A LIST

1.

Jeg må asap finne ut om jeg skal dra hjem en tur nå eller om jeg skal vente til jul. Jeg har sinnsykt lyst til å dra nå, fordi savnet etter familie og venner er enormt. Ikke nok med det, men jeg har fått så masse pakker i posten hjemme, og jeg vil gjerne få tatt med alt hit! Men than again, så vet jeg ikke hva planen er for julen - skal jeg være her eller i Oslo? Om jeg skal være i Oslo, så er det litt unødvendig å dra hjem allerede nå. Åh, jeg karer ikke bestemme meg..

 

2.

Kjøpe julegaver til mine kjære. Jeg gleder meg aller mest til å kjøpe julegave til lille Sienna, det blir garantert noe rosa. Hehe. Forresten, burde jeg lage ett innlegg med julegavetips? Det er ikke alltid like lett å finne riktig gave til riktig person, så kanskje vi kan hjelpe hverandre litt der :-) 

 

3.

Begynne å trene. Jeg sier dette alt for ofte, men jeg har virkelig lyst til å begynne å trene - på ekte. Ikke bare fordi jeg vil stramme opp kroppen litt, men for å føle meg sunn og vel. Har dere noen enkle treningstips eller program til meg? Jeg elsker youtube videoer, så gjerne link meg noen! 

 

4.

Avslutte det sykelig dyre norske abonnement mitt, og fikse et UK nummer asap. Siste mobilregning var på over 2500 kr, det er ikke greit i det hele tatt. Skjerpings!

 

5.

Fortsette på tatoveringene mine. Om jeg finner noen her eller gjør det når jeg er i Oslo, det vet jeg ikke. Men mer blekk vil jeg ha på kroppen, og det så fort som mulig! Nå vil jeg begynne på ryggen min, det har jeg gledet meg til så altfor lenge.. 

 

6.

SENDE KORT TIL BESTEMOR - hun elsker å få kort i postkassa. Men så glemsk som jeg er, så skjer ikke det så ofte. Jeg må få husket å gjort det idag! Minn meg på det, noen? Hehe.

 

7.

Ta mye mer bilder! Jeg er så dårlig på å ta med kameraet rundt, eller i det hele tatt ta bilder med telefonen. Jeg gjorde jo dette hele tiden før, hva skjedde? Jeg elsker jo å ta vare på minner, så her skal jeg skjerpe meg kraftig.

 

8.

Ta en tur med London-bussen, sånn at jeg får sett mer av denne herlige byen jeg bor i. Jeg har liksom ikke fått sett noe "turist greier", og det føler jeg er ett must! 

 

 


Photo: @mariuseie

4 kommentarer

Linn

24.11.2016 - 18:36

Når får vi se den nye kjæresten din??😀Er sååå nysgjerrig!🤓

arielsoylandos

24.11.2016 - 18:41

Linn: hehe, jeg vet ikke. vi får se <3 klem!

Anya

26.11.2016 - 22:17

Anbefaler Roxy som tattovør! Hun tok to av mine, og jeg har aldri vært mer fornøyd med tattoveringene mine ( heller ikke fått mer kompeligmanger) enn av de to! @roxyvelvet på instagram.

arielsoylandos

27.11.2016 - 22:48

Anya: thanks <3

Skriv en ny kommentar

hits