FUCK LOVE

 

 

Jeg ble singel i september, og bare fra september til nå så har jeg sikkert fått 472 meldinger om hvordan jeg kom meg gjennom det hele. Om jeg har tips til andre jenter som har kjærlighetssorg.. Dette er så vanskelig å svare på da alle forhold er ulike, grunnen til bruddet er ikke den samme og vi sitter alle med ulik form for kjærlighetssorg. Det suger og det gjør vondt, men man må komme seg videre. Uansett om det var et kort forhold, et langt forhold - det spiller ingen rolle, det gjør fortsatt vondt hvis følelsene først var der. 

Jeg vet ikke om dette hjelper på noe slags måte for dere jenter som sitter hjemme med kjærlighetssorg, men jeg kan prøve å fortelle hvordan bruddet var for min del og hvordan jeg kom meg gjennom det.. 

Som sikkert mange vet så gjorde vi det jo slutt allerede i januar, men bestemte oss for å prøve på nytt igjen i mars. September kom, og det ble slutt igjen. Første gangen vi slo opp så gikk jeg i sjokk, jeg hadde det ikke bra.. Men sist gang, så var jeg vel mer forberedt på det og det var noe jeg tenke på lenge før jeg faktisk sa høyt at jeg ville ut av forholdet. Nettopp fordi jeg hadde tenkt på dette en stund og forberedt meg selv, så gjorde det ikke like vondt. Det gjorde så klart vondt å gå fra noe som er så trygt og noe du holder så nært hjertet, men jeg visste at det å gå ut gjennom den døra og ikke se tilbake - det var det beste for meg. Jeg var uansett mer lei meg når jeg var i forholdet, enn det jeg var etter jeg dro.. 

Dagene gikk og jeg hadde fortsatt kontakt med han. Vi gikk fra hverandre som venner og vi ville ikke gjøre noe for å såre hverandre. Selvom jeg var sikker på avgjørelsen min, så gjorde det mer og mer vondt å følge med på livet hans gjennom sosiale medier. Derfor slettet jeg han overalt, slik at jeg ikke ble påmint om han hele tiden. Det hjalp! Jeg begynte å date andre gutter. Det hjalp! Jeg tror veldig mange sitter for seg selv og tenker at det ikke er greit å begynne å date andre, men hvorfor ikke? Jeg kan ærlig innrømme at jeg føler meg tusen ganger bedre hvis jeg får litt oppmerksomhet fra andre mennesker. Det er ingen som sier at du må hoppe i seng med en fyr rett etter ett brudd, men gå ut å møt folk. Og om du ikke er klar for å date, bruk vennene dine for alt de er verdt. Ikke sov alene, sov med en venninne. Det er når jeg er trøtt jeg kjenner mest på følelsene mine og da er det fort gjort å bli litt lei seg.. Da er det godt å ha noen der, som enten kan tørke tårene dine eller få deg på andre tanker. Eller begge deler. 

Ta på deg noe som du føler deg bra i, smink deg litt ekstra og føl deg som en prinsesse. Det jeg tror mange jenter gjør feil er å bli sittende inne med en boks is i en stor hettegenser mens seriene ruller på pc skjermen. Don't do that, det blir bare så mye verre. Nå er det på tide å ta vare på deg selv, så gå å kjøp noe fint  - gjerne sexy undertøy. Og vet du hva, føler du for å legge ut en sexy selfie på instagram, så legger du ut en sexy selfie på instagram! Drit i hva alle sier, gjør det du føler for å gjøre! 

Jeg vet det er mange som sier til meg at jeg umulig kan være over han nå, at det er for tidlig. Men mye forandret seg etter bruddet. Både jeg, han, alt. Etter å ha vært sammen med en gutt i nesten 3 år, så er det litt trist å si at vi ikke har kontakt med hverandre lengre. Men jeg er så glad for at jeg pakket tingene mine og dro, og jeg har ikke tenkt å snu meg for å se tilbake.22 kommentarer

B

09.12.2016 - 19:54

Much lov fam❤️❤️ Digger deg

<3

09.12.2016 - 19:57

Takk for dette innlegget❤️

Fans

09.12.2016 - 21:01

Elsker å lese bloggen din❤️❤️❤️

09.12.2016 - 21:33

Sant, så sant! Ingen har heller noe de skulle sagt om ditt private liv, det er nesten litt stygt å uttale seg om andres privatliv, men slik er bloggverdenen og du takler det veldig bra. Stå på videre for alt det er verdt, jeg ser at du har det bra og at du koser deg! Det er godt å se du trives i London og har funnet en å være sammens med! :) Klem<3

