheten.

21.10.2016 - 12:32

Pierre kom ikke med noen jævla sannhet.

Han babla og babla om samme greia i nesten 40 min. Bullshit og propaganda! 💣💩

Helt utrolig hvordan noen av dere fjortiser biter rett på😂Latterlig!

Han forklarte ikke en dritt av Isabel sin oppførsel oppi det hele, hu har fremdeles løyet og ødelagt mellom Ariel og Daniel. Men hu skal få som fortjent ;)

Folk klikker seg inn for å se Isabel drite seg ut eller når hu ska operere seg til Frankenstein. Den jenta har en blogg fordi vi LER AV HENNE! 😂😂😂Cruella is going down👊👊👊

Ida

21.10.2016 - 12:34

Du er fantastisk Queen A❤

Ikke la de amøbene der gå innpå deg. De lever sitt patetiske liv i en liten boble mens de kverker og fryser ut alt rundt seg.

Nå slår det sprekker som faen❤😂

Keep up the good work Ariel❤🌼

Vi er mange som støtter deg❤

21.10.2016 - 12:36

Jeg var faktisk på din side, men når jeg hører Pierre sier sin versjon blir jeg helt snudd. Jeg forstår ikke hvordan du greier å holde på sånn. Men du liker tydeligvis å være et slikt menneske. Ja, Isabel har fortsatt gjort dumme ting, men hvorfor Startet du alt dette i utgangspunktet? Du virker som et sjalu og bittert menneske nå.. Og du sier du er ferdig men det kommer bare fler og fler innlegg. Go Pierre

21.10.2016 - 12:36

Slutt å synes synd på deg selv, det var du som startet dette for noen dager siden. Hvorfor i all verden skulle de stille opp i et intervju i VGTV? Dette er et privat familiedrama. Skulle tro du tror du er en kjendis.

21.10.2016 - 12:37

❤️❤️❤️

21.10.2016 - 12:37

Det var jo absolutt ingen sak som på noen som helst måte hørte hjemme på VGTV. Blir flau når jeg ser voksne folk oppføre seg slik du gjør. Det er ikke greit det de har gjort heller, men det handler om å holde seg saklig å ta ting på en ordentlig måte!

ida

21.10.2016 - 12:37

<3

Omg

21.10.2016 - 12:40

Nu først ble du stille ja! Beviser jo at Pierre hadde rett..

huff Ariel, Du e så sinnsykt LATTERLIG!

Håpe du vokser opp nu da, for det treng du!

Xoxo 😘 - Helt fra Finnmark 😁

Tina Johansen

21.10.2016 - 12:41

Ikke la de knekke deg. Du er så mye bedre, på alle måter. Som sagt

Its only ONE QUEEN, Ariel 👑

21.10.2016 - 12:42

Du er best, videon til pierre er det kleineste jeg har sett

K

21.10.2016 - 12:42

Den videoen hadde ingen ting med hva Isabel skrev til deg mens du var i Tyrkia. Blir direkte kvalm over at de bruker alt mulig mot deg i denne videoen, og nevner ikke en dritt om hva hun skrev. OG DET HUN SKREV ER FAEN MEG SÅ SJUKT! Og hadde du vært så fæl mot Martine som han sier, hadde nok hun aldri vært venn med deg per dags dato. Det sier sitt. Videoen er full av masse bullshit!

You go girl ! Håper ting ordner seg for deg. Du aner ikke hvor sterk og tøff du er! Du fortjener så mye bedre enn det her, husk det.

21.10.2016 - 12:43

Bare fordi hun gir seg har Pierre rett? Lol, skjønner godt at hu får nok av apen og den stygge andeungen jeg

Marie

21.10.2016 - 12:45

Den videoen som ble lagt ut hadde jo ingen ting med hva Isabel skrev til deg mens du/dere var i Tyrkia

21.10.2016 - 12:45

På tide du slutta nå😡😡😡 du har mista meg som leser fra nå:)

BB

21.10.2016 - 12:46

Dere er latterlige hele gjengen. Håper de 10 åringene som lesere bloggene deres er mer oppegående enn dere til å skjønne at sånn som dere holder på er ikke normalt. Jeg er 19 år og blir direkte flau av det dere holder på med. Krangler gjennom blogg og media? Hahah og du skriver at "hele Norge" tror du lyver osv, hva hele Norge? Hvem faen bryr seg om deg og dine problemer med eksen, broren hans og kjæresten hans igjen? Folk over 20 leser ikke bloggen din :) og er ikke mange som husker deg fra ph som du var med på for 100 år siden :)Tror alle synes det er underholdene, og ikke fordi de synes synd på deg eller noen av de andre som er involvert. Dere misbruker den stemmen dere har, og viser unge jenter at det er "greit" og offentlig henge ut noen sånn som du har gjort. Håper foreldrene dine, søsknene dine og spesielt vennene dine på samme alder er flau over hva du har stelt i stand, med denne blogg innlegg krigen din. Du fortjener så sinnsykt lite av de leserne du har fått de siste dagene. Når du er så gammel som du er, burde du faen meg klare å fikse opp med noen personlig eller holde en krangel personlig, enn å henge ut personer gjennom flere innlegg og lage dette til en offentlig krangel. Latterlig.

21.10.2016 - 12:46

Kan Pierre og Isabel slutte og skrive dritt i det kommentarfeltet her, obvious at det er dere ;)

Sara

21.10.2016 - 12:48

Dette er tydeligvis privat, og det burde ikke deles for hele verden - verken fra deg eller isabel og pierre.. Alltid to sider av en sak, og det er nok mye rett i det du sier, akkurat som om det sikkert er mye rett i det pierre sier. Men vær så snill å bare ordne opp i dette dere tre? Sett dere ned og prat sammen.. Blir så mye unødvendig drama når du legger ut innlegg på innlegg på bloggen om dette..

Line

21.10.2016 - 12:49

Har ikke sett videon til Pierre men blir bare mer og mer flau på deres vegne - trodde ikke det var mulig ass 😂😁

21.10.2016 - 12:49

Jeg tror deg og de fleste oppegående ser tegninga. Pierre har ikke noe bevis for sine ville påstander.

21.10.2016 - 12:49

Vi vet at du har rett Ariel!😊

Lina

21.10.2016 - 12:49

Du er helt utrolig. Har mistet ALL respekt for deg!

21.10.2016 - 12:50

Seriøst?? Det er så sykt dårlig av deg! Har får du leserne dine til å hause seg opp å virkelig backe deg, også bare BOOM skal du stoppe? Dette er seriøst det dummeste! Eg trodde virkelig på deg eg, at du var klar for å kjempe for sannhet og rettferdighet... Den gang ei. Sier alt at du gir deg nå. De hadde vel rett hele tiden...

GG

21.10.2016 - 12:53

Pierre og Isabel er bare misunnelige på deg Ariel! De er forferdelige mennesker, synes synd på deg ettersom du blir en målskive i alt dramaet som de to steller istand...! De tror de er så mye bedre enn alle oss andre, men sannheten er jo at de manipulerer folk rundt seg og sprer løgner bare for at noen skal kunne tro på det de sier! Det er rett og slett barnslig, urettferdig og utrolig unødvendig... Du er klart et mye bedre menneske enn de drittsekkene der!

Loveyou, stay strong Ariel!<3

Isabel

21.10.2016 - 12:53

Tydelig at Isabel og Pierre er i kommentarfeltet her.

Fy faen de manipulerer sannheten noe så jævlig! Ska jeg liksom tro på Pierre når han sitter brisen på cam liksom og klikker.

For en patetisk rotte.

De to rottene fortjener hverandre ass😂

You rule, Queen A❤🌼❤

Jenny Viktoria

21.10.2016 - 12:54

Videoen til Pierre var bare dobbelmoralsk. Og han sa jo ingenting om det Isabell skrev til deg i Tyrkia. Han er blind av kjærlighet til den fæle dama Isabell. Folk som støtter Isabell og Pierre har ikke Isabell på snap, eller 14 åringer som støtter dem eller så er det deres venner og bekjente eller dem selv som skriver dritt her. Fordi alle leser bloggen til Isabell fordi hun er den alle i hele bloggnorge ikke kan fordra. Er en grunn til at 5 bloggere har utalt sine frustrasjon rundt den kjerringa.

21.10.2016 - 12:57

At du ikke klarer å bortforklare deg etter Pierre sin video sier sitt. Han satt deg på plass, rett og slett. Alt han sa ga veldig mye mening etter ting jeg har hørt om deg tidligere.

21.10.2016 - 12:58

Altså til dere som støtter Isabel og Pierre, hvordan kan dere støtte en som er så grunnleggende ond og fæl som Isabel? For ikke å snakke om det hu gjorde mot Martine for en stund tilbake, også det hu gjorde igjen for et parr dager siden? I tillegg til det hu skrev til Ariel. Skjønner godt at Ariel drar det opp når de leker så sykt offer, og grunnen til at Pierre og Isabel "lar det ligge" er vel fordi de ikke har noe å komme med lenger? Isabel har jo driti seg ut noe voldsomt

21.10.2016 - 12:58

Hallo, videon til Pierre omhandlet ikke det Isabel skrev til Ariel når hun var i Tyrkia nei. Hvorfor ikke? Jo, sånn som jeg ser det så har ikke akkurat Ariel snakket om seg selv som noe problem oppi alt dette i det hele tatt? Kun om alt Isabel har gjort å skrevet. Da synes jeg det et helt riktig av Pierre å snakke om hva Ariel har gjort også. Peace out

S

21.10.2016 - 12:59

Det Pierre sa var så utrolig usaklig og kleint. Sitt der brisen å kjefte og nevner samme tingen 15 gang. Må bare le av den dobbeltmoralske oppførselen hans.. Når han først skal prate i 40 min, prat om noe som handler om dette som har skjedd.. HVORFOR nevner han ikke noe av det Isabell skrev til deg? Blir så flau på hans sine vegne.

Er på din sin side, og kommer til å fortsette med det. Men ikke gi opp nå, skriv absolutt alt sannhet om hva hun og Pierre har gjort, da tror jeg du virkelig kommer til å ha overtaket på dem!

You go girl! ❤️

GG

21.10.2016 - 13:00

Å skrive at Pierre og Isabell er missunelig er vell litt rart og skrive 😂 Hva skal Pierre være missunelig på ? Håret ? Haha

21.10.2016 - 13:00

Du burde seriøst ikke BOOM starte noe, også med engang de gir et svar så skal du gi deg? Trodde du hadde rett og ville vise oss sannheten..

MAJA

21.10.2016 - 13:01

Støtter deg fult ut! Isabel og Pierre er noen stakkarslige mennesker. Fyren er kvalm og hetser deg i 40 minutter! Fy fader hvorfor blander Pierre seg? Hev deg over disse taperne. En gang sprekker bobla til de og de må få seg en ordentlig jobb. Lykke til med alt Ariel. Heier på deg :)

Vi vet alle det er deg Pierre og Isabel som kommenterer her. Haha

Astrid

21.10.2016 - 13:04

Skjønner at videoen kan såre, men jeg skjønner også at de føler de må få forsvart seg når du gang på gang (på gang på gang) angriper dem i innleggene dine.. Forventer du ingen respons? Forventer du at de bare skal sitte og se på? Noe av det pierre sier i videoen må jo nesten være sant, så sint som han var, så da burde du kanskje gå inn i deg selv og tenke at kanskje er ikke du uten skyld eller feilfri i situasjonen heller. Ett sted har alt startet, hvem det startet med er umulig for oss å vite, det vet vel begge parter best selv. Men for din egen del, D som du hevder du bryr deg om, GI deg mens leken er god.. Tenk så pinlig dette er for ham

21.10.2016 - 13:04

SELFØLGELIG måtte alven lage en klein video!

INNTEKTEN HANS står jo på spill nå! Han er livredd bloggen til Isabel havner ned på topplista, da må han jo jobbe!!

Videoen var SÅ FLAU Fyfaen ble svett av å se den!! Han å Isabel er ordentlig ekle ..

SLUTT Å KLIKK DERE INN PÅ BLOGGEN TIL ISABEL SHIROKK RAD

21.10.2016 - 13:05

Hahahhahahah, du er rett å slett latterlig !!!!! du vet at det som Pierre sa er sant og det har virkelig avslørt med hvem du egentlig er.

EN HEVNGJERRIG, SJALU, BITTER, PATETISK, OND , BARNSLIG, LITEN DRITTKJERRIG.

Håper du skammer deg og er flau over hvem du er og hva du står for.

Du er faen meg ikke no Queen, du er et ordentlig søppelmenneske!

ÆSJ !!!!

Jeg ekke på noen av sin side av dere, men er det noe som er helt klart !

Det er du som er patetisk oppi alt dette.

JEG LER MEG IHJEL !!!!!!!!!!! hahahahahahhahahahah

Jeg forsår ikke!

21.10.2016 - 13:05

Hei! jeg skal være kort og si min meningsløse mening om dette.

Ariel, ja du er for bra for dette og det å gi opp etter den 30 min lange meningsløse video er teit.

Du sa tidligere at du ikke vil gi deg og nå gir du deg? Isabel vinner som faen på at Pierre sitter i alkorus og plaprer bullshit!

Jeg syns du skal anmelde han for trakkasering! også kan du rest your case så mye du vil !

Ha en kjempefin dag!

21.10.2016 - 13:06

hahah du viser deg selv til å bli tragisk. Elsker bloggen til isabel og hun virker helt perfekt :-) alle gjør feil men du klarer tydligvis ikke si unskyld når det er alt hun har gjort i det siste. Syns synd på martine som må gå igjennom dette pga du ikke klarer å holde kjeft. PR PR PR er alt du vil ha å det er latterlig

go martine, go isabel, go daniel og go pierre.

