PART TWO

 

 

Blir du lei deg og såret når folk slenger dritt til deg? Jeg har blitt ordentlig lei meg EN gang, av EN kommentar. Det var helt grusomt, faktisk. Men ellers, nei :-)

 

Har du kontakt med noen fra PH? Altså fra din sesong? Veldig lite. 

 

Hvilket reality program kunne du tenke deg å være med på? Jeg tror ikke jeg ville vært med på noe mer reality.

 

Har du noen gang hatt falske og dårlig venninner som du har brutt kontakt med? Jepp.

 

Har du lyst på flere tatoveringer? Ja, jeg er langt fra ferdig :-) 

 

Har du mange eller få venner? Jeg har mange venner, men få nære venner som jeg deler alt med. 

 

Er du klar for gå å videre i livet ditt og legge alt, både negativt og positivt bak deg? Ja, så absolutt. Nå er jeg klar for en "ny start" og ikke tenke noe på hva som har vært men heller glede meg til det som kommer. 

 

Hvilken verdier ser du etter i en person? Både venn og kjæreste? Du skal være lojal, og du skal vise respekt. Jeg ber ikke om så mye mer enn det. 

 

 

 

Hva synest du om folk som kjøper seg instagram følgere? Kleint. 

 

Har du kontakt med den tyrkiske familien din og faren din? Nope. 

 

Hva synes du om bloggere som skriver positivt om plastikk operasjon og "det perfekte" utseendet? Oh, dette kan vi snakke lenge om. Altså, det kommer også helt an på: som blogger synes jeg man skal være ærlig om hva man gjør med kroppen, men det finnes jo grenser. Det er alt for mange bloggere som skal fremstille seg som "perfekt" både når det kommer til utseende og alt annet, og det synes jeg gir et feil bilde til unge mennesker. Men igjen, dette kan man snakke om i timesvis.. 

 

Angrer du på noen av tattoveringene dine? Nope.

 

Hva er din aller største drøm? Å bli gammel med noen jeg elsker, ha et trygt hjem og en stor kjærlig familie. Bare være lykkelig! 

 

 

Tjener du mye på å blogge? Jeg tjener penger, men hvor mye er urelevant. 

 

Hvordan karakterer hadde du på skolen? Jeg hadde veldig dårlige karakterer! Kunne jeg gått hele skolegangen min om igjen, så hadde jeg skjerpa meg kraftig! 

 

Fullførte du alle 3 årene på VGS og hva gjorde du etterpå? Jeg fullførte alle årene ja. Etter VGS begynte jeg å jobbe, og gikk aldri tilbake til skolebenken. 

 

Hvorfor slutta du helt med negler bare pga du slutta i salongen? Når jeg sluttet i salongen gikk det bare en uke eller to før jeg bestemte meg for å flytte hit til London, så derfor ble det slik. Grunnen til at jeg ikke kommer til å fortsette med negler her er fordi jeg akkurat nå heller vil gjøre noe annet.

 

Hva skjer med din del av studioet? Jeg har lengre ikke noe med studioet å gjøre. Hvordan vi har løst det, synes jeg kan være privat. 

 

Er søsteren din alenemor? Nei :-) 

 

Er Percy din hund også? Nei, da hadde jeg aldri flyttet fra han. Daniel fikk Percy to-tre dager etter vi begynte å date, så det føles jo selvfølgelig som at han er min lille baby og jeg savner han helt sinnsykt!! 

 

Hva syns du kler mest fletter eller ditt naturlige hår? Jeg kler vel best mitt naturlige hår, men jeg synes det er morro å prøve ut nye ting! Og jeg elsker braids!

 

Nevn dine tre beste venner? Joanna, Elisabet, Veronica 

 

Er ikke du og Siri kristine venner lenger? Jo, det er vi så absolutt. Siri har fått selg jobb og det har skjedd litt av hvert i mitt liv, så det er derfor vi ikke har hengt så mye sammen som før. 

 

Hvor liker du å dra ut i Oslo? Jeg elsker Blå! Stratos er også ganske bra.

 

Jeg lurer på om du er just into boys? Eller om du kunne falt for en jente? Isåfall hvilken type jente? Jeg er into boys, men jeg kan synes at jenter ser sykt bra ut! Jeg har jo kysset en jente, men jeg følte ingen sommerfugler i magen - så jeg tror ikke jeg kunne datet eller fallt for en jente, nei. But u never know tho.. 

 

 

♥♥♥♥♥

17 kommentarer

Siri kristine

01.11.2016 - 21:35

❤️

Sunshinegirl_95

01.11.2016 - 21:52

Go girl ;)❤️

Victoria Larsen

01.11.2016 - 22:29

Mange fine svar :D

Kristine Larsen

01.11.2016 - 22:29

Masse lykke til med alt du har på tapetet fremover <3 blir så spennende å følge livet ditt i London :D

lise

01.11.2016 - 22:34

hæ, hva med martine? som bestevenn

arielsoylandos

01.11.2016 - 22:57

lise: hun også, absolutt :-)

01.11.2016 - 22:58

Savner du Daniel?

Lolita

02.11.2016 - 11:07

Hvorfor flyttet du til London?

Angrer du på at du var med på Paradise hotel?

Syns jo ikke det gjenspeiler din personlighet.

Angrer du på at du hadde sex på tv?

02.11.2016 - 11:10

Håper du begynner å blogge oftere! Minst én gang per dag, helst to, ville fått deg høøøøyt opp på lista, Isabel ville gått bananas, og du ville fått økonomi til å gjøre alt du drømmer om!

X

02.11.2016 - 13:01

Veldig skuffet over svarene. Det var ikke svar på mange spørsmål, og var veldig overfladisk besvart. Syns du kunne vært litt mer ærlig om ting. Spesielt om spørsmålet: Hva du har å si til at du først sier en ting, men så gjør en annen.

02.11.2016 - 20:45

Hva bruker du på tatoveringene dine når du er ute i solen?

arielsoylandos

02.11.2016 - 20:53

Anonym: høy solfaktor!! Og noe over hvis den er veldig ny :-)

03.11.2016 - 00:50

jo mer av bloggen din jeg leser, o´jo mer begynner jeg å tro du er en bitch og at Isabell hadde rett. Siste gang jeg klikker meg inn her

03.11.2016 - 03:52

Ja anonym over her..Isabel hadde rett ja, og har skjønt det hele tiden selv..Ariel er bare en falsk jente som finner på masse løgn om Pierre og Isabel..hun vil bare ha oppmerksom het dessverre, derfor hun holder på sånn..

Julie

03.11.2016 - 06:40

Dere som skriver som anonym.. det er bare tøv det dere slenger ut. Dere kjenner henne ikke nok til å slenge ut at hun slenger ut løgner og er falsk. Jeg syns du virker som en super jente, Ariel og er spent på å lese alt som kommer på din vei!:D jeg tror du vil lykkes kjempebra!!

12.11.2016 - 21:46

Er det deg Sophie Elise bekriver i boken sin som "jenta som ikke ligner på seg selv på bildene" ?

arielsoylandos

14.11.2016 - 18:34

Anonym: nope :-)

Skriv en ny kommentar

hits