BOYFRIENDS, WEED AND RANDOM SHIT

 

Q&A time ♥ 

 

Hva er ditt forhold til Sophie Elise?
Det er veldig kjipt å si at vi ikke har så mye kontakt. S er en jente jeg er veldig glad i og jeg har mye respekt for henne. Hun er en sånn person som ikke alltid er der fysisk, men hun er der uansett hvis dere skjønner.. Herlig menneske! 

 

Nevn 3 positive og 3 negative sider ved deg selv?
Ouuuf, hater disse spørsmålene!! Jeg er snill, omtenksom og lojal. Jeg er sta, hjelpesløs og oppmerksomhetssyk! Fy faen, jeg naila den jo! 

 

Hva synes du om at kjæresten din står som "singel" på facebook og har masse bilder sammen med halvnakne jenter?
At han står som singel på facebook går helt fint, jeg er heller ikke i et forhold på facebook. At disse bildene finnes, vel.. Jeg synes vel det gir ett litt feil bilde, men det er en del av jobben hans og han har ikke lagt ut slike bilder etter han møtte meg - så det er innafor!

 

Hvorfor liker du ikke jul?
Jeg vet ikke helt. Kanskje fordi det får meg til å føle meg ensom..? 

 

Hva er dine mål for fremtiden?
Ja, si det du! Jeg aner virkelig ikke.. Jeg vil jo på et eller annet tidspunkt gifte meg og få barn! En stor, lykkelig familie er vel målet. Men noe mer enn det, vet jeg egentlig ikke. 

 

Hvordan er det å jobbe på en nattklubb?
Det er litt både og. Det er jo gøy, alltid noe som skjer. Men man kan også bli ganske lei av fulle folk.. Jeg vil helst ikke jobbe i denne bransjen, men det er så godt betalt for den lille jobben jeg gjør, så.. 

 

 

3 ting du liker med kjæresten din?
At han er mørkhudet, humoren hans og leppene.

 

Hva heter kjæresten din? 
Jydey, men kaller han JD.

 

Hvordan møtte du kjæresten din? 
Han bodde sammen med kompisen til venninna mi, jeg ble med dit en kveld.. Også ble jeg bare der. Lol.. 

 

Hvorfor har han en blåveis i kinnet og en knekt tann? 
Hehe, det er et fødselsmerke han har i ansiktet. Tannen fucka han for mange, mange år siden når han lekte.. 

 

Hvorfor flyttet dere sammen med en gang? 
Jeg var jo i London med to venninner, men når de dro hadde jeg allerede vært hos han i et par uker - så da ble det bare sånn. 

 

Hvordan kommer du så lett i kontakt med andre mennesker på en ny plass?
Jeg kjente noen fra før av! Jeg har møtt veldig mange på jobb og ellers ute. Og ikke minst, sosiale medier - perfekt når det kommer til blogg og jobb! 

 

Hvordan er lønnen i London og er det dyrt å bo der?
Det kommer nok veldig an på hvor du jobber, akkurat som hjemme. Lønnen er vel generelt lavere her enn hjemme, men igjen så er det billigere å leve her.. Jeg bruker mye mindre penger på mat her enn hjemme, men jeg kjøper mye mer unødvendig her også siden det er billigere. Klær kan man finne veldig billig! Leia er dyr, den er faktisk dyrere her enn i Norge! 

 

 

Hvor mye koster braids hos Hair 1? 
Det kommer helt an på - vil du bare flette ditt hår eller vil du sette på ekstra løshår? Hvor mange fletter vil du ha, og hvilken lengde? Og hvilke type hår har du fra før (det tar ikke like lang tid på alle type hår). Send Ivy en melding på 94110118, så svarer hun på alle spørsmål! 

 

Kan du lage ett innlegg om farge linsene du bruker? 
Absolutt! 

 

Hvor fyller du leppene dine? Hva har du i? Hvor mye, hvor ofte? 
Det er jo så fy å snakke om dette, men om du absolutt skal gjøre noe så gå til Hege Reime i Oslo! Jeg har teosyal i mine, det er det som funker best på meg. Jeg fyller når jeg føler jeg vil ha mer, fyller alltid 1 ml.

 

Kan du lage en get ready with me video?
For sure!

 

 

Fikk du svar på hva som var greia med øyet ditt? Mitt har også blitt helt likt ditt 
Vel, det der jævla øye mitt lever jo sitt eget liv.. Først snakket jeg med to leger, de kunne ikke svare på om det bare var en betennelse eller noe mer. De sendte meg til sykehuset for å bli sjekka av øyelege. Hun konkluderer med at det er et virus som har kommet seg inn på øyet, og at det kan vare i 2 mnd og hos 50% så sprer det seg til det andre øyet. Men nå er det nesten helt fint igjen, så jeg vet egentlig ikke hva det var. Betennelse, virus, no idea.. Helt jævlig vondt har det vært, iallfall! 

 

Hvem på Del Barrio skal tatovere deg fremover? 
Sylva og Frank :-) 

 

Hvor ofte røyker du weed?
U tell me?! :-) 

 

Hva skjer med deg og Jojo? 
Hun er hjemme i Norge og jobber julebordsesong, jeg er her. Derfor har vi ikke like mye kontakt. 