21.10.2016 - 13:06

Skulle du snakke med vg om uthenging av Martine, eller skulle du til bunns i saken mellom deg og Isabel og Pierre?

Victoria

21.10.2016 - 13:06

Fy Flate den videoen til pierre er det styggeste jeg har sett! Støtter deg 100%,!! De meldingene isabell sendte deg viser jo at du ble trakkasert av henne, men ser hele skrive måte og tonen hennes! Hun er syk i hodet sitt! Hold hun på sånn hele tiden så er det jo faen ikke rart man blir sinna.

Så du har vært sjalu på pierre og har ved noen tilfeller virket falsk? Du var skeptisk til martine i starten?

OMFG, So fuckings what!! Det er mennsklig å gjøre feil!Du har blitt mobbet av isabell over lengere tid. Forstår godt at du klikker og fikk nok.

Og beklager å måtte si det, men din ekskjæreste som sikkert var flott når dere var sammen er en DUST. fyfaen at han ikke backer deg, velger bort sin forlovede. har ikke ord. han skulle satt ned foten vedrørende isabell ikke omvendt. Hold deg langt unna disse psykopatene! YOU'RE BETTER OFF. Hold hodet hevet!

Pia

21.10.2016 - 13:07

Really?! I wasn't done with my popcorn! Dammit!! Ja dette var på tide, hva forventet du? Du spyr opp gamle saker som skjedde måneder tilbake og plutselig etter bruddet med Daniel skal du forsvare venninna de for ting som hendte tilbake i tid og lage et stor rabalder av det? Was it worth it? Du har nok skyld i noe om hele Louis familien er i mot deg, hva med å ikke bare tenke på MEG,MEG, MEG, men å faktisk ta hensyn til de rundt seg..? hadde ikke selv vært begeistra om ei berte hadde dratt hele min familie i et slik spektakel! Om du ikke kan løse det f2f så bør du kanskje søke profesjonell hjelp? Husker deg siden paradise og hvor bitter du var den gang (også på ei som het Isabell) og ut i fra det Pierre forteller ser det ikke ut som du har forandret deg stort.. Kan det være navnet Isabelle du er allergisk mot?

21.10.2016 - 13:07

Få opp øya folkens. Sophie Elise og ALLE støtter Ariel.

Isabell og Pierre er bare redd for å miste inntekten sin! De er jævli desperate nå, å livredd når sannheten kommer ut.

Vi som blogglesere har et ansvar!

Slutt å les bloggen til Isabell ! Send klage til blogg.no å nettavisen! Få den gifta vekk fra nett!

21.10.2016 - 13:08

Beviser jo bare at du ikke har noen sannhet å komme med? Du ville jo at sannheten skulle komme frem, men Pierre kom deg visst i forkjøpet :)

21.10.2016 - 13:09

Har faktisk hatt skikkelig i mot Isabel og støttet deg. Men etter jeg så den videoen til Pierre så må jeg si at jeg vender deg ryggen. Fordi der ligger faktisk all forklaring på ting.du er jo rett og slett sykelig sjalu.. etter det blei slutt mellom deg og Daniel prøver du å gjøre alt for å vise deg fram bretter ut lettkledde bilder gang på gang ikke normalt i det hele tatt. Tror Louis familien får det fint nå frem i tid uten drama

21.10.2016 - 13:09

Dette startet da lenge før de smsene til Tyrkia... Det startet med at Ariel ville ha Daniel for seg selv, ble sjalu når Pierre og Daniel var sammen. Ble sjalu og likte ingen av damene til Pierre. Nektet damene til Pierre å være i leiligheten til Daniel OSV! Mye har nok skjedd mellom den tiden og det saken handler om nå fra begge sider, men det var Ariel som startet det hele når Pierre kom hjem fra paradise hotel!

Sofie

21.10.2016 - 13:10

Så bra du forstår at det er på tide å gi seg nå.

Jeg støtter pierre for at han faktisk orka å gi deg en tilbakmelding på oppføreselen din.

Be kind.

21.10.2016 - 13:10

Falske sippingen til Isabel på snapchat, og Pierre som bare babler uten bevis. De er syke begge to, men nå får du også se og holde deg lang unna dem!

Tc

21.10.2016 - 13:10

Syns egentlig videon til pierre var latterlig den å! 30 min med gjentagelse, gjentagelse.

Godt du legger den ballen død.

Men stille til intervju med Vg tv? Virkelig?? På tide å vokse opp og komme seg ut av den PH bobbla deres.

21.10.2016 - 13:13

Du over her som skriver at Sophie Elise støtter Ariel. Eh, Sophie har ikke uttalt seg om dette, hun er sikkert like flau over dette dramaet som alle andre.

21.10.2016 - 13:15

Synes ikke dette er tiden å gi seg på. Det fortjener ikke isabel og pierre. Grus dem.

21.10.2016 - 13:15

Dere som sier det er latterlig at Ariel møtte opp til intervju hos VGTV og at et slikt "familiedrama" ikke har noe med VGTV å gjøre. Det er vel like latterlig å bruke både blogg, instagram, youtube og snapchat til å diskutere seg i mellom da? Å stille opp til VGTV kunne ført til at de fikk pratet sammen, fysisk. Tenk dere om før dere kommenterer.

21.10.2016 - 13:16

Shirog og Pierre

Pell dere ut herfra. Dere bare driter dere ut med de kommentarene. Mange av oss skjønner det liksom ;)

For et patetisk par de er ass. Murer seg inne og fryser ut alle andre. Æsj at han orker å kysse de to snegle leppene hennes ass😂

Isabel Cruella😂😂😂

Hu burde seriøst skjønne at hu har driti seg ut. Jeg tror ikke en dritt på Pierre eller hu ass. Makan te bullshit. Så syter hu og sier hu ska legge ballen død, men hu fortsetter å syte syte syte!

You GO Queen A!❤✌❤

Hev deg over de stygge jævlene. De kan brenne i silikon for all I care

Lina Kamil

21.10.2016 - 13:17

<3

21.10.2016 - 13:18

❤️❤️❤️❤️❤️❤️

karina

21.10.2016 - 13:18

det er bra du kom deg bort fra det der, og jeg synes det er helt greit at du skriver om det på bloggen din jeg - synes ikke du skal la folk behandle deg som en dritt uten noen konsekvenser. Alikevell bør du passe på hva du skriver, utrolig bra at du sjekket med advokaten din og var oppmerksom på loven før du la ut screenshottene fra samtalene. Stå på videre, men pass på at du ikke stresser for mye, du bør ikke oppsluke deg så mye i det her at du glemmer at den viktigste i livet ditt er deg.

21.10.2016 - 13:20

Girl bye!👊🏽 Seek help Ariel✌🏽️

21.10.2016 - 13:20

Sannheten har kommet frem, og det er ikke noe vits i å dra den lenger fordi alle vet hva Isabel har skrevet og gjort! :)

Henriette

21.10.2016 - 13:20

"Det at de vil ikke stille opp på TV sier vel sitt" så sykt svakt å vri om situasjonen til at det liksom sier sitt. Det er VOKSENT å la vær å blande inn vgtv, dette er en familie/privat-sak for gudsskyld. Det viser dessverre veldig gjennom at du er bitter av å ikke være med Daniel lenger, og at du tar ut aggresjon på en helt feil plass og person. Si hva du vil, but this looks pretty bad for you, uansett hvordan man ser på det.

Lisa AA.

21.10.2016 - 13:22

Altså, Team Isabel folk - det var Isabel som startet det hele, og Pierre sier i videoen at Ariel får tilbake det hun gir. Altså.. Isabel startet alt, det er Isabel som får alt tilbake rett i trynet for alt drittet hun har gitt og startet med OG fremdeles sitter hunden hennes som er Pierre og støtter henne og lager en fuckings video på 30 min som ikke gir mening. Han sier det samme om og om igjen og henger ut Ariel på en HELT ANNEN skammelig måte. Jeg har ikke ord for hvor forferdelig de to menneskene er, at det er FLAUT! Det verste er at de faen ikke klarer å åpne opp øyene sine og se det selv!

Isabel har aldri klart å formulere seg, snakke for deg og være selvstendig - og det lyser veldig klart på hvordan hun oppfører seg og skriver på bloggen. Hun sier hun har holdt kjeft i 4 dager om dette, men hvor ironisk er ikke det når hun har pratet like mye om det på Snap i alle dagene? Liten og intekompetent som hun er, må faen meg Pierre lage en video og snakke for henne for hun har ingenting å gå på. Han holder et foredrag som alle gir blanke faen i for det er idiotisk og latterlig. Sier at hun har masse screenshots som hun skulle gjerne legge ut for å true Ariel, men likevel ikke gidder for jeg er 110% sikker på at samtalane mellom dem er hvor mye Isabel prøver å ødelegge Ariel som person og forholdet - noe som også er et bevis på bildet av samtalen over.

Hun kaster seg over Martine og går ned på knærne for å be om unnskyldning for å bevise dere 14 åringer som er leserne hennes om at hun er et godt menneske og at hun innså sine feil - men hva faen gjør hun ikke rett etterpå? AKKURAT DET SAMME. Hun eier ikke skam, respekt eller noe som helst menneskelig. Hun er jo forsåvidt falsk innvendig og utvendig og jeg klarer ik å se hva Pierre ser i henne? Han bruker henne for penger, og det er jo veldig klart når vi alle ser at han er bikkjen hennes. Jeg får håpe at en dag så får Isabel den samme overraskelsen som Martine fikk av sin "kjære". Altså, dere Isabel faen må da se at ALT hun gjør påå snap og skriver, er for å provosere Ariel ved å skrive om hunden Percy hele tiden, henge med Daniel, er i studioet til Ariel som en gang var hennes og prøver å ta over. Jeg ser det med at hun prøver å ta over studioet ditt som positivt, for han tar imot dine etterlate ting siden hun ikke kan afforde noe selv. Men uansett ÅPN OPP ØYENE DERES dere trangsynte 14 åringer.

Jeg anbefaler også at alle slutter å lese hennes blogg, for det ved å lese bloggen hennes støtter dere mobbing, uthenging, plastikk operasjon, dårlig innflytelse på unge jenter og et skammelig forbilde. Hennes overskrifter stemmer aldri med det hun skriver, så hun lurer dere alle for å tjene et par kroner. Jeg kan ikke skjønne at Side2 eller Nettavisen velger å skrive under på henne.. Det viser bare hvor dårlig business de driver med og tenker kun penger. Boikott jenta, boikott bloggen hennes!

Stå på Ariel, du er virkelig ei god jente! Jeg ser og skjønner at du er forbanna og jeg hadde gjort akkurat det samme! Jeg hadde stått opp for min bestevenninne selvom det ikke jeg var jeg som ble sammenlignet med, men uansett velger du å stå opp for du VET hvor ekkel jenta er mot både deg og andre! Du er så mye bedre enn Shirog og brødrene Louis! Du burde ikke være flau eller skamme deg over å legge ut noe som dette på DIN blogg. Du vil vise andre hvordan jenta er for du vet hvordan hun er i virkeligheten og du vil stå opp for din rettferdighet! Du er sterk, og du har sååå mange på din side!

Voksen dame

21.10.2016 - 13:26

Ikke bry deg Ariel, du er verdifull og fortjener det beste <3

21.10.2016 - 13:27

Hver gang du ikke kommer deg noe vei ut, ikke har noe mer å si eller når du vett at du rett og slett har drete deg ut så gir du opp.. så forventer du at leserne dine skal tro på deg? Jeg er bare en blogg leser som ikke er fan av noen, men når jeg leser alle sine sider av saken så begynne det å se ut som at Isabell og Pierre har rett som "alltid" fordi du ikke klarer å forsvare deg mer å gir opp som "alltid" og da er det litt vanskelig for oss lesere å tro på deg..du er kommet lenger opp på blogglisten etter at du skrev ting om Isabell igjen, men det tar ikke lang tid før du er nede på samme plass som du pleier å være, men ka med å ikke gi opp som du pleier å gjøre så leserne kan tro på deg og like det så kanskje de begynner/fortsetter å lese din blogg også.Da hadde du vært en toppblogger. håper du sier noe til det for en gangs skyld..Håper du kan skrive noe tilbake til dine lesere her på kommentar feltet iallfall. hilsen en leser som begynner å bli oppgitt av at du "gir opp"

Silje

21.10.2016 - 13:27

Det jeg lurer på er, hvor er dine svar på meldingene til Isabel? Tror ikke hun plutselig svarte med "du tror meg ikke?" uten at du har sagt et ord :) Så noe har blitt sletta underveis som hadde gjort at du kom i et dårlig lys selv.

Rart at du plutselig skal gi deg nå også, men det var på tide! Glad du endelig innså at alt dette ble for barnslig gjort av deg og at du lar saken ligge :) glad de 3 andre i denne saken er voksne nok og har holdt kjeft, (bortsett fra videon til Pierre) det gir meg håp på menneskeheten igjen og at ikke alle lever i ungdomsskole-drama. Peace

21.10.2016 - 13:30

Dårlig gjort av alle syntes jeg både isabell å ariel å alle som komenterer! Legg saken død å ariel bare bloker henne fra livet ditt det kommer til å ødelege deg.

21.10.2016 - 13:30

<333 håper det går bra! du har all grunn til å stå opp for ikke bare venninnen din men offentlig mobbing!!

Maria

21.10.2016 - 13:32

Altså. Det skal ikke mye hjernekapasitet til for å skjønne at det er du som har vært fake her.

