KVALITET OVER KVANTITET

 

 

Vi har vel alle blitt backstabbet av en venninne.. Vi har vel alle pratet dritt om andre eller blitt pratet dritt om.. Hva er det med oss jenter og drittslenging? Er det fordi vi er misunnelig? Er det fordi vi ikke klarer å gledes oss over andres lykke? 

Helt siden jeg var liten så har jeg opplevd mye backstabbing, sjalusi, mobbing. Dette er noe jeg tror de fleste jenter går igjennom en eller annen gang i løpet av livet. 

Det er sant det som sies, at kvalitet er så mye viktigere enn kvantitet. Man vil jo ikke ha dårlige venner rundt seg. Jeg vil iallfall mye heller ha få nære venner enn mange fjerne som jeg ikke kan stole på. Jeg vil kunne si absolutt alt til mine venner uten å bekymre meg om å bli dømt. Uten å bekymre meg om at ting jeg sier, sprer seg. Jeg vil ha venner som løfter meg opp, ikke venner som drar meg ned.

Jeg synes det verste er når alt går over til sjalusi, og at det nesten blir en konkurranse. Jeg har opplevd at venninna mi ble sur på meg fordi jeg fikk mer oppmerksomhet enn henne på dansegulvet. Det var altså fler gutter som så på meg enn på henne, og det var ikke greit. Er det virkelig sånn det skal være, skal man måtte skinne mindre for å være en bedre venn?

Jeg husker før, på skolen. Når vi var en vennegjeng på flere, folk snakket alltid dritt om hverandre. En jente kunne forlate rommet, og da kom det stygge kommentarer om henne. Ti minutter etterpå kommer hun tilbake, og en annen jente går - da kommer det stygge kommentarer om denne jente også. Greit nok, vi var kanskje bare 13-14 år, men likevel. 

Det er lenge siden jeg var 13-14 år, jeg har lært og erfart mye siden den gang. Jeg sitter nå igjen med en god håndfull diamanter, og man må nok dessverre erfare litt dritt før man lærer hvordan ekte vennskap fungerer. Jeg skjønner bare ikke hvorfor så mange jenter er en two-faced bitch. Kvitt deg med folk du ikke vil være venn med, og ta godt vare på de du vil ha med deg videre i livet ♥ Photo: Saxegaard 
 

7 kommentarer

19.12.2016 - 19:16

Ja vi jenter er helt ekstreme når det gjelder baksnakking dessverre.. uansett alder!! Så moro at du oppdaterer ofte fortiden☺️

Ami

19.12.2016 - 19:20

Hei Ariel <3

Jeg har sett så mange jentekropp som er veldig fine. Jeg er selv ei jente på 18 år. Men helt serr når du legger ut bilder av kroppen din!!! Det brenner jo. Du er sååååå jævli deilig. Har bare ikke ord 👌😍💯 ikke det at jeg har med noe jenter å gjør, ikke at jeg er Lesbe. Men fyyy gutten som er med deg er heldig as, som får ta på en så digg kropp😍 Smelter helt jo. Pleier vanligvis aldri kommentere noe som helst. Men måtte bare få det ut 😄. Xoxo 😘 Du er en flott bebe ☺️❤️ Hadde blitt glad om jeg fikk tilbakemelding fra deg 🙉❤️! Skal serr begynne å kommentere profil din as 👅👅

HelleBell

19.12.2016 - 19:20

Martine har alltid vært sykt pent!!! Fjeset hennes ser ut som en dukke

Silje

19.12.2016 - 20:49

Jeg har aldri blitt backstabbet eller backstabbet ei venninnne.. Jeg tror mye på what you give is what you get.. Er du grei mot andre, er andre greie mot deg.. Osv :-) Men kjipt at du har måttet oppleve d mye, kan se for meg at det er ganske tøft..

19.12.2016 - 20:50

AMEN🙌🏽❤️

19.12.2016 - 22:32

<3

Detektiv nr1

20.12.2016 - 02:16

Er du ikke venner med Jojo lengre? Siden du har slettet alle bildene på insta osv

Skriv en ny kommentar

hits