THE NAKED TRUTH #7 - 3 BARN OG EN MANN SOM ER UTRO

 

 

Mine foreldre skulle skilles den gang, og jeg valgte med tungt hjerte og flytte hjem til Norge for å passe på min far, siden det var min mor som ville skilles og hadde funnet seg ny kar! Men i dette stormfulle mørket ble jeg kjent med en fyr, vi snakket den gang over MSN, selvom jeg ikke akkurat tenkte på og ha noe form for kjæreste akkurat nå, men pratingen gikk lett, og vi skrev mer eller mindre hver dag i ca 1-2 mnd.

En dag var jeg hos mamma på overnatting på tross av at jeg ikke likte hverken typen hennes eller det å bare være der, det var å bli kvalm av. Jeg hadde gitt denne fyren mobil nr mitt ettersom han sa han kunne prøve å skaffe meg jobb. Det tikket en SMS inn om han ikke kunne hente meg, ta meg med ut på middag og kjøre meg hjem! Jeg takket ja, selvom jeg igrunn ikke hadde no særlig lyst, men hva var ikke bedre enn å være oppi huttiheita med typen til mamma. Han fomlet noe iherdig med å finne frem, det tok altså 2 timer (!)  og 2 bomturer med 1881 på tlf for å finne frem. Men der gikk jeg, i min røde boblejakke, og svarte pumps nedover parkeringsplassen og inn i jobb bilen hans! Jeg ga ett raskt blikk og en klem, og jeg husker hvor godt han luktet. Ren og maskulint!

Den kvelden, på første date var den første gangen vi begge følte det var "meant to be". DETTE var mannen i mitt liv - forholdet vårt har alltid vært ekstremt bra, vi snakker bra sammen, og har både tillit og respekt ovenfor hverandre. Vi valgte etter noen år og gifte oss, men det ble ikke store greia, ettersom vi heller ville spare pengene til å kjøpe større leilighet! Vi ble fort gravide, egentlig med engang, rak knapt å blunke før det var ett lite voksende frø inni meg! Vi gledes oss masse, sammen med andre i familiene våres! Vi kjøpte større leilighet og flyttet inn! Og før vi viste ord av det hadde vi ett fantastisk nydelig barn i armene våres!

Månedene gikk og jeg var travelt i gang med å holde tritt med denne lille klumpen, han var ekstremt aktiv og slukte all min energi. Når han ble knapt 6 mnd lyste det to streker på nytt! OMG, tenkte vi først men valgte å ta det på strak arm, og det tok ikke lang tid før vi hadde 2 små og holde styr på! Det sier seg selv at det var en hektisk og energiløs periode, men vi jeg så lys i tunnelen for hver dag som gikk. De vokste begge to og det ble koseligere å se hvor mye glede de hadde av hverandre, og ikke minst en fryd å få de i seng slik at jeg kunne slappe av litt på kvelden! Men en kveld, mens mannen min hadde vært ute fikk jeg en dårlig magefølelse, jeg ante ikke hvorfor og hvordan jeg følte det sånn, men jeg var både rastløs og visste ikke hva jeg skulle gjøre. Mens mannen min tok en dusj, tok jeg mobil tlf hans og sjekket litt - noe jeg ALDRI har følt meg nødvendig å gjøre, men.. Jeg fant rare mails, bilder osv. Dette var sendt fra hans konto til en annen mail adresse! Jeg tok det såklart opp med han, og han latet som han ikke ante noen verdens ting og at det må ha vært noen som har hacket seg inn osv! Men dette er snakk om naken bilder av div jenter, pluss penis bilde av han selv som har blitt sendt! 

Jeg fikk ikke sove den natten, og jeg valgte derfor å gå gjennom selve mail kontoen og fant både det ene og andre. Dagen etterpå hacket jeg meg tilfeldigvis inn på denne mystiske mailen som han ikke ante hvem var sin, der fant jeg både match.no samtaler, bildene som mannen min hadde blitt sendt og litt vanlig porno bilder! Men det var en samtale det det ble oppgitt ett tlf nr! Dette var såklart ett hemmelig nr! Og mannen min ANTE ikke noe! Vi har aldri kranglet så mye som vi har gjort pga dette! Jeg brukte ALL min tid dag og natt på og få kartlagt dette, ettersom mannen min er flink til å snakke for seg.

Jeg gråt stille i senga mi hver dag, og hver dag dukket det opp nye ting, nye damer, nye bevis. Disse damene var ærlige å fortalte hva han hadde sagt til dem, at han var singel i 1 år og hadde bare 1 barn! Jeg tror ikke jeg har vært mer sønderknust i hele mitt liv, men noe holdt meg gående, så jeg bestemte meg for å finne ut hva det tlf nr som var oppgitt på mailen var! En jente valgte å hjelpe meg selvom det er ulovlig, men jeg fikk på svart og hvit bekreftet at det var mannen min sitt nr! Jeg konfronterte han og var mer eller mindre rasende, han gikk etter meg som en bikkje, ikke for å si unnskyld, for han har hele tiden sagt han ikke har gjort noe galt!

Etter 1 mnd i helvete om å tie, ringte jeg svigerfar og han kom for å roe med situasjonen! Han overtalte meg om å ikke kaste han ut! Selvom min mann fikk bli, gråt jeg hver natt. Jeg var redd hver gang han gikk ut døra.. Det gikk noen mnd og jeg kan ikke si jeg følte meg noe bedre, vi hadde våre krangler igjen og igjen! Han mente hver gang at jeg måtte bestemme meg, for HAN var det som ikke orket ha det sånn, selvom jeg ville bare prøve å få han til å forstå hvordan det har vært for meg psykisk og fysisk, men det kunne han desverre ikke. Han prøvde og snakke seg vekk fra det og legge andre ting på meg istedenfor! I mellomtiden hadde svigermor hatt hjerteinfarkt så vi valgte å ikke si noe til henne om våres kranglet, men mannen min kom med flere "stikkere" som - hun stoler ikke på meg - hvorav hun ikke kunne forstå hvorfor jeg ikke gjorde det, uten at jeg kunne si en eneste ting, fordi jeg hadde lovet, og jeg holder mitt ord...