21.10.2016 - 13:33

Du må være et veldig stakkarslig menneske.. Håper Daniel finner seg ei verdig ny frue, og at hun i det minste eier snev av kvinnlighet, noe du langt ifra gjør.. Du blir lixom litt for voldsom når du prøver å gjøre deg selv om til en nicki minaj/Beyoncé "wanne be" ..er du ikke tyrker da?? Oppfør deg som en å hold deg smart og vis respekt.. For det er virkelig ingen som kommer til å "bow down" for din "lemonade" slik du oppfører deg mot de du burde holdt tettest til deg.. Istedenfor forer du 13 åringer med hat for at de skal fortsette å kalle deg dronning.. Eller "Queen" som de nettopp lærte seg å stave i engelsktimen..

Hallo?

21.10.2016 - 13:34

Forsto egentligt aldri helt budskapet til Pierre i den videoen, at Ariel var sjalu og litt kald mot hans kjærester? slik at di ikke følte seg velkommen, buhu? Vis det er sant så er det ikke engang alvorlig.

Men dette derimot, dettte sa han ingenting om:

"Men hvordan kunne Isabel skrive så grusomme meldinger til Ariel? Det er noe av det verste jeg har sett. Hun løy om din bror og prøvde å bryte opp din brors forhold. Har du ingenting å si til det?"

Sandra

21.10.2016 - 13:34

Jeg vil først begynne å si at jeg støtter ingen av dere oppi alt dette her, fordi jeg ikke kjenner dere, har aldri møtt dere, så jeg kan ikke ha noe kunnskap til hvordan dere egt er som mennesker. Jeg synes egt alle skal ha samme synspunkt som meg på dette her! Dere kan ikke sitte å prate dritt i kommentarfeltene bare fordi en dere ser opp til føler det sånn. Jeg er 18 år gammel, og synes dette er ekstremt latterlig. Jeg blir flau av hvordan verden egt er. Hvorfor kan ikke alle bare være venner? Hvorfor lage så mye hat rundt alt dette? Jeg tenker at hvis dette er en privatsak, hvorfor i all verden dele det med alle sånn at det blir dobbel så værre. Jeg tenker at hvis man først skal dele det med hele Norge, så får man helt klart tåle å få litt dritt slengt i nakken. Dette er en sak dere i mellom, og ikke hele Norge. Kan dere ikke bli voksene? Jeg liker både Ariel, Pierre, Isabell og Martine, og det er fordi jeg ikke kjenner dere godt nok til å slenge noe dritt i kommentarfeltene og ta å tro bare på en av dere. Uansett hvem som stilte i stand dette, så er dere noen gode personer. Så jeg synes dere skal bite i det sure eple og be hverandre om en unnskyldning, så lever dere vært deres liv og er fornøyd med hva dere har og oppnår i livet med å være bloggere. Ikke bry dere om hva alle andre synes.

21.10.2016 - 13:39

Pierre ser ikke riktig klok ut i denne videoen, men jeg tror heller ikke han er blant de smarteste. Bare det å la Pierre stå frem å forsvare denne saken - og så i 40 min da. Er det virkelig noen som har giddet å se hele?

Som andre har sagt her - de er begge redd for å tape inntekter på Isabelle sin blogg for det er jo fra den Pierre har sine inntekter også.

Stå på Ariel

21.10.2016 - 13:39

Du er bare latterlig! Tror virkelig mere på Pierre og Isabel enn deg! Viser bare at du kommer med løgner, når du driver å sletter alt. Og så fort Pierre kommer med en video så legger du saken død? Omg for en tragisk dame du er!

Marte

21.10.2016 - 13:39

Hvor finner jeg videoen av Pierre?

21.10.2016 - 13:39

Dere som sier at Ariel har "tapt" fordi hun ikke vil snakke om det mer, er forbanna idioter. Dere må da skjønne at hun ikke vil snakke mer om det, fordi UANSETT hva hun kommer til å si om dette vil hun uansett bli trampa ned av ondskapsfulle mennesker som Pierre og Shirog. Hun kjemper for sin rettferdighet, hun vil bevise dere lesere hvordan Isabel er i virkeligheten for hun kjenner henne best av oss. Vi kjenner kun Isabel gjennom media, men Ariel kjenner henne in real life. Uansett hvor hardt Ariel vil gå imot og kjempe, så vil Pierre og Shirog gå ut hardere på en skammelig måte som å lage en meningsløst video på 30 min om hvor jævlig Ariel er og ingenting om hva Isabel har gjort når det er hun som startet det hele. Han er jo faen meg bikkjen hennes og dere som sier at Ariel er svak som gir opp er faen meg 10 år i hodet som ikke tenker lenger enn nesa! Ariel står opp uten å nøle for å snakke i offentlig intervju, fordi hun har ingenting å skjule. Mens Shirog ikke tørr og takker nei for hun kan ikke snakke for seg, har ingenting å gå på og vet at de har feil. Tror dere at Shirog vil gi seg og si at "okei, jeg gir opp. Jeg er ond, prøvd å ødelegge forholdet osv" NEI! Hun kommer aldri til å gjøre deg, uansett om Ariel har rett så derfor er det ikke vits å fortsette! Isabel har jo sagt fra starten av at hun ikke orker dette, ikke Ariel - så da ser vi alle at den svake er Shirog, ikke Ariel som er en kriger!

K

21.10.2016 - 13:40

Helt enig med Lisa AA. Fantastisk skrevet!

Mari

21.10.2016 - 13:45

Til Isabell og Ariel

(Dette handler ikke om hvem som har gjort hva, eller noe om selve temaet i kranglingen.)

Dere sier begge at dere ikke ønsker å fremme mobbing eller hate på noen, men desverre er det dit det har kommet nå. Blant unge jenter (og gutter) i dagens samfunn er det alt for mye mobbing. Disse ungdommene trenger forbilder som viser de en vei å gå uten mobbing, ikke noen som fremmer det. Noen av disse unge jentene ser også opp til dere to. For noen av de er dere forbildene, og det dere kjøper, bruker og gjør er også det de vil kjøpe, bruke og gjøre. Er det ikke derfor trist å tenke på at ved å legge ut denne kranglingen og håningen offentlig, er dere kanskje med på å påvirke at en jente blir mobbet på skolen i dag? Fordi når deres forbilder henger ut hverandre vil de også gjøre det, fordi da er det det som er «kult».

Det er normalt å krangle osv, men kan dere ikke ta det utenfor det offentlige? Dere har begge sagt at dere ønsker å ta det utenfor blogg og sosiale medier, så hvorfor ikke legge inn en ekstra innsats for å få det til? Møt hverandre og snakk ut og deretter bli enig om å aldri nevne hverandre offentlig igjen, ta med advokater om det er det som skal til, bare få det bort. 

Dere kan si dere ikke har valgt å være forbilder, men med valget om å være en offentlig person kommer det også noen som ser opp til dere, uansett. Vær så snill og prøv å ta litt ansvar ovenfor dette. Å gjøre uthengig populært er virkelig ikke greit.

En slik mobbe-kultur vi har i Norge i dag ødelegger liv!

Vi trenger sterke, innflytelsesrike kvinner (som dere selv) som kan motvirke denne kulturen, ikke fremme den.Fra jente (22).

Linn

21.10.2016 - 13:48

Skjønner godt at du pakket sakene og dro. Virker som det beste valget du kunne tatt. Mitt inntrykk av hele saken er at Pierre og Isabel likte dårlig at du fortsatt var venn med Martine etter at pierre ditcha henne for Isabel. Så prøvde de å få deg til å slutte å være venn med henne. Når de ikke fikk til det ble de illsinte. Du likte ikke å føle deg presset til å avslutte vennskapet til Martine, du følte jo også med henne siden hun ble sviktet og såret. Den dårlige stemningen mellom deg og iogp eskalerte og nå er dere her:( Daniel følte seg mellom barken og veden, mellom kjæresten sin og lillebroren (de to virker som har et sterkt bånd). D orket ikke velge side og endte opp med å miste deg. Svært trist og synd for han.

Synd at det ble slik. Dette må ha tatt veldig på og jeg håper du kan få lagt dette bak deg etterhvert. Ikke bry deg om at pogi skriver i kommentarfeltet. De er så barnslige begge to og har gått helt over styr. Du fortjener gode opplevelser nå ❤ unn deg noe fint i helgen! Husk at vi er mange som støtter deg:)

21.10.2016 - 13:51

Du blir behandlet slik du behandler andre. Bra av deg å legge dette dødt nå, but still du er fortsatt svak for å fremdeles framstille deg som offer. At du sier du bryr deg om hvilken retning samfunnet går i, du har vendt i helt feil retning hvis målet ditt var å stoppe nettmobbingen. Som jeg trodde, dette innlegget holder nok for noen men ikke for meg. Lykke til videre med alt, og takk for meg:)

Sara

21.10.2016 - 13:52

Hva er det med de fleste søplehuene her inne!!!? Dere ba Ariel om å gi seg å nå vil dere ha mer dere er så dobbeltmoralske. Bra Ariel gi deg nå og ikke skriv noe mer angående dette så kommer du seirende ut. Alle negative kommentarer er fra enten Isabel selv eller hennes 10 ekte følgere

Ik

21.10.2016 - 13:54

TEAM ARIEL!

Queen A - ingen over, ingen ved siden

21.10.2016 - 13:55

❤️❤️❤️ -i love you

Ville bare sende litt kjærlighet i tid jeg vet er tøff for deg!

Med vennlig hilsen ei som har irritert seg LENGE over mobbing, løgner og høy på pæra attityde!

Helene

21.10.2016 - 13:56

Stå på Ariel! Husk at du har syykt mange som tror på deg og støtter deg! <3 De som er voksne nok i hodet har skjønt at Isabel er et forferdelig frekt og ufyselig menneske. Håper bare at folk kan slutte å gå inn på bloggen hennes. Det beste hadde vært om folk kunne glemme den kjerringa og at de på 12-15 år som leser bloggen hennes forstår hvor dårlig person hun er og hvor dårlig innflytelse hun har på de.

21.10.2016 - 13:58

Vær mot andre som du vil at andre skal være mot deg😊 God helg😊

21.10.2016 - 14:06

Først _NÅ_ skal du gi deg? Var veldig på tide. Du kom jo aldri med bevis av noe slag. De meldingene kunne Martine for eks skrevet også endret du kontakten til hva du vil

Dessuten sier du selv at dette var i april, så begynner du med det nå? og om det var sant, hvorfor hater ikke Danne Isabel da? Om hun lyber om at han har vært utro altså

21.10.2016 - 14:06

Du er latterlig as!!! Hvorfor satt du å besvarte nesten alle kommentaren helt til denne videoen ble lagt ut og puffff Ariel orker lkke mer. Helt ærlig du som sa jeg skal ikke gi meg før sannheten kommer, det Pierre sa var sannheten da nå som du ga opp! Jaja ihvertfall at de ikke gadd å vare med på intervju vister jo hvor voksen de er og ikke barnslig som deg. Ihvertfall du fikk litt mer enn vanlig oppmerksomhet i det siste som du ønsket det og det endet har tydeligvis.... men jeg lurer på hvorfor har ikke Martine blandet seg opp i dette har for å hjelpe deg, når du egentlig startet det har for å hjelpe henne ? Kanskje hun var litt smart å ikke valgte å skrive innlegg etter innlegg, eller på sosialmedia som du gjorde!! Men men håper du lærer !!

21.10.2016 - 14:09

Alt du sier og skriver er en løyn!! Håper ingen andre er eller blir sånn som deg..

A

21.10.2016 - 14:14

Ariel, du er like vakker på innsiden som på utsiden, det så jeg fra første stund! Jeg er såå glad for at jeg fikk møtt deg og ble kjent med deg! Du må aldri tvile på deg selv og den du er, disse tragiske komentarene over her, burde du ikke engang å lese.

Jeg er kjempe stolt av deg. Stå på, aldri la noen knekke deg. La folk prate piss, de som vet, de vet. Thats it.

Love<3

21.10.2016 - 14:15

Hvorfor tror så mange på Isabelle etter videoen med Pierre. Han er jo bare patetisk. Klarer ikke sitte rolig heller. Vrir seg som en orm. Nei, denne gutten snakker ikke sant

21.10.2016 - 14:20

stå på ariel! jeg har trodd på deg siden dag 1, å har ikke tvilt et sekund på at du forteller sannheten!

du er en fantastisk person, jeg å mange andre ser veldig opp til deg! DU er et godt forbilde!

loveju ariel❤️ du e best

Ines

21.10.2016 - 14:22

Håper du får hjelp Ariel!

Det bildet Pierre tegner av deg gjør meg trist. Jeg skjønner at du ikke vil svare på flere spørsmål nå...

For hvordan skal du svare på dette:

-Hvorfor fikk du også Martine til å føle seg uvelkommen?

-Hvorfor sa du til Pierre og Isabel at du bare var venn med Martine for å utnytte henne for samarbeid om negledesign?

-Hvorfor har du fått både Pierre, Isabel, Daniel og moren til Pierre til å gråte?

Altså... alle kan se at Pierres sinne og frustrasjon på videoen ikke er løgn.

Du virker utrolig manipulerende og jeg blir faktisk bekymret for de rundt deg.

Jeg håper du benytter anledningen til å få hjelp. Ikke vet jeg om du er bipolar eller noe annet, men ekstremt dyssosiale personlighetstrekk har du.

Så kan man si at alt er bare ord mot ord, for ingen av dere har egentlig klare bevis for noe som helst.

Daniel burde uttalt seg her. Han har kanskje mest bevis av alle.