09.12.2016 - 22:45

Det er jo du som konstant drar frem x'n din. Skriver stadig om hvor lei du er og at det er siste gangen du skal ytre deg om det. Alle har skjønt at det kommer et nytt innlegg om noen dager uansett hva du sier. Tror forøvrig absolutt ikke i det hele tatt på at andre er mer opptatt av at forholdet ditt er over enn du er. Du har forsøkt å vise, her i dette innlegget beskrive hvordan du liksom har kommet deg gjennom bruddet. Alle med to oppegående hjerneceller ser at det du driver med er klassisk fortrengelse. Sjokoladen din er dessverre selvsagt bare en desperat rebound. Det samme er beslutningen om å flytte til London, impulsiv og desperat

Nedturen er garantert rett rundt hjørnet. Det triste er at du mest sannsynlig hadde en skikkelig bra mann som du kastet bort fordi du blant annet aldri kunne slutte å nagge om broren hans og hans kjærestevalg. For ja, hele det oppstyret der er også hovedsaklig din skyld. Igjen, det ser alle med to oppegående hjerneceller. Daniel virker som en snill og lojal fyr som behandlet deg som gull og som ser ut til å ha en veldig grei familie som stiller opp for hverandre. Du var en del av det, så ble egoet tilsynelatende for stort. Ingen har noensinne klart å komme over seriøs kjærlighetssorg med alkohol og dating. Men lykke til videre med fortrengelsen, synd man aldri lærer noe av den.

arielsoylandos

09.12.2016 - 22:58

Anonym: ok google, så bra du har to oppegående hjerneceller :-) dette handlet jo ikke om personen jeg var sammen med - dette var ett innlegg om kjærlighetssorg og det å komme seg videre, noe jeg har blitt spurt mange ganger om å skrive. Du vet heller ikke når mine følelser for han ble borte, så hvem er du til å fortelle meg at jeg ikke er over det hele?

Ane

09.12.2016 - 23:05

Helt ærlig Ariel, men D så ikk ut han så ut som en bikkje. Han var ikke kjekk i det hele tatt.

Sjokolden din virker deilig. Lykke til videre..

Ane

09.12.2016 - 23:09

https://www.instagram.com/p/BNaldCYBlPh/?taken-by=daniel__louis

Se på det bildet, uff vær glad du er kvitt han.

Mamma

09.12.2016 - 23:24

Impulsiv og desperat? To ord som ikke hører sammen.

Trine

09.12.2016 - 23:31

Leser stadig bloggen din.Vet alt om kjærlighetssorg.Du gjør det som er best for deg.Vær så snill å ikke bry deg om slemme kommentarer,det er mennesker som ikke vet,som bare tror de vet.Du er utrolig tøff.Du fortjener bare det beste.Kos deg med alt du har fått til.Livet er for kort til å ikke gjøre det beste ut av det.Og husk livet handler kun om deg selv,ingen andre.

K

10.12.2016 - 00:07

Du gjør det rette :) Vært i en lignende situasjon selv, men valgte å bli og kjempe for noe som allerede var ødelagt. Det innser man ikke før senere dessverre. Hold hodet hevet og kos deg :) Hvordan kan man bli kjent med deg? Du virker rå!! :)

10.12.2016 - 01:33

skulle nesten tro det var Isabel som kommenterte anonymt her oppe XD

Ikke ta til deg slikt piss Ariel, du er 1000 ganger bedre uansett :-)

Troms

10.12.2016 - 03:20

Hei ariel. Så et bilde på seher.no i sta, hvor jeg så deg fra paradise hotel. Der så det ut som du var ganske fyldig rundt livet å generelt på kroppen. Vil du skrive litt om dette å hvordan du ble så tynn som du er nå?😊 Ville satt pris på det

Helene

10.12.2016 - 03:39

Så fint inlegg Ariel!💖

Har en viss følelse at den "bedrevitende" i kommentarfeltet over her er Isabel. Drit i slike tåplige kommentarer. Den personen har tydeligvis aldri hatt kjærlighetssorg. Ingen andre enn deg selv kan vite hva dine følelser og din situasjon er/var. Stå på💖

