PART ONE

 

 

Hvordan type gutter liker du, utseendemessig? Vel, jeg har ingen fasit svar på nettopp dette spørsmålet da alle mine ex kjærester ser helt forskjellige ut. Jeg faller for personlighet + utseende. 

 

Hvorfor snakker du engelsk typ hele tiden? Fordi jeg har veldig mange venner som snakker engelsk, og nå som jeg har endel venner i London også så har det bare blitt slik. 

 

Hva er det første du legger merke til ved det motsatte kjønnet? Hm, jeg tror det må være øynene, håret og smilet. 

 

Hva liker du best ved deg selv? Jeg liker høyden min, også liker jeg at jeg er en veldig jordnær person. 

 

 

Anger du for dine tidligere forhold? Det er nok mye jeg kunne vært foruten, men om jeg ikke hadde gått gjennom det jeg har gått gjennom så hadde jeg ikke vært den personen jeg er idag. Jeg vil ikke bruke tid og energi på å angre på noe, for man lærer av alt. 

 

Er du lykkelig? Ja. Jeg vet jeg kan ha det enda bedre enn det jeg har det akkurat nå, men jeg har det veldig bra. Jeg tror og håper at om bare en liten stund, da er jeg lykkelig - på ekte. 

 

Hva er dine uvanlige egenskaper? Hm, nå ble jeg helt tom i hodet. Jeg har faktisk ikke peiling!?

 

Er det noen av tatoveringene dine som betyr noe for deg? Jeg har et par "venne tatoveringer" som betyr noe. Jeg har tantebarnet mitt sitt navn, det er nok den som betyr aller mest. Men ellers så betyr ikke resten noe. 

 

Hvordan klarer du å være så chill å kul med alt som har skjedd? Vel, for meg så er det bare veldig deilig å vite at jeg er borte fra en situasjon som dro meg ned. Det har vært så mange ulike meninger, lesere har tatt parti og det har vært kaos. Men så lenge jeg vet at jeg kan gå med hodet hevet og at de som betyr noe for meg også vet hvem jeg er og hva jeg står for, så er alt bra. 

 

Dømmer du popularitet utifra likes og følgere? Ja, jeg tror det. Har du mange følgere - da er du jo populær? Så, ja. 

 

Hva skal du gjøre med jobbtilbudet du fikk i Athen? Det står fortsatt, så om jeg plutselig skulle ville ta den så gjør jeg det. Men nå er jeg i London og tror jeg blir her en god stund. Kanskje jeg drar på besøk til Athen og jobber litt da, vi får se :-) 

 

Hvorfor prøver du så hardt å se etterligne black girls? Fordi jeg egentlig er det, sånn på innsiden. Neida, jeg velger å tro dette har med håret mitt i det siste å gjøre? Og at jeg snakker engelsk? Jeg bare liker det, så derfor gjør jeg det. 

 


 

Serie tips? Keeping up with the Kardashians, Rob and Chyna, Power, Empire - det er mine favoritter! 

 

En butikk du ikke kunne levd uten, utenom matbutikk? Hm, jeg vet ikke. Jeg hadde jo fint klart meg uten noen som helst butikk, egentlig.. Jeg har faktisk ikke noen favoritt butikk.. 

 

Beste parfymen du vet om? Jeg bytter alltid ut favoritt parfymer, men en jeg alltid er forelsket i er Versace - bright crystal. 

 

Har du og Mayoo en greie? Nei

 

Har du én eneste venninne som ikke har operert seg eller fikset på utseendet? Ja, mange. 

 

Hva er dine makeup favoritter? Her også, bytter jeg ut veldig ofte fordi jeg liker å teste nye ting. Men disse er gull: mineralpudder fra BareMinerals, dipbrow fra ABH og million dollar lashes fra Loreal! 

 

Hvorfor kaller dere dere for Coco og Carmel? Jeg vet ikke, det bare ble sånn. Jeg har kallet Joanna for Coco helt siden vi ble venner, så jeg måtte jo også ha et kallenavn. Da ble det Carmel. 

 

Holder du på med noen? Nei 

 

Har du noen gang opplevd nå som blogger, å bli stoppet på gaten for å ta en selfie med en som leser bloggen din? Ja, og det synes jeg er veldig hyggelig men fortsatt litt kleint :-) 

 

Hvor ville du anbefalt å reise? Nå har ikke jeg vært så veldig mange steder, men av de stedene jeg har vært så vil jeg anbefale London, New York, Athen, egentlig alle steder jeg har vært. ALLE burde reise så mange steder de bare kan!! 

 

DEL 2 KOMMER SNART! XOXO

 

6 kommentarer

01.11.2016 - 19:34

Hvor ser du blac chyna? Får ikke til på den linken du sendte sist

arielsoylandos

01.11.2016 - 19:37

Anonym: jeg ser det på dreamfilm.bz :-)

frkpersson

01.11.2016 - 20:32

Du har sikkert sagt det før, men hvor høy er du? Jeg føler meg litt for høy. Er 172.. :O så med høye heler blir jeg rett å slett for høy i forhold til andre. Er omtrent på likhet med komplekser om å være for tykk eller for tynn og være for høy. men er litt verre for man får ikke akkurat gjort noe med det :P

01.11.2016 - 20:36

QUEEN A❤️🙌🏽

01.11.2016 - 20:38

Har D prøvd å få deg tilbake?

Isabel

02.11.2016 - 15:05

Fine svar på spørsmålene :)

Føler liksom man blir bedre kjent med deg :*

Håper du storkoser deg i London!

Fantastisk by med herlige mennesker og masse liv! Bra du kom dæ unna triste, grå, jantelovshølet Norge💗

Skriv en ny kommentar

hits