Stella

21.10.2016 - 14:22

Ikke mist troen på deg selv Ariel, veldig mange som støtter deg i dette. Jeg som leser syns, du er utrolig flink til å formulere deg og er ærlig som vekker mye tillit. :) jeg syns det de holder på med er noe som går over stokker og stein, noe som burde bli en sak av. For det er noe av det groveste et menneske kan gå gjennom. Jeg kjenner jeg får vondt av å høre hva du går gjennom. Stå på og vær sterk, ikke la noen trampe over deg. 😁💪🏻

21.10.2016 - 14:25

Noen som husker det bloggdramaet Ariel hadde med Charlotta fra PH? Handlet om no brun og blid konkurranse eller noe? Påsto ikke Charlotta at Ariel var en sykt sjalu bitch eller noe da også? Drama omringer deg jo, Ariel. Tror nok virkelig ikke du er så uskyldig som du fremstiller deg selv... :/

Til Ines

21.10.2016 - 14:26

Ines:

Det er DU som trenger hjelp! Du virker som en dyssosial personlighetsforstyrrelse. Hvem liner opp sånn som om dette er en rettsak? Hvem tror du at du er med den kvalme pekefingeren din?

Du høres bare ut som en bitter sugefisk som tråler nettet etter underholdning.

Noen lesere er seriøst til å spy av! Hahaha! Skjerpings!😂😂

21.10.2016 - 14:36

Applaus til Pierre! Tenker den satt Ariel 😂

21.10.2016 - 14:36

Jeg forstod ikke helt hva Pierre ville frem til i den videoen jeg da. At du først ikke likte Martine, så ble dere venner og du informerte om utroskapen, så ble han sammen med Isabel og du likte ikke henne heller..? Vel, hverken Martine eller Isabel gjorde en spesielt god figur på tv, så jeg kan forstå at det var vanskelig å ikke forhåndsdømme, men håper du ga dem begge en sjanse likevel. Og at du informerte om utroskapen er bare rett og rimelig, selv om det var galt i Pierre sine øyne. Men at da Isabel gjorde det samme tilbake da du var på ferie, burde også være galt for Pierre da? Og om det var en løgn, så sier det veldig mye. Nei huff...du skal være sjeleglad du kom deg vekk.

Bente

21.10.2016 - 14:37

Smart å gi seg nå. Du har dratt dette så langt at den andre parten har all mulighet til både og anmelde og blande inn advokater, uansett hvem som har startet alt eller ikke. Ytringsfrihet er en til, men man har et lovverk mot sjikane. Er absolutt ingen fan av de andre, men du fremstår dessverre som minst troverdig av hele gjengen. Nok er nok.

Sandra

21.10.2016 - 14:40

Kjære Ariel jeg håper du har det bra. Ikke la de negative mennesker påvirke deg. Du e bare fantastisk❤️. Selv om eg ikkje skjønner deg så ønsker jeg deg det best i livet. Go girl Queen A❤️

Maja

21.10.2016 - 14:49

Isabell har fint klart å ødelegge for seg selv ved å ta for mye operasjoner :P Hun er bare desperat, alltid.

21.10.2016 - 14:50

Selvfølgelig skal du leke offer nå og late som at du legger deg flat, ettersom sannheten kom frem:)

Siri

21.10.2016 - 14:54

Cruella is going down hahahaha kommentaren over her, kunne ikke blitt mer enig

21.10.2016 - 14:56

Folk som sier det er så dårlig gjort av Isabel mot Martine. Å BLI FORELSKET ER IKKE ETT VALG. just saying:)) jeg støtter Isabel og Pierre 100%. Hvorfor i all verden er det HUN som ender opp alene som, Daniel vet jo hva som stemmer og tror dere virkelig Pierre hadde lagt ut denne videoen om det bare er piss og løgn? NEI. Det handler faktisk om Ariel, tror ikke Daniel hadde syns det var ok og legge ut video om henne om det ikke var sant. Å Pierre hadde aldri gjort noe sånt mot broren. Å legge ut løgn om eksen. At du klarer å skrive at alt det er bullshit, har du ikke dårlig samvittighet? Du har skittet på leggen girl. Det er så åpenlyst om hva som er sant å ikke, dere andre som ikke ser det er det virkelig noe gale me! Innrøm, unnskyld deg og bli ferdig med og være en sjalu bitch! Dette ligger alt i dine hender og du som har fucked up for deg selv. Har alltid både lest din og Isabel sin blogg, mest din. Nå er jeg fuckings lei av deg. Dette er den eneste gangen jeg har kommentert noe på en blogg! Å dere drittunger som skriver at det er Isabel og Pierre som skriver kommentarer selv her inne bare pga dem er positive er sjuke. Di har faktisk mange lesere, mer en Ariel:PP som støtter saken deres. Når du faktisk går ut med private ting på sosiale medier kan du faktisk prøve å være ærlig for en gangs skyld.

- K

Mina

21.10.2016 - 14:56

Boikott isabell alle sammen

21.10.2016 - 15:00

Folk er så inkompetente, er det så vanskelig å se løgnene til Pierre og isabel... Jeg og tusenvis av andre støtter deg Ariel❤️ Pierre snakker jo mot seg selv😂😂

21.10.2016 - 15:01

Cruella is going down...

Dere dumme drittunger som sluker Pierre sitt næg som småfisk, grow up og hold kjeft a ;)

Ariel skal faen ikke bli trykket ned og bli kalt løgner bare fordi heksa har en blogg! Pierre sin video bare avsporer hele greia. Cruella har fremdeles skrevet den dritten te Ariel og hu har GARANTERT oppført seg som ei sjalu kjerring all the way ;)

Vi tror på deg Ariel! ❤

De får brenne inne i all møkka si💩

Go out there and shine, Queen A❤🌼

Aadne

21.10.2016 - 15:02

Hahah Isabell og Pierre skriver jo anonyme kommentarer her.. dere er syke mennesker as!

21.10.2016 - 15:02

Virker ikke som dere er helt voksne, barnslig oppførsel fra begge sider og.. Ikke klag på Isabell når du gjør akkurat det samme selv:) bare drit i drama begge 2

Martine ks

21.10.2016 - 15:06

Isabel er syk på dypt vann. Alt jeg har å si..

21.10.2016 - 15:09

Så sykt typisk av deg å nå ikke ha noe mer å si!!! HAHHAHAHHA

det er fordi du er avslørt av din ondhet!!! Makan for en råtten menneske du er !!!

At folk sier at de tror Pierre og Isabell er de som kommenterer og er imot deg her? hva faen skal de sitte å kommentere på bloggen din får? De har sagt sitt på sine egne plattform og hvorfor skal de late som de er random leser og kommentere her. Det faktisk folk her som skjønner nå hvem du er, og at du er ikke annet enn avslørt med at du IKKE er uskyldig!! SÅ ENKELT ER DET!

INNSE DET!!!??? ditt sanne deg kommer fram nå og du er bare forferdelig, og det ekke rart dine lesere og andre her som nevner det at de nå har mistet respekt for deg som blogger og som person.

DU ER RETT Å SLETT ONDSINNET, SJALU OG BITTER MENNESKE!!!

SKAM DEG! den tronen du har skapt for deg selv og tror du er dronning..?? hahahahaha BITCH PLEASE, håper du nå bare ligger og er flau over deg selv !!!!

HAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAH XD

21.10.2016 - 15:09

Jeg tror faktisk ikke Pierre i respekt for sin bror lyger om dette! Han ville aldri gjort det mot sin bror!

Ida

21.10.2016 - 15:09

STOP MAKING STUPID PEOPLE FAMOUS!!!!

Herregud. Kan Isabel og Pierre bare drite og dra, og slutte å være "public people" i Norge? HerreGUD så flaut for landet!! Folk jobber i finans, i business, i politikk, osv, og her er de kjente folkene i Norge jævla dramaqueens som Isabel og Pierre. F A E N så flaut. Går på universitet i England, hvor alle fra andre land snakker om hvilken folk som er kjent i deres land - og det er alt fra smarte businessfolk til investorer. Her i Norge? Helvettes stygg silikon dritt og en imbecil av en tufs.

21.10.2016 - 15:12

til alle dere som kommenterer stygt: FÅ DERE ET LIV FOR HELVETE! vist dere ikke har noe fint å si så har dere ingenting her inne og gjør. HVORFOR sløse bort tiden deres på sånn piss så det her??

latterlig..

Queen A, u go girl❤️🙌🏽

Camilla Acklam

21.10.2016 - 15:13

<3

21.10.2016 - 15:15

❤️❤️

21.10.2016 - 15:18

pierre og isabell er faen så bittre!!!

gleder meg til den dagen pierre er utro mot isabell, å hun får kjenne på den følelsen selv. fyfaen for et ondt menneske hun er. hun fortjener virkelig å bli tråkka på;)

ariel, du er fantastisk! støtter deg 100%👏🏼

21.10.2016 - 15:18

QUEEN A❤️

21.10.2016 - 15:19

Den videoen hans var bare latterlig. Det der er mobbing! Det han snakker om er jo helt irrelevant

Jusstudent

21.10.2016 - 15:21

Anmeld han.

Det han gjør i og med den videoen, er faktisk ikke lov.

21.10.2016 - 15:22

TIPPE AT ALT DETTE BARE E ET JÆVLA PR-STUNT

21.10.2016 - 15:23

Litt flau at du skal gi deg nå etter at Isabel ga seg før deg, ikke de som ser verre ut. Er deg... What comes around goes around 😏 Derfor ber kom og fikk slutt i alt

Saras

21.10.2016 - 15:27

Desverre så lyver ikke Isabell å Pierre for de tror det de Sier stemmer, sånn narsissister fungerer. De ser ikke sine egne feil å opptrer hensynsløse ovenfor andre mennesker, gjør alt de kan for å virke perfekte å lyver for seg selv å dikter opp historier som ikke stemmer med virkligheten. Så til Pierre og Isabell... det finnes håp for dere og, jeg vet dere leser dette å ta en kjapp test på nettet så tror jeg at dere vil bli ganske forbløffet. Dere som har så mye penger burde greie å ofre noen penger til en psykolog som kan hjelpe dere med å forstå virkligheten. Ikke frekt ment men dere burde virkelig åpne øynene deres nå som sannheten kommer frem å hele Norge har sett at fasaden deres har sprukket til de grader. Imotsetning til dere så lyver ikke bilder.

Saras

21.10.2016 - 15:30

Desverre så lyver ikke Isabell å Pierre for de tror det de Sier stemmer, sånn narsissister fungerer. De ser ikke sine egne feil å opptrer hensynsløse ovenfor andre mennesker, gjør alt de kan for å virke perfekte å lyver for seg selv å dikter opp historier som ikke stemmer med virkligheten. Så til Pierre og Isabell... det finnes håp for dere og, jeg vet dere leser dette å ta en kjapp test på nettet så tror jeg at dere vil bli ganske forbløffet. Dere som har så mye penger burde greie å ofre noen penger til en psykolog som kan hjelpe dere med å forstå virkligheten. Ikke frekt ment men dere burde virkelig åpne øynene deres nå som sannheten kommer frem å hele Norge har sett at fasaden deres har sprukket til de grader. Imotsetning til dere så lyver ikke bilder.

21.10.2016 - 15:32

Finner ikke videoen av Pierre som dere snakker om, link anyone?

21.10.2016 - 15:34

Kedegåri med det queen-greiene da, jeez

21.10.2016 - 15:36

Videoen ligger på you tube....

Karen

21.10.2016 - 15:39

Klart Isabel gir seg nå, når du la ut d bilde 👏🏼 Hun griner pga hun vet at ting er mot henne! "Jeg har også mye jeg kan legge ut, men gjør jeg d? Nei" joooo hun gjorde jo d! Pierre snakker jo kun om Martine greiene, men d er jo f*** ikke d krangelen handler om.. Isabell fikk venninne sin til og prøve seg på Daniel og div! Ikke greit! Og dette er liksom helt greit! Nå sutrer de pga de har kun bloggen og leve av.. haha! Tragisk.. uten blogger er de ingenting, for se hvor "forelsket" de er vis blogg inntekten stopper hahah..! #teamariel 👍🏼

21.10.2016 - 15:41

Smart av deg å innse at du må gi deg nå! Det kommer ikke noe godt ut av å drive og utlevere/sverte andre i en blogg.

21.10.2016 - 15:42

Jeg tror folk skal være forsiktig med å stille diagnoser på andre...

Karen b

21.10.2016 - 15:43

Som ariel selv sa: jeg stiller opp for jeg ikke har noe og sjule.. Men det tørde ikke de 2 suppehodene! Kunne tatt f på vgtv og blitt ferdig med saken! Det viser bare at ariel har rett i d hun sier.. mennesker med så lite selvinnsikt skremmer meg..!

21.10.2016 - 15:47

Din jævla tulling, taså voks opp, folk på min alder driver ikke med sånt engang. Det var en sak mellom Pierre,Martine og Isabel, hvem faen er du til å blande deg inn? Hvafaen føler du deg? Skam deg. De hadde en sak, du brukte dems sak som en "unnskyldning" for å få Isabel i et dårlig lys. Du skrev faens meg 5 blogginnlegg om dette for å trekke til deg lesere, hvor dum går det Ann å bli. Isabel Holdtkjeft noe du aldri gjorde, du bjeffet og bjeffet til deg lesere. Du tror du faktisk er der oppe nå, men egentlig er du under alt og alle. Du dreit deg selv ut, ved å dekke breakupen din som du hadde med Daniel ved å ta det på Isabel. Du dreit deg ut ved å bjeffe bare for å trekke til deg lesere. Finn deg en annen måte å skaffe lesere på. Ikke ved drama? Virkelig? Du kommer aldri til å komme på det nivået Isabel er på, hun blogger om faktisk det hun liker og gjør,mote og alt det der, mens du? Du må jo lage et helvettes drama for å få lesere. Som sagt: bitches want attention,women wants respect. Taså pass på deg selv, gå din egen vei for engangsskyld.

Hvor dumme er dere andre lesere?

21.10.2016 - 15:50

Hvor blind går det an å bli?!