Monika

10.12.2016 - 08:33

Må da virkelig begynne å lure om det med et opent kommentarfelt er vitsen, når du gang på gang må sette deg ned å skrive gode forklarende innlegg etter spørsmål fra leserene dine, å fortsatt er folk ikke fornøyd.. Er nesten som du blir "tvungen" til å måtte skrive personlig, skrive om ting som du ikke trenger å tenke på lengre, gjenta deg om å om igjen, for at folk skal bli fornøgd, men de finner en måte å snu også det på. Post det du måtte ha lyst til hver dag som får deg til å smile, å avslutt med et rått bilde hver gang, fordi du kan ❤

S

10.12.2016 - 10:01

Jeg kom meg ut av et forhold i februar for 2 år siden. Jeg hadde blitt slått, spytta på, sparka og han kasta og knuste glass på meg. da gråt jeg. Mye. Ikke fordi jeg var lei meg, men fordi jeg var glad. Glad for å slippe han.. begynte å date igjen med en gang å fant meg en ny en. Har aldri hatt det så bra som det jeg har nå!

Amanda

10.12.2016 - 12:31

Tusen takk Ariel, Trengte dette virkelig!❤️

10.12.2016 - 12:36

Dette innlegget trengte jeg <3 tusen takk. <3

Mille

10.12.2016 - 13:00

Veldig bra innlegg ariel! Jeg har faktisk opplevd akkurat det du har! Skummelt likt! Vi var sammen i nesten 2 år så ble det slutt, og da gikk jeg helt ned i kjelleren og gråt så mye og hyperventilerte så jeg ikke fikk puste, aldri vært så lei meg i hele mitt liv. Fordi det kom som et shokk! Så ble vi sammen igjen noen måneder seinere, men etter en liten stund så følte jeg ikke at det rette var å gå tilbake likevel, og gikk lenge å tenkte på å gjøre det slutt.. og vi gjor det slutt en stund etter det, og da var jeg forberedt og jeg var ikke like lei meg! Men fortatt var det helt forferdelig og gå fra både min beste venn og kjæreste! Og gå fra å ha han i mitt liv hver dag til å aldri skulle se han igjen!

Jeg har siden den gang, ca 3 mnd, gått mye ut med venner og møtt nye gutter, og det har fått meg til å føle meg mye bedre! Selv om jeg lenge følte det var feil av meg å møte gutter.. så fikk jeg høre av venner at det var absolutt ikke feil! Det er ikke feil så lenge man føler det er ritkig for deg selv! Det har hjulpet meg såå mye! Og jeg er glad du skriver det samme, da blir jeg ennå mer sikker på mine valg på akkurat det!

Jeg har jo ennå kontakt med min eks, og han savner meg mer enn noen sinne, men jeg nekter å gå tilbake(noe jeg aldri hadde trodd jeg skulle gjøre for bare 2mnd siden!!) men vi er gode venner og for min del så har det også hjulpet meg, at vi avsluttet forholdet som venner! For jeg kommer alltid til å være glad i og bry meg om den gutten, og det har vi lovet hverandre, å alltid være der for hverandre, uansett!

Og jeg tror du hjelper mange med dette innlegget! Uansett hvor lei seg man er og tenker at man aldri kommer til å bli glad igjen! - så blir det ALLTID bedre til slutt, man vet ikke hvor lang tid det tar, men en dag så kommer du til å tenke tilbake og angre på at du var så lei deg og bare satt inne og synes synd i deg selv! Kom dere ut og Finn på noe gøy! Beste medisinen!!!

10.12.2016 - 22:30

Herregud frøken 2 hjerneceller! Hva vet vel du om akkurat hva som skjedde? Det er nok veldig mye mer som vi ikke vet! Ariel gjør det som leserne hennes har spurt om, som jeg ser på som en bra blogger! Det at du drar opp Isabel er virkelig lavmål for stakkar Ariel har sikkert denne jenta opp til ørene nå takket være folk som deg.

Jeg beundrer deg Ariel, som tør å bare ta alt du har å reise! Du er rå!! xoxo

11.12.2016 - 17:09

Hei lurte på en ting, hvor kjøpte du dongeri buksa med hull du har på snap?😄

arielsoylandos

11.12.2016 - 21:25

Anonym: junkyard :-)

Skriv en ny kommentar

hits