THE NAKED TRUTH #6 - KJÆRESTEN MIN VAR UTRO

Andreas, the love of my life.

Uansett hvor mye dritt han slenger min vei, uansett hvor mye han har såret meg og uansett hvor mange ganger han har skadet meg og forholdet, så klarer jeg ikke å slutte å elske han. Det var en gang i fjor sommer jeg møtte han, vi brukte mye tid sammen og det tok ikke mer en fem måneder før vi ble kjærester. Jeg var hodestups forelsket og var (er fortsatt) villig til å gjøre alt for han. Hver dag handlet om oss to, og jeg brydde meg ikke om noe annet enn han og hans venner. 

Det tok ikke lang tid før jeg fikk møte Maria, en barndomsvenninne av Andreas. Vi ble gode venner og i hver eneste situasjon der jeg ikke kunne være med Andreas, var jeg selvfølgelig med henne. Hvis jeg ikke kunne henge med Andreas, var det jo en drøm å kunne snakke om han isteden. Maria ble fort min bestevenninne, og hvis jeg kranglet med Andreas eller følte meg usikker på han så var det godt å ha en venninne å snakke med som også kjente Andreas godt. Hun støttet meg, ga meg en skulder å gråte på og fortalte meg stadig at det ikke var slik jeg trudde, alt kom til å ordne seg.

Det var ikke før i mai måned at jeg fikk en bekreftelse på følelsene mine. Det var noe som ikke stemte her. Vi hadde en stor krangel og det endte med at vi gjorde det slutt. Den eneste personen jeg satt igjen med i livet mitt, var Maria. Jeg hadde jo forlatt alle mine venner til fordel for Andreas.. Det ble rett og slett for mye for meg, jeg satt igjen med nesten ingenting. Jeg assosierte alt rundt meg med Andreas, jeg klarte ikke å være hjemme engang. Alt minnet meg om han og den eneste måten å koble ut på var å ruse meg ned. Jeg startet med å ta piller og drikke alkohol. Men det fjernet ikke smerten. Jeg testet nye ting, hasj og etterhvert kokain. Jeg ble desperat og mistet kontrollen over mine egne verdier. Jeg prøvde å få meg en rebound, ok ikke bare en. Men flere. Det funket ikke det heller. Det var når jeg trudde jeg hadde nåd bunden at jeg virkelig skulle få høre det. Jeg satt ute å spiste en kveld da jeg møtte på en venninne av Maria, hun spurte om det gikk bra med meg, særlig siden Andreas hadde vært utro med Maria. Det måtte jo være utrolig kjipt for meg å miste gutten jeg elsket i et utroskap mot det som da var vår felles venninne. 

Hva? Jeg spurte om hun kunne forklare dette en gang til. For dette hadde ikke jeg fått med meg. Det var jo ikke derfor det ble slutt? Jeg skjønte ingenting.

Det tok ikke lang tid før jeg kontakt både Andreas og Maria. Et videre vennskap var uaktuelt. Men da jeg konfronterte de begge to, så løy de. Ryktene om at de hadde hatt sex gjennom en lengere periode var jo selvfølgelig bare løgn. De skjønte ikke hva jeg pratet om, og fikk meg til å føle meg som en jævla idiot. Jeg valgte å høre på Andreas, han var jo alt jeg hadde. Hvordan kunne jeg stole på noen rykter som en venninne av Maria hadde fortalt meg? Maria sa til og med at de ikke var så gode venner en gang. Klart dette bare var noen tåpelig rykter..

Vi fortsatte å ha kontakt, og forholdet mellom Andreas og meg ble bedre og bedre. Vi bestemte oss for å dra på festival sammen, før jeg reiste videre på backpacking i Europa med søskenbarnet mitt Lisa. Dette skulle bli den beste sommeren på lenge. Men den gang ei.. På vei hjem fra Italia, ringte Maria meg. Hun var full, og bestemte seg for å legge alle kortene på bordet. "Hei! Andreas har vært utro mot deg, med meg. Han lyger til deg, du fortjener bedre og jeg vet at jeg er verdens dårligste venn." 