First case: Pierre nevner INGENTING om det Isabel skrev til Ariel. Det var kun en 40 min lang video med mobbing. Forsvarte han seg? Nei. Forklarte han hvorfor heksa hans oppførte seg slik mot Ariel? Nei.

Er dere 14 år eller?! Dere må være helt space'a alle sammen, som sier det er fornuft i det Pierre sier. Eller.. Dere er vel 13-14 år gamle som tror det der var en real forklaring 😉

Det er ingen som legger seg langflate av dem. De vil kun redde inntekten sin!!

Tro meg. Jeg ble mobbet av Isabel på vgs, lenge.. Jeg vet hvilken kjærring hun er. I rest my case!

Thea

21.10.2016 - 15:51

Ariel.. Ikke bry deg om de som sier "Ja, så du skal gi deg" bla bla bla. De vil bare at dette skal fortsette. Det er alltid gøy å stå på utsiden av en dramakrangel og få med seg alt. Det er bra du gir deg. Uansett hva lesere/fans tror og mener er det kun dere tre som egentlig vet hva sannheten er. Ikke bry deg om folk som prøver å bryte deg ned. Og ALLE gjør feil. Hadde jeg havnet opp i denne situasjonen hadde nok jeg også gjort dumme ting som jeg hadde angra på, men fått skikkelig svi for pga den andre parten. Prøv å legg det fra deg og ikke bry deg om de to andre som er så opptatt av oppmerksomhet som det går an til å bli. Spesielt I.. Hun er så oppmersomhetssjuk at det er jo vilt.

21.10.2016 - 15:52

Isabel startet jo det hele med hetse og le av Martine på snap. Ariel har full rett til å støtte venninnen sin, akkurat som Pierre støtter Isabel. Isabel er jo faktisk inntekskilden til Pierre. Selvfølgelig MÅ han gjøre noe for å få folk på laget de sitt. Ariel tjener ingenting på bloggen så det står mer på spill for de to enn Ariel. Ariel har holdt seg saklig hele tiden mens Pierre hetser og henger henne ut på video! Noe som er mye verre.

TEAM ARIEL ALL THE WAY.

21.10.2016 - 16:02

Sandra 13:34: AMEN AMEN AMEN AMEN. *Klem til alle som egentlig trenger det*

Marthe

21.10.2016 - 16:02

Hvorfor er Isabel og Pierre redde får å stille opp på VG intervju? Det skurer i mitt hodet. Stå på Ariel! Alle vet egentlig hvem som er dumme og ekle her.

21.10.2016 - 16:03

Hvor er denne videoen?

21.10.2016 - 16:05

Fyy får noen ufyselige mennesker både isabel og pierre er.. Blir så flau over og i det hele tatt eksistere.

21.10.2016 - 16:10

OFF stakkars deg!!! Isabel startet hele dette med å mobbe Martine sitt useende! Er det mulig....... For en film Pierre la ut!!!

21.10.2016 - 16:11

Litt av en usakelig video Pierre la ut.. En video fylt med gjentakelser etter gjentakelser. Håper du hever hodet Ariel, fordi.. dette er bare fryktelig flaut for demmes egen del!❤️

21.10.2016 - 16:14

Amen. Ekke noe særlig fan av bloggere, men du er faen meg rå!😘

Ariel du er Rå!

21.10.2016 - 16:16

:)

linn

21.10.2016 - 16:26

for en gjeng me barnehage mentalitet i blogg kommentarer her , hvor gammler er dere , herregud så mye drama, glad jeg er ferdi me u skolen , hilsen jente 22

Sarah

21.10.2016 - 16:36

Ariel du er helt fantastisk rå ! Ikke bryr deg om de trollene der. Dem fortjener ikke oppmerksomheten din nå som du har rævkjørt dem hele gjengen 😂🙌🏾 Pierre sin video var jo helt patetisk. Den ga ingen mening . Så bare en full kåt gutt som prøver å forsvare hans kjæreste dårlige handlinger. Morsom . Du er bedre , penere og mer ekte enn dem . Ikke bryr deg. You go girl! ❤️😘

21.10.2016 - 16:37

Støtter deg, Ariel ❤️

Unizor

21.10.2016 - 16:40

Bloggen til isabel skal fuckes up nå. Inntekta hennes vil også forsvinne.

Den som ler sist ler best.

Merk mine ord.

21.10.2016 - 16:49

skjønner at du faktisk gir deg etter en så latterlig video pierre la ut. Du skal faktisk bare drite i det de har å si. de fleste oppegående menneskene vil se hva som skjer, og er ikke meningen at karma skal slå tilbake på deg, men faktisk dem. drit i det ariel. Pierre vet jo ikke hva isabel sitter å skriver til deg? Pierre vet ikke hvilke kommentarer isabel kommer til deg med? Pierre vet ingenting og vil bare støtte dama si, men det blir så tåpelig når han vet nada niks om noen ting. den dagen han finner ut hva som faktisk er blitt sagt så tror jeg han klistrer ørene sine i panna og gir seg. For den videoen var direkte mobbing, direkte ulovlig. Ja, det er noe som kan anmeldes. Og hvis du ikke vil anmelde det i ditt navn? gå til politiet så gjør de det selv, så stenges hele den ekle youtube kanalen deres i samme slengen. Det er direkte mobbing, ariel. Direkte mobbing mot deg, noe du IKKE skal tillate. fo realz, gå til politiet, la en venninne gjøre det - what so ever. De vil faktisk en dag få svi, for det der var så jævlig dobbeltmoralsk og stygt. idiot av en fyr, og en idiot av en dame - de kler hverandre.

BLIR SÅ FORBANNA!

21.10.2016 - 16:52

OG du skal være forbanna over at han bretter ut om at du er bipolar og har psykiske problemer. DET er veldig personlig, det går på DEG OG DIN HELSE. det kan være med i en slik anmeldelse det også. Temperamanget hans ødelagte karrieren hans, sorry to say, men assa. den youtube kanalen han er så innmari glad i er jo patetisk. spesielt patetisk nå som han henger ut en jente på youtube, hvorav han kommer med dine psykiske lidelser, det er ikke greit ariel.

21.10.2016 - 16:54

drit i de, du er best ariel! å vi leserne vett at du snakker sant❤️

21.10.2016 - 16:55

Er folk virkelig ikke ferdige med å kommentere den latterlige saken enda.... Ariel, når kommer det et nytt innlegg som ikke har noe med dette å gjøre?

Nathalie

21.10.2016 - 17:01

Måtte inn å se Pierre sin vidieo, han sitter jo bare å slenger med leppa i 40 min, uten å komme med en konkret ting om hva du har gjort. Så tåpelig 😂.

Klem til deg Ariel

Silje

21.10.2016 - 17:14

Dette starta lenge før snappen Isabel la ut om Martine. Følg med folkens eller bare hold kjeft.

21.10.2016 - 17:17

Visst du ikke hadde forsvart Martine...Hadde kanskje hele Norge kalt M for Sid?! For alle vet at det er bare et like kallenavn som skal til!

21.10.2016 - 17:17

Isabel og Pierre tør ikke møte opp for debatt på VGTV for de er pingler og VET Ariel kommer til å vinne. De har takket nei til det før og. Nettopp fordi de ikke klarer å forsvare seg og ikke har noe bra å komme med. Lættis!

21.10.2016 - 17:18

Chill, Unizor. Pass på helsa di.

21.10.2016 - 17:21

Dramaet er ganske barnslig. Men gud så underholdende!

Still Team Ariel 👑

Stina

21.10.2016 - 17:37

Vet virkelig ikke hvem sin "side" jeg skal ta etter å ha sett Pierres video. Hvis han lyver, er han virkelig en god løgner - for hvem kan fake slikt sinne og irritasjon hvis det han sier ikke er sant? På den annen side ville det ikke overrasket meg om han lyver, det lyser jo lang vei hvordan han og spesielt Isabel er. De er noen overfladiske mennesker med lite bakkekontakt begge to etter min mening - spesielt Isabel såklart. Jeg leser bloggen hennes hver dag for å se om det er noe drama eller noe å le av, men jeg burde virkelig boikotte den fordi jeg ikke vil bidra til at den dama får mer penger til overfladiske ting og plastiske operasjoner. Hun er virkelig et dårlig forbilde og det håper jeg hun vet innerst inne selv - selv om jeg faktisk tviler på det. I hennes hode er hun nok et godt menneske, selv om de fleste utenforstående ser henne for den hun er. Isabel skrev på bloggen sin i kommentarfeltet at Pierre ikke diskuterte de stygge meldingene hun sendte til deg for en grunn, og det var at det ligger mye mer bak og at du også har sagt "syke ting" til henne. Det tviler jeg ikke på, og du er nok ikke uskyldig oppe i dette heller, Ariel. Jeg tror ikke Isabel hadde skrevet sånne ting til deg helt uten å bli provosert, så det må ligge noe mer bak. Når det er sagt, så syntes jeg ikke det er noen ting du kunne sagt som hadde rettferdiggjort det hun skrev - det var stygt, sårende og ondskapsfullt. Isabel fremstår så skinnhellig og velformulert på bloggen, men man kan se hvem hun egentlig er på de meldingene - barnslig, stygg og ondskapsfull. Det å sende slike meldinger til deg mens du er på ferie med kjæresten/forloveden er ikke annet enn ondskap. Så egentlig skjønner jeg hvorfor du fikk nok, selv om jeg ikke støtter det å legge det ut foran "hele" Norge. Jeg håper karma kommer og tar de som fortjener det, iallefall Isabel. Har virkelig skjønt hvordan hun faktisk er nå etter å ha sett de meldingene, og hun er IKKE den hun fremstår som på bloggen...

LilleMy

21.10.2016 - 17:42

Hadde ikke blitt slik styr om du ikke hadde satt igang dette styret her på bloggen din. Det er faktisk ikke alt man trenger å gjøre så forbanna offentlig. Dette styret hører privatlivet til. Helt unødvendig. Som man reder ligger man. Du ba om bråk offentlig og du fikk det. Og hvorfor dra denne skittenvasken til VGtv? Der tenker den andre part bedre enn deg. Det hadde jo blitt for dumt. Såpeopera har vi nok av på tv. Og alle konflikter har to parter. Og i dette kaoset tenker begge parter lite smart. Legg fortiden bak deg, grav ned alle bitterhet og kom deg videre!

Rebekka

21.10.2016 - 17:53

Så akkurat videoen til pierre. Det er jo alltid flere sider av en historie og dere har sikkert alle gjort noen feil. Men jeg heier på deg!! Dette må være vanskelig for deg! Drit i de! De er ikke vært det! Du har ofret kjærlighet og prøvd å fjerne deg fra en situasjon som ikke er bra for deg. Ønsker deg alt det beste! 😚

21.10.2016 - 18:01

Daniel holder på med en iraner fra Norge som heter Sahar soragoool. Hu la ut bildet av han ligge i en seng,og dagen etter la hu ut bilder av pursy hvor hu passet på

Han. Vet ikke om du har fått det med deg

Elisabeth

21.10.2016 - 18:31

Kjære lesere. Nå må dere våkne opp og se hva Isabel og Pierre driver med!!!!!😡😡

Den videoen var bare dårlig propaganda. Han svarer ikke på noe av det som har skjedd, han forklarer ikke hva som egentlig har skjedd! Han bare snakker PISS om Ariel! Hvis Isabel hadde snakket sant, så hadde han forklart sannheten. Ikke kommet med masse bullshit hvordan Ariel liksom er!

Dere må seriøst våkne, jeg skjønner det er lett å bli manipulert til å tro på Isabell og Pierre!

Men dere ser jo på profilen til Ariel på Facebook, at det er flere av deres felles venner som støtter Ariel!!! IKKE ISABELL OG PIERRE!!!

Kjære Ariel!! Ikke la dem knekke deg, du er mye bedre enn dem. Og skulle du ombestemme deg og fortelle oss hvordan de folkene er, så støtter jeg deg!! Det du gjør er viktig, falske mennesker fortjener ikke å tjene penger på den måten Isabell gjør!!!

STØTTER DEG!!!!❤️❤️

Lena

21.10.2016 - 18:31

Vil bare si at jeg har MYE mer respekt for deg en Isabel. Ikke bare i forhold til denne saken, men på alle områder. Synes du er et godt forbilde (i motsetning til henne)!

21.10.2016 - 18:36

Det er ikke rart alven Pierre klikker! Det er jo inntekten hans som står på spill

SLUTT Å KLIKK DERE INN PÅ BLOGGEN til Isabel ! Den er DRIT kjedelig uansett

Student i psykologi

21.10.2016 - 19:00

Gå å få en utredning, humøret ditt er veldig ustabilt! Bipolar eller Borderline passer godt (les deg opp og finn noe som du føler stemmer). Få hjelp før følelsene dine tar fullstendig kontroll over livet ditt, og for mye blir ødelagt for deg.

Mari

21.10.2016 - 19:05

Enig boikott hele Isabel bloggen!

21.10.2016 - 19:06

Ariel??? Seriøst? Nå får du kjerpe deg! Elsket deg som person og bloggen din før nå!! Er skikkelig skuffa av deg!! Du sier du er lei deg og vil trekke deg tilbake NÅ?

Det var jo du som startet det hele, og der får du noe tilbake!! Så litt barnslig å si at er trist pga det!! Slik video får man på seg når man har starter en sak!

Er sååå skuffa over deg uff

Maiken

21.10.2016 - 19:07

Hahah så sykt at Isabel og Pierre sitter å skriver anonyme kommentarer på dette innlegget.

Elisabeth

21.10.2016 - 19:08

MAYOO STØTTER ARIEL PÅ FACEBOOK!!! NOOR KAMIL STØTTER ARIEL PÅ FACEBOOK!!!

