THE NAKED TRUTH #2 - THREESOME WITH YOUR BF

 

Jeg elsker den nye spalten og jeg elsker å lese historiene deres! Nå kommer det en liten historie om å ha trekant med vennene sine! Jeg klarte ikke å vente til helga med å publisere den, så kanskje vi skal kjøre på med to slike innlegg hver uke?! Har du en god historie på lur som du vil dele anonymt? Send meg en mail: soylandos@hotmail.com! 

 


 

Jeg kan neppe være den eneste som har hørt om trekant regel nr 1, den tredje personen skal være noen du ikke kjenner. Det sier seg vel selv, at å invitere en god venninne på en omgang i senga med typen, kanskje ikke blir så populært i ettertid. Eller?

Den gang ei. Det har seg nemlig sånn at for noen år tilbake i tid så møtte jeg "Emma", hun hadde kjæreste og de hadde et fint forhold som hadde vart i over 5 år. To gode mennesker jeg ble utrolig glade i. Vi trivdes alltid i hverandres selskap, og møttes ofte over et glass vin eller to. 

Emma og jeg, vi delte det meste med hverandre. Så å si alt. Jeg viste hvor ofte hun og typen hadde sex, jeg viste hva slags leketøy de brukte og jeg viste at Emma også tente på jenter. Ikke bare fordi hun har fortalt meg det, men hun blir alltid litt ekstra flørtete med meg når hun drikker. Og det er nettop det skjer denne gangen, vi drikker sammen. Men ikke bare vi to, alle tre.

Vi sitter hjemme hos typen til Emma, drikker vin og spiller Bezzerwizzer. Etter noen timer med utspørring av intelligens, så blir stemningen brått litt hetere og flaskene tomme. Emma henter telefonen og starter en app hun har lastet ned flaske tuten peker på. Lastet ned for anledningen, kanskje? Hva visste jeg. Det startet veldig uskyldig, vi hadde det gøy. Så ble det ble bodyshots, mindre klær og mer klining. Før jeg viste ordet av det lå jeg halv naken i sofaen med Emma over meg. Hun ser meg dypt i øynene.. Hun stryker meg på låret og det ene leder til det andre. Det er spennende, samtidig som jeg er forstyrret- typen sitter jo i sofaen å ser på. Hva er det som skjer her nå egentlig?

Jeg blir revet med. Jeg tenker ikke en tanke en gang. Vi tar hverandre i hendene og springer inn på soverommet. Alle tre. 

Dette er nå snart to år siden, og jeg skal innrømme at jeg angrer fælt den dagen i dag. Jeg hadde jo hørt om trekant regel nr 1, det var jo jeg som pleide å fortelle dette til mine venner. Nå har jeg ikke vært på en eneste vin kveld hos Emma, og vi har ikke snakket sammen om hva som skjedde den kvelden heller. Vi er fortsatt venner, og har god kontakt? men ting er kanskje litt kleint.

Har du noen gang opplevd noe lignende? Er det innafor å ha trekant med venner? 

- Anonym 
 

17 kommentarer

06.12.2016 - 13:41

Hahaha, gøy! Slike innlegg passer deg veldig, siden jeg tror du har mye på lager. Spennende og gøy å lese!! Noe annet enn bare masse kjedelige innlegg om interiør, sminke, hår og det som de andre kjedelige bloggerne skriver om! Fortsett:D

arielsoylandos

07.12.2016 - 16:18

Anonym: dette er ikke skrevet av meg, men gøy du liker det uansett! <3 klem

06.12.2016 - 14:55

Haha gøy å lese

06.12.2016 - 15:02

Jeg og mannen min har hatt trekant med mange av mine venninner (flere ganger). Utrolig gøy og det har heller ikke ødelagt noen vennskap eller blitt kleint :D

arielsoylandos

07.12.2016 - 16:18

Anonym: så bra! at det ikke har ødelagt noe, mener jeg :-D

erica

06.12.2016 - 16:49

er det din historie eller anonym?

arielsoylandos

07.12.2016 - 16:19

erica: det står jo nederst, anonym :-)

Isabel

06.12.2016 - 17:28

Erica: Det er anonymt. Selv om du sikkert gjerne vil ha klørna i no saftig drama 😂😎

------------

Jeg har gjort samme tabben selv...

Problemet i ettertid var at de to åpenbart ikke hadde det så bra sammen som jeg trodde. For fyren begynte plutselig å tekste meg daglig om hvor bra det var, hvor lyst han hadde på mæ og at han ville vi skulle rømme til Lørenskog sammen...

Altså det var bare så flaut...

Og jeg har ikke hatt kontakt med noen av dem siden det😂🙄Hender jeg får melding innimellom om at jeg er invitert på en ny runde og at han lover å ikke bli forelska i meg, men jeg bare.... blææ...😂

06.12.2016 - 20:01

K.

Du e dritpen som alltid, Ariel! Æ digge dæ ! Supert at du ha funne kjærligheita di. :) Nyt og lev!

Ho Isabel syt no og klage heile tida! Ho operere og operere, blir aldri fornøyd. Nu har ho fått sammenbrudd nr. ørten igjæn etter ei tv innspilling som blei for hardt, og som hu ikkje tålte.

Off, unnskyld, æ måtte bærre få det ut.

Lykke te i London!

Klæm. :)

arielsoylandos

07.12.2016 - 16:21

Anonym: <3

Sigrid

06.12.2016 - 23:11

K.: Seriøst, når skal du og andre slutte å skrive om Isabel i kommentarfeltene til Ariel?? Tipper Ariel er drittlei av å høre om Isabel og hennes liv..... Hva er poenget?

Silje

07.12.2016 - 00:01

K: Og hvorfor i all verden er du så falsk? I Isabel sitt kommentarfelt elsker du henne og hater Ariel, mens i Ariel sitt kommentarfelt er det omvendt.. Skjønner ikke helt greia der?

Synne

07.12.2016 - 03:35

Tror de fleste skjønner at dette ikke er den orginale K. men bare noen som vil skape litt drama. Dårlig gjort!

Martin

07.12.2016 - 08:15

Artig lesning!

Har faktisk opplevd det samme selv nesten, men kona mi snakket med en felles venninne av oss om å gi meg trekant i bursdagsgave, noe jeg fikk. Skal sies at venninnen ikke var svært nære venninne og at vi var stupdrita alle sammen :p

07.12.2016 - 17:54

har hatt med to kompiser og det funket veldig fint.

Marie

17.12.2016 - 22:29

opplevet d samme. kjæreste og vennskal slutt i etterkant--both! Ble så rart i etterkant, alt!

18.12.2016 - 21:37

Nei fy faen. Kan noen forklare hvorfor de vil ha trekant i et forhold egentlig? Sikkert spennende, men jeg hadde aldri delt kjæresten min med noen andre. Noen mener vel jeg er kjedelig, og stakkars kjæresten min? Hvorfor? Som jente ville jeg absolutt ikke latt en annen jente være med meg og kjæresten, og jeg er heller ikke interessert i å ha en annen gutt med. Vi har vært sammen i over 4 år.

Skriv en ny kommentar

hits