Jeg ringte Andreas, han nektet så klart. Han ringte Maria og kjeftet på henne for å prøve å ødelegge for oss. Når jeg endelig kom hjem fra Italia, fikk vi snakket ordentlig sammen og ordnet opp. Jeg flyttet inn til han og vi bestemte oss for å legge alt bak oss og starte på nytt. Ting gikk greit til å begynne med, med jeg var mer usikker på han enn noen gang før. Vi kranglet ofte om mine spørsmål om han og Maria og jeg brukte mye energi på å få svar og kontakt med Maria. Hun hadde blokkert meg fra alle sosiale medier, inkludert telefon nummeret mitt. Til slutt fikk jeg endelig kontakt med henne igjen, og vi bestemte oss for å ta en kaffe sammen. Vi fikk endelig snakket ordentlig ut, jeg fikk høre sannheten og hun viste meg flere meldinger mellom henne og Andreas. Det var sant. Han hadde vært utro.

Nå var det nok. Jeg bestemte meg for å gjøre det slutt og komme meg ut av dette forholdet. Jeg konfronterte Andreas med en gang jeg kom hjem, men han nektet. Han manipulerte meg til å tro at alt bare var juks og fanterier. Maria var en stor løgn, og alt hun hadde vist meg var ikke ekte. Han fjernet alle spor av henne på sin telefon, det var bare ord mot ord. Men følelsen av at han fortsatt løyg til meg var ikke borte. Jeg elsket han så høyt, hvordan kunne han lyve til meg? 

Vi var fortsatt sammen. Ting var ikke greit, men jeg kjempet med nebb og klør for å få dette forholdet til å funke. Han var mannen i mitt liv og jeg kunne ikke se for meg et liv uten han. Jeg var såret og skuffet, men så utrolig forelsket. 


Det var ikke før i november, vell 4 måneder etter, at jeg ikke klarte mer. Jeg var psykisk utslitt og helt nedbrutt av dette forholdet. Jeg følte fortsatt at det var noe som ikke stemte, jeg klarte ikke stole ordentlig på han selv om jeg ønsket det så inderlig. Jeg bestemte meg for å konfrontere han en gang for alle, og kort fortalt sa jeg; Jeg klarer ikke dette noe mer, hvis jeg får høre fra noen andre at du har vært utro flere ganger. Jeg vet at du fortsatt skjuler noe, og nå jeg trenger jeg sannheten. Bare slutt å lyg til meg, vær så snill. 

Han fortale meg alt. Alt med Maria var sant. I tillegg hadde han hatt sex med ei annen jente da jeg var på backpacking. Jeg ble knust, og er fortsatt knust. Men jeg finner min ro med det, dette var jo en stund siden nå og jeg ser forandringer i han. Nå var han ærlig og jeg vil ikke straffe han for det. Jeg vil ikke gi opp, jeg nekter. Men det gjør så jævlig vondt. Jeg føler meg som verdens svakeste person, jeg klarer ikke stå opp for meg selv og mine følelser. Alle vet hva han har gjort, jeg blir sett ned på alle, kalt dum og naiv. Jeg får stadig kommentarer fra folk om å sjekke meg for kjønnssykdommer og mange snakker om meg negativt og tror at jeg ikke vet hva han har gjort siden jeg fortsatt er sammen med han. Det føles som om jeg synker lenger ned i gjørma for hver dag som går, hjelp.

- Anonym 

THE NAKED TRUTH #1 - JURIDISK ABORT 

THE NAKED TRUTH #2 - THREESOME WITH YOUR BF 

THE NAKED TRUTH #3 - ONCE YOU GO BLACK U NEVER GO BACK

THE NAKED TRUTH #4 - TREKANT MED KJÆRESTEN 

THE NAKED TRUTH #5 - JEG HADDE SEX MED TYPEN TIL BESTEVENNINNA MI 

 

 


 

Send inn din historie anonymt: soylandos@hotmail.com :-)

 

25 kommentarer

20.12.2016 - 12:08

Nå må dere troll huske på at dette er en ANONYM historie! ;)

20.12.2016 - 13:24

Kom deg vekk anonym. Blir verre, ikke bedre.