Kine

21.10.2016 - 19:09

Herregud du er latterlig... nå har du virkelig driti deg ut , du fremstår som en bitter , sjalu, onsakapsfull jente som trenger drama , ødelegger for alle å klarer ikke se andre rundt deg ha det bra uten at du skal lage mer drama... Isabel har snakket med Martine lagt den ballen død for flere dager siden, du har både din ex mot deg, hans bror og hans kjæreste... hvem er det som ser dum ut her?????? Du driter deg så ut.... og for å være ærlig hadde jeg vært en venn av deg så hadde jeg vært flau ... flau for å i det hele tatt være venn med deg.... det er så flaut det her du bare driter deg ut...

Lol

21.10.2016 - 19:20

Må bare starte med å si at jeg sjeldent kommenterer på blogger, men må ærlig innrømme at denne kranglen har jeg fulgt nøye med på. Personlig syns jeg at det å la hele Norge delta i familiekranglen deres er ganske kleint ja, men jævlig morsomt for oss vanlig mennesker å se hvor mye dritt dere spyr ut med. INGEN BURDE FØLGE DISSE EKSEMPLENE. Hvis du har et problem med en person, ta det opp med dem face to face. Ja, jeg vet det kan være ubehagelig å konfrontere noen eller bli konfrontert, men det løser som oftest problemet. Vi mennesker er NØDT til å konfrontere hverndre noen ganger. Når det gjelder den videoen pi3rreh la ut, så gjentar han bare seg 1 million ganger og henger ut A til de grader. Det er råttent gjort, særlig når de sitter deg som 2 (3) stk og det eneste de sier er hvor jævlig A er.. Takk for meg!

21.10.2016 - 19:24

Et lite spørsmål? Hvordan kan Isabel skjule seg bak et så stort bevis?? Hun har skrevet på en så stolt og nedlatende måte om at Daniel var utro..

Jeg sier bare "AT DE TØRRRR!!!"

Go Queen A❤

21.10.2016 - 19:26

Kine:

Hold kjeften da din subbete drittunge. Pell dæ ut herfra hvis du skal spre dritt. Ta deg sammen og tenk litt før du skriver.

Du har åpenbart ikke skjønt greia og er blendet av heksa Cruella og rotta Pierre.

Men vi andre vet sannheten❤✌

Nå ska hu få smake sin egen medisin!!

FLERTALLET STØTTER DEG ARIEL

21.10.2016 - 19:27

Hilsen dame 39år!

mina

21.10.2016 - 19:38

ærlig jeg har 0 repekt for isabel og kommer aldri til å ha det!! HUN VAKGTE EN GUTT OVER EN VENNINE HVAF

21.10.2016 - 19:40

heile bloggen din går jo ut på og snakke om de, kan du ikke lage andre innlegg som ikke bare er drama?

Sara

21.10.2016 - 19:43

Skaff deg et liv ariel ! Du begynte faen dette . Du har ingen rett til å blande deg mellom det som har skjedd eller skjer mellom Martine og Isabel. Hold kjeft for faen ! Bloggen din e helt jævlig. Det e du som mobber . Hele bloggen din e faen meg bare om hvor dritt livet ditt er det e faen din feil

D

21.10.2016 - 19:45

Hvorfor i alle henseløse dager skal de stille opp på VGTV og snakke om noe så privat som dette? Jeg skal si deg 2 ting.

1. Det sier litt. NEi, rettelse! Det sier ALT om deg, når du takker ja til vgtv med en gang. Det virker som at alt handler om PR for deg. At de andre takka nei,forteller at de kan sette grenser og ikke er opptatt av å trykke dette på sosiale medier. Du startet and get over it.

2. Du må lære deg forskjellen på personlig og privat. Du er ikke 16 år. Visse ting kan man holde for seg selv. Enn å dele det med hele befolkningen i Norge. Men jeg skjønner! Status er viktig for deg. Du gikk jo fra 22/23 plass til 4 plass. Så gratulerer. Stay strong.

E

21.10.2016 - 19:48

Her er et råd: legg ned bloggen din. Du trenger seriøst hjelp fra helsevesenet. Det er ufint å starte med sånne innlegg på en blogg som hele Norge kan lese, tenker du ikke over konsekvensene for leserne og alle de det går utover. Nei,

jeg er glad jeg ikke har deg i livet mitt. Da hadde jeg blitt redd.

Stine

21.10.2016 - 19:50

du e kvalm

21.10.2016 - 20:03

Haha hvem faen bryr seg om hvem som støtter hvem?! Dette er en sak mellom FÅ personer. Ikke alle fakta og detaljer er på bordet fra noen sin side, så hvorfor gidde å bruke mer tid på dette. Blir så tragisk at jeg bare må kommentere selv....

Til dere som skriver at Isabell og Pierre skriver stygge kommentarer i feltet her i andre navn enn sine egne. Har det ikke slått dere at ikke alle er enig med Ariel på hennes blogg? :p

Dette her er for tåpelig. Bloggen her orker jeg ikke å lese mer, fordi det er baaaare drit!

Nora

21.10.2016 - 20:14

haha pierre og isabell. Det er veldig tydelig at dere står bak mange av kommentarene her

J

21.10.2016 - 20:16

For det første er det ikke synd på noen av dere, dere er nok voksene til å ta opp dette face to face enn å holde på slik i offentligheten!

For det andre er ikke du noe særlig bedre enn dem, når du driver og skriver innlegg etter innlegg om hvor "jævlige" de er mot deg!

For det tredje er hele familien til Pierre enige om at du har mye av skylda, så det virker teit at du prøver å motbevise dem! Selv når han forklarer at dette har såret moren deres også, eier du seriøst ingen skrupler eller?

For det fjerde hvis ingen av kommentarene skulle bli besvart, hvorfor ha kommentar feltet åpent da? Er det bare for å se hvor mange som støtter deg?

21.10.2016 - 20:23

La det gå. Du startet det, med å legge ut et blogginnlegg som skapte unødvendig drama. La det gå, ingen bryr seg. Hvem som har gjort hva har ingenting å si. Begge parter har gjort feil. Voks opp!

Silje

21.10.2016 - 20:24

Morsomt at de som støtter Ariel sier at de som heier på Isabel er bare noen unger på 12 år. Etter alle kommentarene jeg har sett, så er det de fleste som er nøytrale eller på Isabel sitt "lag" de som kommenterer saklig. De som heier på "Queen A"(really, allerede 12års oppførsel bare der) er jo helt ufyselige i dette kommentarfeltet. Går til angrep på utseende og stiller diagnoser på ei jente dere ikke en gang kjenner (som er SYKT lavmål og har ingenting med saken å gjøre). HVIS de som støtter Isabel viser seg å være 12 år, ja så er de i det minste MYE mer voksen i hodet enn de fleste her.

Zara

21.10.2016 - 20:24

Hei! Jeg liker din og isabell sin blogg like mye! Men etter dette dramaet som har foregått her på bloggene deres begynner jeg å se hvor sjalue tufser dere er! Væær så snill å slutt å krangle! Dere kommer til å fåå så mange folk som vender ryggen til dere! Å det vil dere vel ikke? Å dere er de eneste som vet hva sannheten er! Så voks opp begge to å kom dere ut av ph boblen!;)

Heier på dere begge😉❤️

Silje

21.10.2016 - 20:29

Påstår du at denne alt for personlige intrigen dere har på gang, har noe som helst med samfunnet vårt, og hvor det er på vei hen, å gjøre? Det er det dårligste skalkeskjulet jeg har hørt om. Dette har ingenting med vårt samfunn å gjøre. Det hele er en utrolig pinlig veldig personlig krangel som skulle blitt tatt alle andre steder enn offentlig.

Silje

21.10.2016 - 20:29

Påstår du at denne alt for personlige intrigen dere har på gang, har noe som helst med samfunnet vårt, og hvor det er på vei hen, å gjøre? Det er det dårligste skalkeskjulet jeg har hørt om. Dette har ingenting med vårt samfunn å gjøre. Det hele er en utrolig pinlig veldig personlig krangel som skulle blitt tatt alle andre steder enn offentlig.

Anna

21.10.2016 - 20:30

Det er så tydelig at Isabel står bak de fleste negative kommentarene her, voks opp!

21.10.2016 - 20:35

Skjerp dere! Det er barnslig og slemt å si Ariel trenger hjelp fra helsevesenet og hun har diagnoser! Kjenner dere Ariel? Nei så hold kjeft! Dere er like ille (eller nei dere er verre!) Når dere synker så lavt. Skjerpings!

Mia

21.10.2016 - 20:40

Fyfaen så utrolig ondskapsfull Isabel er, hvordan kan hun/de i det hele tatt forsvare seg? Unnskyld meg, men man skriver ikke stolte meldinger til en annen person om at typen (Daniel/Danna) har vært utro mot kjæresten (Ariel). Da har grensen gått får lenge siden! Det er så fryktelig dårlig gjort det.. Blir så lei meg :( Vet det finnes mange grusomme mennesker ute i denne verdenen, men trodde nesten ikke at dette var mulig....

Kaja Irene

21.10.2016 - 20:44

Handlingene til Isabel forteller at hun STØTTER UTOSKAP!!!!! Flere en meg som tenker det?

Navn

21.10.2016 - 20:48

hva var grunnen til at pierre sluttet å jobbe i studioet? stemmer det at det var du som ikke ville at han skulle jobbe der?

21.10.2016 - 20:52

Isabell er ikke den samme personen som hun fremstår som på bloggen, hun er falsk.. noe man kan se på de meldingene hun hadde sendt til Ariel:0 Hvem er det som godter seg over å være et "vitne" til at en fyr har vært utro mot kjæresten sin...

Det er dette som er den virkelige Isabell:000

U

21.10.2016 - 20:54

Til kaja: Ja det har jeg også tenkt!..

Lisa

21.10.2016 - 21:00

Hvor latterlig går det ant å bli? Synd i deg nå eller? Stakkar... du startet dette... å nå hadde du ikke mer drama å komme med. Få orden på livet ditt...

annielistic

21.10.2016 - 21:17

Det har tydeligvis skjedd noe som alle har fått med seg? haha.. uff, dette er bare for mye drama. Bra du slutter, for det her kan jo ikke være nødvendig? Dere trenger ikke hverandre, så slutt å bruk tid på å hate hverandre foran hele norge. Så får dere det sikkert mye bedre begge to, uansett hva dere krangler over! hah.. Badgal riri hadde snudd det andre kinnet til ;)

21.10.2016 - 21:18

Hei Isabel
Her ser man at HR leder skriver at psykiater har holdt igjen tvangsinnleggelse.

Altså er det snakket om og vurdert.

Karoline

21.10.2016 - 21:30

Det trengs flere enn en person for å krangle. Jeg bryr meg ekstremt lite om hvem som startet disse intrigene. Ja, kanskje var det Ariel, men Isabel har fyrt opp like mye rundt det her hun også. Blir direkte kvalm av at Pierre legger ut om at Isabel er så uskyldig, for det er hun ikke! Begge to er like skyldige.

For det andre: unødvendig å legge så mye av privatlivet sitt offentlig. Det her er noe som burde vært ordnet opp dere i mellom. Skjønner Ariel utrolig godt når hun legger ut samtaler for å bevise at mye av det Pierre sier er tull. Hadde gjort det samme. Handler om å renskrive seg sånn at de er på samme bølgelengde. Hadde Pierre frontet videoen på en annen måte og sagt at de har like mye skyld begge to, hadde saken vært død. Syns det er unødvendig å legge så mye skyld på Ariel, når alle innerst inne vet at ingen av de er bedre enn den andre.

21.10.2016 - 21:37

DU ER HERLIG ARIEL, RIKTIG Å STÅ OPP FOR SANNHETEN OG RETTFERDIGHET VERDNE TRENGER FLER SOM DEG! HÅPER DU HAR DET BRA TENKER PÅ DEG KLEM KJÆRE ARIEL

21.10.2016 - 21:46

videoen hans var jo patetisk.. å var ikke helt logisk om du har fått M til å føle seg så jævla uvelkommen å tråkka så jævlig på, hvorfor er hun da venn med deg i dag? jeg hadde alldri blitt venn med noen som hadde fått meg til å føle meg sånn som han sier -.-

21.10.2016 - 21:54

Ta vare på deg selv Ariel. Godt du kom deg unna den falske gjengen. Du får det bedre uten de. Her er det full støtte ❤️

Team Pierre og isabel <3

21.10.2016 - 22:03

Første og siste gang jeg kommenterer på den "mobbebloggen" som er laget for hate på andre mennesker. Du er faen meg en gammel kjerring som hater på de som er yngre enn deg. Bare fordi du er så kåt på oppmerksomhet og liker ikke å se andres lykkes vil du ødelegge for andre. Nå sitter du der ensom, KARMA IS A BITCH. Du skriver historier hverdag om hvorfor du ikke liker isabel og samtidig sier du mobbing er ikke bra? HVa faen er galt med deg helsikke kjerring. Du er alltid derprimert og ha de "utbruddene" for sånne mennesker som deg som er sjalu på alt og alle vil ALDRI bli lykkelig, Du er egentlig betatt av pierre derfor hater du på hans dame. Holder det ikke med en for deg eller? Eller må du ha fler samtidig. Ha litt respekt og vis litt medmennskelighet.

Sjokkert

21.10.2016 - 22:08

Har nå sett 15 min av videoen, og jeg er mildt sagt flau på hannes vegne.

Etter å ha lagt ut denne videoen, viser han at han er like ille som isabel.

Tenk å være så slem. En mobber rett og slett.

Sitte å snakke nedlatende om 1 person på den måten.

Det er til å bli kvalm av.

Er jo fint at de har hverandre, med tanke på at de er veldig like sånn sett.

