GUESS I SHOULD SAY THANK U FOR THE HATE U'S AND THE TATTOOS

 

 

Sorry for overskriften, men jeg klarte bare ikke å dy meg! Jeg kom over denne sangen på radioen her om dagen, og det var bare sykt lættis. No worries, alt er good mellom D og meg. Bare litt humor i hverdagen, xoxo. 

 


 

 

"Hvordan er det å tenke på at D har tatovert hele kroppen din og at du kommer til å bli påmint det hver eneste gang du ser deg selv i speilet?" 

 

Jeg husker dette spørsmålet så godt fra da jeg flytta inn hos Sophie i begynnelsen av 2016. Men ting var annerledes da, det var ikke ferdig mellom Daniel og meg da. Det var en pause.. Nå er det ferdig, på ekte. Det at D har tatovert meg plager meg ikke på noe som helst måte. Jeg var sammen med denne personen i nesten tre år og sporene han har satt i hjertet mitt er der uavhengig av blekket på kroppen. Jeg er uansett blitt så vant til å se meg selv med disse tatoveringene, så det er ikke slik at jeg går bort til speilet og bare "åh, der er de tatoveringene som Danne lagde på meg ja.." - haha, men dere skjønner hva jeg mener. Jeg kan forstå om det er vanskelig å skjønne hvordan det kan være så lett for meg å ikke tenke så mye over det.. Men for meg så har egentlig ikke tatoveringene mine noen ting med mitt og D's forhold å gjøre.

Jeg har også fått litt spørsmål om jeg skal fjerne bokstavene hans fra kroppen min. Jeg har en liten D i et hjerne på den ene armen og en ganske stor D på den andre armen. Heldigvis har jeg en storesøster som også begynner med bokstaven D, så jeg føler ikke jeg trenger å stresse med å gjøre noe som hest med det. Jeg liker tatoveringene mine, jeg.

 

TAKK TIL STEPHEN FOR NY HEADER ♥
 

6 kommentarer

Sandra

07.11.2016 - 17:17

Du e bare fantastisk Ariel❤️ Ha en fortsatt fin dag og håper du har det bra i London

07.11.2016 - 18:32

Syns det er litt sånn morsomt å beholde D, fordi søsteren din også begynner på D, når D'en i utgangspunktet ble tatovert for Daniel :p Men no judgement, jeg har ei søster som også gjorde det samme med sin ex-kjæreste, og når hun fant seg ny kjæreste, som tilfeldigvis hadde samme forbokstav som den forrige, lot hun bokstaven bare være der.

Håper du har the time of your life i London. Håper du bli litt mer aktiv i bloggingen igjen, men litt sånner hverdagslige innlegg om livet i London og sånt.

Klem.

Michelle

07.11.2016 - 20:54

Hei. Har sett på et tidligre bilde, av en veldig fin Adidas joggebukse sommer viste frem. Har du en link til denne ?:)

07.11.2016 - 22:55

Unnskyld at jeg spør Ariel: Men var svaret annerledes på den tiden det var pause mellom dere i forhold til svaret du gir nå vedrørende tatooene? Jeg ser at du svarer nå at de betyr nada. De er fine, men ikke noe mer. Hva svarte du til det samme spørsmålet da dere hadde pause? Jeg ble nysgjerrig p.g.a det du fortalte i dette innlegget. :) Har bare fulgt bloggen din i de siste 3 mnd. :)

08.11.2016 - 09:02

Hvem er hun baben daniel driver og tattoverer hele tiden?:)

N

08.11.2016 - 13:41

Nei, nå er jeg lei. Jeg er interessert i livet ditt, hva du gjør nå og London. Jeg tror det er flere som er det. Men det har blitt for mye drama her. Når jeg trodde du var ferdig med eksen, broren hans og miss plastic så skrives det fortsatt om de. Det er bare blæh og kjedelig.

Skriv en ny kommentar

hits