20.12.2016 - 13:57

For en idiot!! Kom deg vekk fra han, selv om det er vanskelig.. det kommer til å gjøre vondt en stund, selvfølgelig, men etterhvert vil du se det som en lettelse, og innse hvor mye bedre DU fortjener!! vis deg selv hvor mye mer du er verdt, og hva du er god for. DU FORTJENER BEDRE, og han fortjener ikke deg

20.12.2016 - 13:58

Kom deg vekk anonym 13.34

U make no sense

20.12.2016 - 14:21

Syns ikke disse historiene er morsomme å lese, de er triste. Kan du ikke publisere noe spennende, som ikke er noe trist med?

Dina

20.12.2016 - 15:04

Haha kjedelig greier igjen

A

20.12.2016 - 15:32

Syns dette er flott jeg, liker dette evne på bloggen din. Anonyme får jo ut historier og tanker de ellers ikke får ut, for det er ingen å fortelle det til, for alle vet hvem du er. Men så fort man blir anonym kan man åpne seg å dele forskjellige historier, både på godt og vondt! Må jo være utrolig deilig for enkelte å endelig få snakket ut og få det fortalt! Syns du er helt fantastisk ariel, som har åpnet din blogg til noen som trenger det! Du er fantastisk ariel! ❤️

Camilla

20.12.2016 - 15:47

Jeg tror folk glemmer at dette hete "the naked truth", ikke sexscapades eller dirty stories! Jeg syns det er fantastisk at du har disse innslagen e på bloggen din. Den nakne sannheten kan være hysterisk morsom, men den kan også klemme om hjertet og gjøre vondt. Verden er ikke alltid morsomme sexhistorier og fyll, den kan være helt jævli. Flott at du ikke alltid velger de morsomme historiene, men velger å legge fokus på noe som mange sliter med, og er tro mot det du har valgt å kalle disse innslagene! Stå på! :)

Stine

20.12.2016 - 15:54

Jeg mener evnen til å tilgi er mye sterkere en mennesker forstår. At du gjennom slag på slag kan stå sammen med den du elsker gjør deg til et sterkt menneske, ikke et svakt.

Om du får flere slag er det kanskje lurt å tenke på om det gjør deg mer vondt en godt, men at du kan tilgi og være åpen for at han kan forandre seg er bare tegn på styrke.

Kjærlighet er kompleks, og det er mange måter å uttrykke seg på. Snakk med partneren din å gjør opp dine egne meninger om han. Det viktigste er at du har det bra med valget du selv velger.

20.12.2016 - 16:29

Du må virkelig komme deg vekk anonym :o ikke ett sunt forhold :(

Syntes det etil bra innlegg på bloggen din fortiden Ariel:D love it! ♡

Isabel

20.12.2016 - 16:37

Fy fader... det der er meg i et nøtteskall!

Ca samme greia skjedde meg og det tok laaaang tid å komme seg ut :( ikke kast bort dine beste år på en idiot som åpenbart bare bruker deg!

Kristine

20.12.2016 - 16:53

Anonym: Andreas og Maria har oppført seg dårlig mot deg. Dessverre er det slikt man kan oppleve i livet. Men jeg tror problemene dine går dypere enn som så. Det at du droppet alle andre venner, at du levde nærmest kun for Andreas, kan jo tyde på at du har en avhengig, litt umoden personlighet? (Og hvem vil være i et forhold med noen som bare er klamrende og ikke har sitt eget liv?) Forslag: Se deg rundt, hjelp noen som har det vanskelig, skaff deg en interesse, les romaner, besøk familien din, gjenoppta kontakt med venner, kort sagt: tenk på noe annet enn bare din egen elendighet. Og enten Andreas er en bra fyr eller ikke, jeg tror du trenger å leve alene og selvstendig en stund for å bli emosjonelt voksen slik at du senere kan være i et godt og likeverdig forhold med noen. Lykke til!