MOBBERE!!!

Forskjellen på de som vi alle vet, er at Isabel helst vil sitte hjemme å ha full kontroll på Pierre, mens han helst vil ut på livet og flørte villt med damene.

Tenk å være så naiv som hun er. Og tror at hun er ALT for han.

En dag går det vel noen lys opp for de begge. .

Spent på hvem som ler høyest da!!!

Klara

21.10.2016 - 22:18

I og P har synkt så lavt som det går an å synke 😂😂

21.10.2016 - 22:19

Nå bruker Isabel, pierre og daniel dette for og sanke publisitet og følgere. Daniel hadde ikke privatprofil igår på insta men nå har han det så man må følge han først for og se at han lagt ut et biøde av pierre og sier han er gud. (isabel og pierre la ut på snap at om vi ville se om hvilken "side" daniel er på. Latterlig as :p

M

21.10.2016 - 22:26

Syns det er rart at Daniel har lagt ut linken til videoen Pierre laga på instagram, og skriver at Pierre er boss og det beste han har HVIS ALT BARE ER LØGN?

M

21.10.2016 - 22:28

Syns det er rart at Daniel har lagt ut linken til videoen Pierre laga på instagram, og skriver at Pierre er boss og det beste han har HVIS ALT BARE ER LØGN? Men må vel også nevnes at han hat laga privat profil og man må følge han for å se det, haha.. Syns bate det er rart han viser at han støtter de hvis aaaalt bare er løgn

21.10.2016 - 22:28

Noen som tenker å støtte p3 aksjonen eller?

Hvis folk hadde donert 1 meld til p3 (som koster 25kr)for hver gang de hadde kommentert her så ville dere hjulpet mange syke mennesker!

Hege

21.10.2016 - 22:33

Det står respekt av at du avslutter dette nå Ariel, uansett hvem som har startet dette <3 *klapp på skulderen og tommelen opp*

21.10.2016 - 22:48

Jeg skal aldri mer lese bloggen til Isabell. Hun fortsetter mobbingen sin på snap. Jeg skal love deg en ting: en dag får hun igjen

21.10.2016 - 23:04

Daniel på Instagram nå!

21.10.2016 - 23:06

Du er på topplista nummer 5!! Helt sykt at du har kommet deg opp dit ved å starte drama!

Kristin

21.10.2016 - 23:06

ARIEL ❤ Chin up and dust yourselves of😎👸

Just me

21.10.2016 - 23:07

Daniel har jo mista det han kan miste, Ariel - så han kan ikke tape mer så derfor legger han ut videoen til Pierre. Han har sikkert vært utro og skjønner at det er ingen vei tilbake.

Og Pierre sluttet i studioet pga Ariel!? Hva skulle han jobbet med der i første omgang? Tatt bilder? Wow Jøss.

Nei han henger i rompa på Isabel døgnet rund fordi hun ikke stoler på han - han er lik sin bror 😉🙏🏻

21.10.2016 - 23:12

Skjer med at Siri liker bildene til Pierre og Daniel som dette omhandler?

21.10.2016 - 23:20

Ariel = æsj

Alle 3 (4? 5??!) ((Martine, Daniel)) barnslige

21.10.2016 - 23:24

Ariel = æsj

Alle 3 (4? 5??!) ((Martine, Daniel)) er barnslige

21.10.2016 - 23:28

Team Pierre og Isabel: hun er 24 år og de er kun 2 år yngre, er hun en gammel kjærring da?!

21.10.2016 - 23:33

Det er krig i verden! Leser blogger for lett underholdning. Dette blir for drama.

21.10.2016 - 23:33

Hva synes du om at Daniel har linket til videoen på insta? På en måte som får det til å fremstille som han også mener det de sier er sant. Jeg tror på deg men ble skuffet over Daniel om han kun gjør det for å tråkke på deg ☹️

Hallo??

21.10.2016 - 23:34

Til alle dere Isabell fans.. Er dere helt tette i hode? Kaller Ariel mobber å hyller Isabell å pierre. Hva faen kaller dere vidoen til pierre? Hærrgud! Åsså ber pierre på snap i går om at alle må slutte å kommentere både her å dær. Men fortsetter selv på snap. I tillegg får dere Daniel med :p Gud dere er syke i hode...

Kos deg Ariel! Med goood samvittighet! :) <3

Lisa

21.10.2016 - 23:52

Alle "Isabel fans" må være under 12 år... skremmende at disse ungen jentene/guttene leser en slik blogg som Isabel's, der hoved fokuset er mobbing.

Stå på Ariel! De som er "oppegående" nok i hodene sine, skjønner at det du gjør er i forsvar, for alt Isabel legger ut på både snap og bloggen. Synes ikke du skal gi deg!

21.10.2016 - 23:53

Flertallet støtter deg Ariel, det er det ingen tvil om. Tror de fleste har innsett at Isabell og Pierre er utrolig overfladiske mennesker som har veldig lite bakkekontakt, og for en utrolig stygg måte å henge deg ut på! Det er virkelig ikke akseptabelt, slik de holder på.

22.10.2016 - 00:07

4 pl på blogglista!!!!!!!!! Nå er det på tide å nå opp til 3 pl, kom igjen Ariel ❤️ Heier på deg!

22.10.2016 - 00:14

Go go go, Ariel. :)

Du er ei så tøff og vakker ung dame!

Vi er så mange som tror på det du sier, og som støtter deg fullt ut.

Klem til deg, krigeren vår. :)

22.10.2016 - 00:17

😂😂😂 du er et tragisk menneske. Bra Daniel kom seg unna 😷😷😷

22.10.2016 - 00:52

Æ vet ikke om æ skal flire eller skrike over Isabel faktisk filme pengan sine, og legg det ut på my story. Haha omg.

22.10.2016 - 00:55

❤️

22.10.2016 - 00:57

Du er ikke frisk. Du burde oppsøke profesjonell hjelp.. Sorry å si det, men sånn er livet. Lykke til!

sannheten.

22.10.2016 - 01:03

Man ser klart og tydelig at han er fortvilet og forbannet. Hvor lenge skal ha sitte å holde ting inni seg? Vi ser jo at han har holdt ting inni seg alt for lenge. Skal han sitte å godta alt som skrives om han osv uten å kunne svare for seg? Det er rene helvete å gå igjennom slike ting i sosiale medier, da kan jeg ikke tenke meg til hvor vanskelig det er å gå gjennom slikt når man er en offentlig person. Det tror jeg ingen kan tenke seg til når man ikke sitter i samme situasjon.

Alt jeg ser er en forbannet person som burde få mer respekt enn det han får til nå. Det er selvsagt ikke lett å sitte med angst og tanker som man ikke kan meddele uten å lage "krig." Vi burde gi mer respekt for at han sitter seg ned nå å forklarer sin side av saken, og forhåpentligvis vil tiden fremover bli lettere.

Elin

22.10.2016 - 01:22

Du oppfører deg som en falsk person ariel, skjerp deg

Sofie

22.10.2016 - 02:30

Jeg er egentlig en fast leser av deg, men dette blir litt for mye. Det er ingenting positivt å få ut av å lese denne bloggen lengre. Og selvfølgelig skal Pierre få lov å fremme sin sak, da du spyr ut med innlegg på innlegg om kjæresten hans. Og selvfølgelig sier de ikke ja til et intervju hvor saken skal dras inn til VGTV? Hva har et familiedrama i media å gjøre? Slapp av..... Siste gang jeg har vært på denne bloggen. Yeees i'm out

hvafaen

22.10.2016 - 02:44

Blir helt sjokka. Dere er voksne mennesker, og det er så utrolig mye manipulering og intriger. Dere er verre enn oss ungdom! Get over it, dere har hver sine liv og er lykkelige deretter - så hold dere til det!

22.10.2016 - 02:59

blir så fitte forbanna når jeg leser alle de stygge kommentarene.. beklager ordspråket, men blir skikkelig sint å lei meg. at folk kan skrive så forferdelige ting til deg gjør meg heilt KVALM..

Queen A🙌🏽🙌🏽❤️

22.10.2016 - 03:02

pierre snakker bare mot seg selv i den fantastiske videoen han lagde😂

" kan ikke si at isabell har ødlagt forholdet deres, det går ikke ann." 20 minutter etter " ariel prøver å ødlegge forholdet vårt" asså?? HVA?

Sigrid U

22.10.2016 - 08:04

Har aldri hatt sansen får Pierre heller jeg.. Han er så forferdelig usikker og bytter mening hele tiden slik som inne på paradise.. En mer ustabil person tror jeg nok man skal lete lenge etter.. Han ser så forferdelig forvirret ut😂 At jeg blir helt forvirret selv!!!

22.10.2016 - 09:04

fyfaen for en video. Hev deg over det! Du er råå, ikke la de pushe deg ned. <3

22.10.2016 - 09:26

Husk at i videoen nevner han ingenting om Isabel!! Videoen hadde vært mer troverdig dersom han hadde sagt alt Isabel hadde gjort også. Å legge all skylden på Ariel er utrolig frekt og dårlig gjort!!

Til dere som forsvarer isabel, tror dere hadde skiftet mening om dere hadde fulgt henne på snap. Det var hun som begynte å legge ut screenshots av private samtaler. Hun sier at hun ikke har snakket om dette i media bla bla, men snappen når faktisk ut til flere tusen mennesker.

Kanskje ikke Isabel var direkte grunn til at det ble slutt, men når det hele tiden blir drama og krangling over denne personen, såklart det påvirker negativt!! Når det konstant er drama rundt en person, så er ikke det tilfeldig!! Det er faen ikke normalt å ALLTID ha drama rundt seg, dere må jo skjønne det!!

22.10.2016 - 09:30

Jeg har tatt et valg! Tatt et valg om å ikke klikke meg inn på bloggen til Isabel noe mer :) Har ikke tenkt å støtte noe så motbydelig.

Tiril

22.10.2016 - 09:35

Ja hvorfor sier hun at hun ikke har snakket om dette i media når hun har lagt ut flere screenshot samtaler på snapchat?

H

22.10.2016 - 09:42

Haha et lite spørsmål: Pierre påpeker i videoen at Ariel burde ta hensyn til alle de unge som leser bloggen hennes om dette dramaet... Men jeg kan med hånden på hjerte si at det er vondt verre og blogge om plastikk operasjoner når barn helt ned i 12 års alderen sitter å leser bloggen hennes. Altså Isabel sin blogg.

Hvordan i huleste kan Pierre tørre å komme med slike type påstander????

22.10.2016 - 09:55

Skriv nytt innlegg Ariel! Du vet at du har flertallet på din side!❤️ Og flesteparten av de negative kommentarene er nok Isabel som har skrevt selv, eller venninner, det er ikke vanskelig å forstå

Isabella

22.10.2016 - 10:04

Når ble Isabel for utroskap? Hun er jo det når hun setter opp venninnen sin får å få Daniel til å være utro.. Utrolig utrolig trist..

Lene

22.10.2016 - 10:17

En oppsummering:

Ariel bor sammen med Daniel, og Pierre flytter inn når han kommer hjem fra Paradise, og så flytter Martine inn. Ariel er ikke spesielt fan av Martine - forståelig nok, ettersom Martine var helt usmakelig inne på Paradise, og man blir loco av å bo tett på med andre mennesker. Pierre presterer å være utro mot Martine, flere ganger, blant annet med Isabel. Ariel forteller det til Martine, og de slår opp. Ariel og Martine blir venner etter at Ariel har vært ærlig, men Pierre blir sint på Ariel fordi han er avslørt, og ikke kan ha både i pose og sekk lengre. Han drar til Rhodos der han møter Isabel igjen, og de blir et par. Ariel, som nå har blitt en god venninne med Martine, er ikke spesielt glad i at Pierre nå er sammen med hun han var utro mot Martine med, og det blir drama. Isabel og Ariel er egentlig altfor like og begge er drama queens og kommer ikke overens i det hele tatt og tar avstand fra hverandre. Ariel snakker stygt om Isabel til Daniel, og Isabel snakker stygt til Pierre om Ariel. Så begynner Isabel å sende meldinger til Ariel om at Daniel er utro, ikke sånn ?beklager å måtte si det, men kjæresten din er utro..? men mer ?hahaaha, daniel er utro! tror du meg ikke? hahhaa det er sant, di bitch?. Det utrolige i det her er at Daniel tåler trynet på Isabel etter at hun har sendt ut slike meldinger - noe Ariel har lagt ut bevis på. Og så lager en brisen og forbanna Pierre ut en video der han forteller om at Ariel må passe sine egne saker og hvor mye hun elsker drama og hvor trist og uskyldig lille lammet Isabel er.

Tror dere virkelig Ariel ville startet dette, med å legge ut disse meldingene? Hvis hun ikke kunne bevise hvordan situasjonen er? Tror dere virkelig hun ville risikert å bli busted i løgn?

22.10.2016 - 10:18

Jeg tror du er en kvinnelig psykopat, ikke vondt ment men vær så snill å la dem være nå

22.10.2016 - 10:22

Her har vi Isabel igjen ja! Det er helt klart du som er psykopat Isabel ;)

?

22.10.2016 - 10:28

Hvorfor takker de nei til å stille på VG intervju? Er det fordi Isabel ikke greier og forsvare de stygge meldingene sine?

22.10.2016 - 10:47

You go gurl! U rock

22.10.2016 - 11:01

Folkens, ta et standpunkt! Slutt å les bloggen til Isabel ! Hun fortjener ikke de pengene hun briefer med ! Hun er utrolig ekkel!

22.10.2016 - 11:06

Å håper du kommer over kjerringa på topp lista 😻

22.10.2016 - 11:08

Å herregud er dere ikke ferdige med å kommentere og ta parti den ene el andre veien enda! Er det SÅ viktig at to totalt ukjente mennesker for dere er uvenner! La dem ordne opp i dette tullet selv!