 

Hva skjedde mellom deg og Daniel? 
Vel.. Lang historie - kort fortalt: det funka ikke, så vi gjorde det slutt. Beste for oss begge to :-) 

 


 

Har du spørsmål du vil få svar på til neste gang? Spør i kommentarfeltet ♥ 
 


All photos: @tropicalnoah 

20 kommentarer

Dina

21.12.2016 - 13:56

Haha og ENDA et "digg" bilde av med i undertøy :P Kom aaan

arielsoylandos

21.12.2016 - 19:45

Dina: men hvis det plager deg så mye, hvorfor kommer du inn hit igjen og igjen?

21.12.2016 - 15:18

"At han er mørkhudet"? Wtf? Hvis du var sammen med en typ norsk gutt da, hadde du skrevet "at han er lyshudet" som en ting du liker? Det er det merkeligste jeg har hørt noen si at de liker med kjæresten sin, som om det er en ting man baserer forhold på.

arielsoylandos

21.12.2016 - 19:45

Anonym: synes det er helt ok å si det..

21.12.2016 - 15:35

Dina:

slutt å være ei jelaous bitch👊👊👊

Du er her bare for å syte😂Patetisk😂

21.12.2016 - 16:07

Reagerer også på "han er mørkhudet". Er selv gift med en mørk vest-afrikansk mann og skulle jeg si tre ting jeg liker/elsker med han så hadde jeg aldri sagt hudfargen hans, og han ville aldri sagt det om meg heller. Han har så mange bra kvaliteter og selv om jeg synes han har veldig fin hud så er ikke det som er viktig for meg.

Det virker som mørkhudete ofte blir sett på som slags objekter og det er da hudfargen som er så spennende. Det er for mange en fetish. Er så typisk at folk henger seg opp i svarte menn og automatisk tenker på stor penis. Sett spørsmålene visse kommer med ang kjæresten din og det er helt tydelig at enkelte kun tenker sex når man har en partner som har afrikansk opphav.

arielsoylandos

21.12.2016 - 17:53

Anonym: jeg elsker at han er mørkhudet, og jeg synes ikke det er feil å si det..

Juliana

21.12.2016 - 16:15

Klapp igjen og slutt å prakke tøvet ditt på oss andre! Har du ikke noe bedre å gjøre enn å henge deg opp i hva andre skriver?

ALLE har fetisher! Noen liker pupper, andre rumpe, feite folk, tynne folk, hudfarge, øyefarge, føtter, hår osv. Så drit i å være så dømmende når en blogger bare prøver å være ærlig👊👊👊

21.12.2016 - 16:17

Preferanse og fetish er to helt forskjellige ting.

21.12.2016 - 16:24

http://www.aftenposten.no/meninger/debatt/Etter-25-ar-tor-jeg-endelig-a-si-ifra-om-hverdagsrasismen--Felicia-Noelle-Donkor-610595b.html

Les her.

Kristine

21.12.2016 - 19:03

Av ren nyskjerrighet så måtte jeg bare se på disse "halvnakne" jentene som ble spurt om. Altså om det å gå i en fest kjole er halv naken. Da lurer jeg på hva vedkommende mener man skal ha på seg? Parkdress 😜

Hanne

21.12.2016 - 19:48

Hahaha Kristine ☝🏻️ Enig, eg og måtte inn og se fant ikke noen halvnakne jenter.

Maiken

21.12.2016 - 21:01

Du er både flink og utrolig sterk! Trist at visse mennesker prøvde å knekke deg.. Faktisk så virker det som om at utfallet demmes ble til det motsatte! <3 You go girl

21.12.2016 - 21:42

Jeez, mennesker as! Blir oppgitt av enkelte her inne som kommenterer. Jeg har selv kjæreste som er halvt norsk og halvt afrikansk, og kan selv si at noe av det jeg liker best ved han er at han er mørk i huden <3

Stå på, Ariel. Du er dyktig

21.12.2016 - 22:23

Du delte nytt innlegg på snap, hvor er det?

21.12.2016 - 23:02

Hei! Tenkte det var ok og spørre om dette siden du svarte på spørsmål i innlegget!

Har tatt min første tatovering for en uke siden, og lurer på om jeg kanskje har fått litt betennelse. Det er akuratt som at det er noen "åpne" linjer/sår som er gulaktige noen plasser på tatoveringen. Vet ikke om du skjønte helt, men lurte på om du har vært borti noe lignende? Eller har hatt noen form for infeksjon i tatoveringene dine, og om det er noe jeg kan gjøre?

Hadde satt pris på svar! Og jeg elsker bloggen din :D

arielsoylandos

02.01.2017 - 16:34

Anonym: ring tatovøren din for å være sikker, kjære!

21.12.2016 - 23:23

Tjener du penger på bloggen?:)

Caroline

22.12.2016 - 02:49

Wooow, so much hate! La no jenten få si at hun liker at han er mørkhudet. Vil no tro at det er hennes måte å si at hun liker hvordan han ser ut. Hvis JD hadde reagert og tatt det som en fornærmelse, hadde det vært en annen sak siden det er snakk om han. For fuck saks, let the girl be happy and love her mans chocolate skin!!

OG HADDE DET VÆRT RASISTISK VILLE HUN IKKE SAGT AT HUN LIKER HANS MØRKEHUD. Da hadde hun vell sagt: jeg liker ikke at han er mørkhudet. Ellerrrr hva? Ehhhneiii jeg gir faktisk opp dere mennesker no!

22.12.2016 - 18:31

Sku ikke du og "Jojo" fløtt t London..?

Skriv en ny kommentar

hits