20.12.2016 - 17:09

Hur mange tommer' består din mac av

Ano

20.12.2016 - 18:19

Kristine. Du er smart. Selvstendige kvinner er nøkkelen,alltid. Ingen menn liker damer som kutter ut alt for ham

20.12.2016 - 20:56

Ikke bra å være så trangsynt ,har ikke jenter selvrespekt eller

Er ikke mannen i ditt liv når kødden er utro

Lene

20.12.2016 - 21:02

Jeg synes bloggen din har blitt litt skuff Ariel, og jeg mener virkelig dette som konstruktiv kritikk. Du er helt nydelig, med vett i huet, skriver bra, bor i London, har mange venner og lever et hektisk liv, du har alle forutsetningene til å være en av de mest populære bloggerne, men så griper du den ikke. Og da blir jeg nysgjerrig på hvorfor? Innleggene du selv skriver har blitt kortere og virker mindre utarbeida, vi får serverte de gamle bildene hele tiden, vi har såvidt sett et bilde fra London og nå har du i tillegg begynt å poste denne spalten nesten daglig, der du bare videreformidler andre sine mailer. Whyyy? :)

arielsoylandos

20.12.2016 - 21:06

Lene: jeg har en betennelse på øyet, derfor gamle bilder dessverre. Kommer sterkere tilbake når jeg er frisk! Klem <3

20.12.2016 - 21:34

Fantastisk, elske disse spaltene:-)

20.12.2016 - 21:52

Synes ikke denne spalten var noe særlig bra egentlig.. Er ikke på din blogg for å lese om andre sitt liv.

21.12.2016 - 00:19

Det er ikke spalte hver dag da. La være å lese hvis du ikke liker, verre ere ikke ;)

Jeg liker spalten veldig godt. Jeg har vært i samme situasjon selv så det er fint med innspill når man selv står midt oppi det ;) Vi jenter burse backe hverandre opp❤

21.12.2016 - 00:40

Jeg elsker virkelig denne spalten, enten kan det bare være interessant å lese om alt som har skjedd med andre eller så kan det være at jeg kjenner meg igjen i ting som blir skrevet og blir glad for at jeg ikke er alene om det

Keep this going <3

21.12.2016 - 02:01

Flere av naked truth innleggene :)

Jeanett

21.12.2016 - 12:14

Huff denne gikk også helt til Olearys husker jeg i mai den tiden han begynte med denne inken.

22.12.2016 - 14:11

Du MÅ kutte kontakten med han selv om det blir vondt ellers kommer du til å angre bittert over å ha kastet vekk hele ungdommen din på en som ikke setter pris på deg! Jeg har vært i et nøyaktig likt forhold i mange år og det ble bare verre og verre! Han fikk meg til slutt til å føle at han var den eneste som ville ha meg (selv om jeg faktisk ALLTID har hatt VELDIG draget på menn..,og damer lol) .. jeg følte jeg ikke kunne leve uten han og når vi hadde pauser på opptil 6 måneder var jeg knust,men etter 5-6 år med dette ustabile forholdet innså jeg at jeg måtte droppe han! Jeg har nå vært uten han i 6 ÅR og jeg er bare sååååå glad jeg ble kvitt han! Huffamei!😂 De 6 årene UTEN han har vært såååå mye bedre enn de 5-6 JÆVLIGE ÅRA med han kødden! Jeg angrer bittert over å ha kastet bort nesten 6 år på den utro jævelen!! Ikke brukte han kondom med de 12 jentene han pulte i tilegg til meg heller så HELDIGVIS fikk jeg ingen kjønnssykdom,men det var bare flaks! Ikke kast bort tid på han fordi en dag vil du angre sårt!!

27.12.2016 - 18:31

Du sier han er mannen i DITT liv, men hvorfor vil du være med han når du såååå åpenbart ikke er kvinnen i hans liv ? hvorfor være med en som er utro og ikke setter pris på deg? når du kunne fått deg noe MYE bedre om du bare hadde turt å komme deg ut av dette. du kommer til å angre helt jævlig på at du sløste vekk så mye tid på han. nei og nei

Skriv en ny kommentar

hits