Pitt

22.10.2016 - 11:09

Lene☝🏻️ AMEN HÅPER ALLE DE TRANGSYNTE KAN SE DEN SANHETEN DU SKREV.

22.10.2016 - 11:29

Lurer på når Pierre skal operere ørene sine 😂😂 eneste jeg klarer å se 😂

22.10.2016 - 12:03

Slutt å lese Isabels blogg! Og Ariel, nå må du smi mens jernet er varmt og du har mange lesere - legg ut et nytt innlegg snart! Ikke om Isabel, men om hvordan du har det, om hvordan det er å være deg nå.

22.10.2016 - 12:07

Jeg har SLUTTET å lese bloggen til isabel

22.10.2016 - 12:08

DU ER FAEN FITTE SPYDIG

22.10.2016 - 12:11

Virker som de andre tre er veldig svake mennesket. Man vet jo det om I og P, men trodde D var en bedre person. Du er heldig som har sluppet unna de gærne folka! Det må være deilig å slippe å ha noe med de å gjøre!

Mee

22.10.2016 - 12:18

Nye dama til Daniel er pen hun heter sahar og er iraner som Isabel . Hun er babe ass!

Stine

22.10.2016 - 12:45

Jeg tror absolutt ikke på at Ariel har vært så slem mot Pierre som han påstår i den videoen. Han smurte nok ekstremt på for å sverte Ariel. Historien er ikke troverdig.

Hvorfor skulle Daniel ville forlove seg (altså, ønske å gifte seg og tilbringe resten av livet) med en person som er så ond og kjip mot broren og damene hans? Det gir ingen mening. De åpnet jo en tattoo-/neglsjappe sammen for fucks sake. Hadde Ariel vært så grusom, så hadde vel ikke broren gått inn i business med henne for bare et par måneder siden? Det stinker desperasjon av videoen til Pierre, og det håper jeg flere skjønner.

S

22.10.2016 - 13:19

Haha, Sahar er ikke dama til Daniel. Det er bullshit. Og nå har Daniel fjernet YouTube-linken fra Insta-innlegget. Visste at han både var og er på Ariels side. Det sier seg selv.

Kone

22.10.2016 - 14:42

Tror dere virkelig Daniel hadde forlovet seg med henne TO ganger og begynt studio med henne om hun var så fæl og grusom som Pierre sier? NEI SÅ KLART IKKE. Tror dere Ariel tvang han? Nei og Daniel kunne ha dumpa henne om hun var så fæl. Men hun dumpa han pga hun ikke orket dramaet som følgte med. Jeg ville heller ikke hatt Isabel og Pierre i min familie. Flaut! Pierre har jo ikke bevis. Bare fyrer løs som en kanon og prøver å få Ariel til å fremstå som en psyko bitch!

22.10.2016 - 15:11

Det ligger nok mye bak alt dette dramaet som vi andre ikke vet om, men uansett så er det ganske så drøyt at Isabel STOLT forteller A at D har vært utro. Altså???

K

22.10.2016 - 15:16

Hvem vil tro på en som Pierre tar seg en stripe å 2 de gangene han er ute? Dop er ikke tøft å Pierre har dritet seg ut på den måten han hakker på ei jente som har vært sammen med broren hans. Null respekt for det. Å at dere kan støtte ei som operer seg som slite veldig mye me utseende å skryte om det til hele Norge. Jeg vet ikke hvem som har mer i hodet enn de to som operer seg å skryte om penger å sniffer. Hvem er mer trovedig? Jo Ariel. Hun står på sitt å det er synd at hun blir presset oppi veggen på grunn av de 2. Stå på Ariel, du er så mye bedre enn dem😘

Ja

22.10.2016 - 15:24

Nei men, bruker du Mayo for å gjøre D sjalu eller Ariel? Stakkar Mayo er en så fin person, så skal du er han inn i dette også??!

Å KYSSA MAYO på snapen din var HEEELT unødvendig spør du meg.

Lillian

22.10.2016 - 15:33

Dauer av latter. Tenk at dere tror at dette er interessant! Tenk at VG syns dette er interessant!! For en verden vi lever i. Jævla wannabee's hele gjengen.

22.10.2016 - 15:36

Slutt å klikk på bloggen til Shirog, dere er med på å finansiere tidenes mest harry kjøpe og operasjons-"fest".

Hva er så jævlig spesielt med den jentungen der? Ingenting som kommer ut av de oppblåste leppene henger på greip? Attpåtil tror hun at hun er en diva 😂 Hun er så latterlig harry, uten hverken klasse eller stil! Totalt opphengt på dramaqueens som Kardashians!! 😳 Hva sier det om hun? Nytter ikke å tro man er direktør vettu, med halve rumpa på utsida.. når den attpåtil er kjøpt og betalt den også! Hahaha, jeg ler meg ihjel!

Ariel, drit i de! Du er bedre enn som så ❤️

22.10.2016 - 15:37

Hvorfor i all verden kan ikke Ariel kysse hvem hun vil? De kyssa, hvem faen bryr seg? Hun er ikke sammen med Daniel og kan gjøre hva hun vil! Slutt å lag drama ut av ingenting!

Ja

22.10.2016 - 15:56

Du har rett i litt av det du sier! Arien er ikke sammen med D og kan dermed gjøre hva faen hun vil, MEEEN å lage den drama her om dagen om at Isabel hadde ødlagt forholdet deres og blabla, spydde ut masse løgn, og skulle fremvise seg som den "stakkarslig" også plutselig kommer fredagen så skal hun spre " seg løs* hallooen hvor er logikken oppi i alt dette? Hun var såå bittet for de ikke var sammen, så først gutten som er dessverre Mayo som er alt for snill og ser bare det gode i alle jenter, SÅ BOOM kom here mayo let me use you a lillebitle! Bitch please

S

22.10.2016 - 17:32

Den meldingen ariel sier er fra Isabel er egentlig en melding hun sendte til Martine før de ble venner da Pierre og Martine drev på!

22.10.2016 - 18:23

Du er helt rå Ariel! ❤️

Isabel å Pierre slenger jo mye mer dritt om folk enn det du gjør. Og dessuten er du tøff nok til å faktisk beklage deg når du går for langt, som du gjorde i vår. Det klarer aldri Isabel å gjøre.

I vår så lagde du jo et innlegg om toppbloggere som kunne vært til HVEM SOM HELST av toppbloggerne, men Isabel fikk det for seg at det var til henne. Helt jævli teit at hun fortsatt ikke har glemt det der og fortsatt lager drama.

Miss brun og blid

22.10.2016 - 19:04

Nå driver Isabell og brifet med penger på snap igjen !!! Er det mulig å bli så teit !!! Hu sier det ene men gjør det andre !

Elin

22.10.2016 - 21:00

Hvordan kan noen vite at Pierre har rett??????? Det han sier er hva Ariel føler og tenker og hvilken mål og intensjoner hun har/har hatt-det kan nå for helsikken ikke han vite!!! Han kan kun si hva han selv tror og hvordan han har opplevd henne/tolket det, men han har ikke noe som helst grunnlag for å si hva Ariel egentlig tenker!!!!!! Kanskje du Ariel burde forklart dette og at det er derfor sannsynligvis det er løgn det han sier

22.10.2016 - 21:16

Jeg har god erfaring med den type menneske som Isabel er, det er ikke noe mer å tenke på Ariel, annet enn at hun er farlig..

Anonym

22.10.2016 - 21:41

du skriver kunn disse innleggene for å få PR..ingen vil lese en sånn blogg azz..du var kul før men nå er jeg bare trist over at du blander deg så jækla mye og skriver kun om drama..voks opp

Anonym

22.10.2016 - 21:45

Du burde ikke ta dette opp fra starten av. Dette høres ut som er en privatsak, men når du velger å dele den med halve Norge så er det jo ingen andre enn der selv sin skyld..og hva skjedde med bildet du slettet fra ig??

22.10.2016 - 22:27

Hvordan kan folk mene at Ariel blander seg inn i et drama hun ufrivillig har blitt drad inn i? Tror ikke Ariel hadde et ønske om at Isabel skulle sende grufulle meldinger til henne.

Ida

22.10.2016 - 22:30

Nei fysj og fyy får noe ufyselig gjort av Isabel :(((((

22.10.2016 - 23:38

Du er et fantastisk menneske Ariel❤️ Du vet at flertallet definitivt støtter deg, klem

22.10.2016 - 23:45

Jeg har tatt mitt valg: Boikottet bloggen til Isabel..

Trine

23.10.2016 - 17:50

Haha, skremmende at dere ikke skjønner greia.. Ariel, Isabel, Pierre og Daniel er nok venner alle sammen. De skaper "falskt" drama for at begge sider skal få klikk.. Sikker på at de ler av dette nå og koser seg med en god slump penger, mens de ler av oss som åpenbart elsker deres drama! Ha en god søndag.

HEIA PIERRE

23.10.2016 - 20:07

Helt sia du starta opp den her bloggen, har du posta desperate innlegg, innlegg på innlegg på innlegg. Æ slutte å følge dæ på instagram da du spoila kem som vant paradise. Fordi det e så jævli egoistisk, gjør ting for klikk og topplista. andre ødela du for jo både deltagera og seera. Alt for ega fordel.

Du velge å legge ut privat informasjon, æ gjer mæ katta kem som bynte, kem som har vært slemmest for d har æ ingenting med æ gjøre. Men at du faktisk velge å være ett så jævla dårlig forbilde for unge, at det e greit å legge ut så mye sårbart og privat det e helt håll i haue. Du prøve attpåtil å unnskylde dæ med at du prøve å sette fokus på mobbing? Hadde du satt fokus på mobbing hadde du ikke dratt fram personlige ting som e sårbar informasjon som ikke bare handle om dæ, men også andre. Æ har aldri vært nokka større fan av isabel, men ho e no i d minste profesjonell. Å at ho har klart å holde sæ såå rolig gjør at æ faen like ho tusn milliona ganga bedre enn dæ. At du får smake på egen medisin fra Pierre e faen så rett og rimelig. Og æ håpe du skjemmes. Æ trur på hvert ett ord Pierre sir. Å fy som æ støtte han.

For Ariell, det e faen så dårlig gjort å dele sårbar/personlig informasjon om andre. Du e virkelig nøydd å gå inn i dæ sjøl, for æ trur du lage en versjon av dæ sjøl på bloggen og at du ikke ligne i virkeligheta på bloggversjon du har laga, æ trur du e ei bitter og redd lita 14 år gammel jenta som aldri har klart å vokse opp.

24.10.2016 - 19:23

Altså, ingen kan sitte så sint og dikte opp noe kun for det her? Så at det er at det er reinspikka propaganda var vel litt feil? :-) Tror det Pierre sier er rett jeg, men er på ingen sin side, vet bare at jeg er direkte flau av å se voksne mennesker drive på sånn som det der.

- J18...

Dere trenger et fuckings liv!

24.10.2016 - 22:50

Det er så utrolig latterlig å høre og se på dere. Ikke bare deg, men også pierre og isabel. Dere er en gjeng med avdankede paradise hotel deltagere som prøver å klamre dere fast til berømmelse for alt det er verdt. Det at du mener at du er så veldig opptatt av hvilken vei dette samfunnet går er jo bare helt tullete å si etter du har lagt ut 4(!) innlegg om dette teite familiedramaet som dere tydeligvis ikke klarer å snakke med hverandre om. Dere ødelegger dagens samfunn. Unge mennesker på 12-20+ sitter å leser alt dette pisset! Dere er de verste forbildene jeg har vært borti når det gjelder mobbing. Dere skriver stygt om hverandre på nett og sosiale medier, det som faktisk er det største problemet barn og ungdommer står ovenfor nå. Nettmobbing! Dere oppfordrer til nettmobbing og offentlig drittslenging. Er det det dere vil at den neste generasjonen skal drive med?! Det er det da så absolutt ikke. Dere kunne ha unngått så mye smerte og vondt om dere bare hadde løftet opp den jævla telefonen og snakket sammen, men dere velger heller å ta dette på nett for å få flere klikk på bloggen og for å prøve for harde livet å holde dere relevant. (Da sikter jeg like mye til begge sider). Jeg synes faktisk synd på Pierre, ikke fordi jeg er enig med han, men fordi han har havnet mellom to drittslengende berømmelsessyke jenter som ikke har kommet seg ut av ungdomsskolen. Jeg ser fra hans side at den videoen føltes som eneste løsning, han kunne sikkert ha snakket direkte til deg Ariel, men han følte at hvis du ikke fikk noe svar på den oppførselen fra noen andre enn Isabel så ville bare alle tro at du var uskyldig, og at alt var Isabel´s feil. Jeg synes dere alle burde skamme der! Mitt tips til deg Ariel: fullfør vgs og få deg en ordentlig jobb som noe annet enn blogger. Du er en av dem som ødelegger bloggnorge. Er det ikke dere som skal være de voksne? Dere skal kunne se disse tingene like godt som meg på 16 år. I mine øyne er dere alle noen små barn som ikke klarer å vokse opp. Dere oppfører dere som barnslige drittunger, og kommer til å slite med å bli tatt seriøst i deres senere liv. Håper du leser kommentaren min, det bør du i alle fall og så håper jeg dere ser hva vi andre ser og slutter med sånt tull. Krangle kan dere gjøre ansikt til ansikt. Ikke lek 10-åringer som slenger dritt over nett.

25.10.2016 - 00:16

Heia Ariel!

CassandraLysgard

10.11.2016 - 22:55

Skulle tro VGTV hadde bedre ting å reportere enn en blogger-krangel. :P

Skriv en ny kommentar

hits