FRA ET ANNET PERSPEKTIV


 

Da har jeg endelig kommet hjem fra et legebesøk som varte i over fire timer, og det fikk meg til å tenke litt.. Bare av denne lille "sykdommen" har jeg blitt tappet for energi, hatt smerter, ikke sovet, og generelt bare følt meg helt jævlig. Dette fikk meg til å innse hvor ufattelig heldig jeg er, som er helt frisk uten å måtte dra til legen, ta medisiner, og leve med smerte. Jeg vet jeg ikke har rett til å klage over en så liten ting som et virus på øyet, men jeg vil bare fortelle dere hvor mye respekt jeg har for mennesker som sliter med sykdommer, store eller små. Ikke det at jeg ikke har hatt respekt for sykdommer før, men det å ha en synlig sykdom var veldig ubehagelig. Folk stirret på meg, og jeg kunne se at de syntes synd i meg. Jeg tror faktisk noen også tror jeg har blitt banket (lol), heldigvis er ikke det tilfellet. Tenk så heldige vi er, vi som faktisk er helt friske. Det er så lett å ta ting for gitt, fordi vi er så vant til å ha det bra.

Nå har jeg nettopp spist en veldig koselig middag med min kjære mor, og skal tilbringe resten av kvelden hos Siri. Skulle egentlig tatovert meg idag, men siden jeg ble sittende så lenge hos legen ble det ikke tid nok. Tror nok ikke det blir alt for lenge til jeg kommer tilbake til Oslo, fordi jeg hadde gledet meg veldig til å få litt nytt blekk på kroppen. Nå legger jeg fra meg mac'en, og skal kose meg max siden det er siste kveld her. Håper dere har det best, hjerter. Lots of love, A ♥ 
  

14 kommentarer

14.12.2016 - 20:52

Var det hos Daniel du skulle tatovere?

arielsoylandos

14.12.2016 - 21:31

Anonym: nope!

14.12.2016 - 21:32

"Tenk så heldige vi er, vi som er friske"!!!!!!! Den setningen kan føle som et press til de som faktisk sliter med sykdom, og det ble ikke no bedre ved at du skrev det, man må akseptere som man er, men med den setningen så kan man føle seg mer usikker for dem som FAKTISK sliter med sykdommer, og prøver å se positivt utifra det😷🤐🤐🤕🤒😲😩😫😖 Kan du vær så snill å forklare den setningen slik at man ikke tolker den feil, eller hva du hadde i tankene og mente med den setningen når du skrev den

arielsoylandos

14.12.2016 - 22:57

Anonym: så hvis jeg sier at vi er heldige som har mat og vann, er det feil det også?

14.12.2016 - 21:46

Kjære anonym. Jeg må virkelig si meg uenig med deg , jeg har vært lunge syk i 8 år Jeg har store smerter i en lunge som ikke fungerer som den skal med ned satt lunge kapasitet ingenting legen kan gjøre for meg , må gå med smerter. Jeg må si at jeg syntes at det er flott at dem som har bra helse setter pris på det :)

14.12.2016 - 22:24

Til deg som skrev klokken 21:46

Jeg skjønner poenget ditt men jeg syntes at den setningen på bloggen ble formulert litt negativt enn det det skulle ha vært, og ba derfor om en forklaring:) Jeg følte bare at man ikke skal skille mennesker i forskjellige grupper, og snakke på den måten. Fordi da kan det virke som at de som sliter med sykdom ikke er heldige, og føler seg nedprioritert ifølge den setningen som ble sagt på bloggen "tenk så heldige vi er, vi som faktisk er helt friske"

14.12.2016 - 23:16

Men anonym: Alle mennesker som er friske, ER heldige! :) Ariel ventet i flere timer for at legene skulle finne ut hva som feilet henne, og dermed begynte hun å tenke på alle som sliter med sykdom, og så derved hvor heldige andre er som ikke lider av noe alvorlig. Hun er jo bare omtenksom som har empati med syke mennesker. :) Jeg synes det er fint tenkt. Setningen er jo positivt formulert. :)

Ariel: Godt at du dro til legen, og att de fant ut av det. Synd at du måtte bruke halve dagen på venting når du hadde et så kort opphold hjemme.

Klem.

arielsoylandos

15.12.2016 - 14:39

Anonym: <3 <3

15.12.2016 - 00:27

Skal du ikke feire jul hjemme i Norge?

arielsoylandos

15.12.2016 - 14:39

Anonym: nope :-)

Ida

15.12.2016 - 00:59

Wow... anonym, det er ikke Ariel som har gjort en tabbe her. Jeg ser overalt at folk skriver hvor glade de er som er friske og raske!

At du får den oppfatningen der må si mer om deg enn om henne. Samme hvor mange forklaringer du får så tror jeg du bare bestemmer dæ for å tolke det sånn ;)

Jeg er frisk og veldig glad for det! Har adhd, ptsd og 3 personlighetsforstyrrelser, men det er helt ok ;) ❤

Fint innlegg Ariel🌼Håper øyet ditt blir bra🌼

arielsoylandos

15.12.2016 - 14:39

Ida: takk <3 <3

15.12.2016 - 16:25

Hahaha må bare spørre om du og S hadde det gøy i går?😏 Så vsco'en til s hahahaha

arielsoylandos

16.12.2016 - 12:00

Anonym: hadde det døds gøy :D

Skriv en ny kommentar

hits