Men det tok ikke lang tid før jeg fikk den dårlige magefølelsen igjen. Mannen min sov på sofaen og jeg lirket mobilen han til meg, fant en liste over blokkerte damer på face og brukte 1-2 dager på og komme i kontakt med disse. Igjen viste det seg at det gjaldt det samme, og noe litt grovere, jeg tror faktisk han også hadde sendt snap til en av disse damene når vi hadde sex - for jeg hadde blitt så lei meg over at han tok frem tlf sin under sexakten. Visste ikke om jeg skulle le eller gråte på det tidspunktet, alt var jo så innviklet. Falske gutte navn på jentene han hadde på snap, vanskeligere å finne bevis, fordi han har blitt flinkere på og slette ting på mobilen og skjule det hele.

Men det var dråpen da jeg oppdaget han hadde snakket med ei dame, hvor pen hun var og om hun hadde snap. Samme dagen han kjøpte en ekstremt dyr ring.. Det skulle være en ny giftering fordi jeg hadde mistet min gamle. Ikke vet jeg hvordan det gikk til.. Men borte var den! Jeg falt igrunn sammen på soverommet, gråtende ringte jeg svigerfar og vi dro til de igjen for å snakke om det! Jeg bare gråt igrunn, men mannfolket ble med meg hjem! Aldri følt meg så tråkket på, spyttet på, kjørt over og kastet i bakken som søppel! Jeg var i tillegg høygravid, fant det ikke ut før jeg var nesten 12 uker på vei oppi alt styret!

Jeg vet ikke hvordan jeg kom meg gjennom en eneste dag, jeg gråter fortsatt flere dager i uka. Prøver å være en god kone, en god mamma, Men nå etter 2 år med dette, sitter jeg her igjen med 3 barn som knapt er under 3 år, ett nytt snap mysterium av en jente han har hatt på sin konto som jeg må finne ut av..

- Anonym THE NAKED TRUTH #6 - KJÆRESTEN MIN VAR UTRO 
THE NAKED TRUTH #5 - JEG HADDE SEX MED TYPEN TIL BESTEVENNINNA MI 
THE NAKED TRUTH #4 - TREKANT MED KJÆRESTEN 
THE NAKED TRUTH #3 - ONCE U GO BLOCK U NEVER GO BACK 
THE NAKED TRUTH #2 - THREESOME WITH YOUR BF 
THE NAKED TRUTH #1 - JURIDISK ABORT 

 

HAR DU EN HISTORIE DU VIL DELE? SEND MEG EN MAIL OG JEG POSTER HISTORIEN DIN ANONYMT! MAIL: SOYLANDOS@HOTMAIL.COM 

14 kommentarer

Silje

23.12.2016 - 17:40

Altfor mange minutter av livet mitt jeg ikke får tilbake...

23.12.2016 - 18:23

Uff så trist

23.12.2016 - 18:43

Off kjære vene, du og dine barn fortjener så mye bedre. Dump han

Maja

23.12.2016 - 20:35

Det er ikke noe å finne ut av. Gå!

Jeg blir stadig overrasket over hva vi mennesker kan finne på å akspetere.

Dette er ikke et forhold det er verdt å jobbe for.

Det vet du selv også - sånn egentlig.

Og klarer du ikke tenke på deg selv- så tenk da på dine tre barn. De har ingen god oppvekst sammen med en trist gråtende mamma og en løgner av en pappa.

23.12.2016 - 20:55

Skjønner slike situasjoner er vanskelig men husk GIRL POWER! Dump den jævla taperen! Moren min hadde samme greia med faren min, nå har hun en fantastisk type som har en farsrolle for meg og mine små søken! Helt perfekt for alle. Faren min er ikke glemt, men han er ikke en del av hverdagen våres lengre!

23.12.2016 - 21:31

Åfyyfaen! Jeg får så utrolig vondt av denne stakkars jenta som har sendt inn denne historien. Det er heller ikke lett å bare forlate en idiot som han når man har barn sammen, noe så ufattelig sårenede. Noe så jævla vondt. Hu er nødt til å snakke med han??? Sammen med en parterapaut eller noe. Han må skjerpe seg for barna sin skyld. Han har seriøse problemer med seg selv, hvis hun han har barn med ikke er bra nok lenger så bør han siifra isteden for å gjøre noe så fullstendig kvalmende som det der. Jeg fatter ikke hvordan hu klarer å være i nærheten av noe som lyver så jævlig. Jeg vet ikke hvordan hu her ser ut, men hadde jeg vært hu så hadde jeg hivd meg på treningssenter, skaffet noen som kan hjelpe med barna! Datet andre menn og tatt hevn.

Da det ikke er så lett når man har 3 barn, stakkars barn som har en pappa som det der. Æsj jeg blir kvalm av fyren

23.12.2016 - 21:34

Det gikk altfor fort!!! Hele jævla forholdet. Beklager men du gikk altfor fort uten å kjenne fyren på godt og vondt, noe som tar goood tid. Nå vet jeg verken alder eller noe, men høres ut som dette forholdet går rett vest. Også 3 barn..

Ida

23.12.2016 - 23:37

Dette er trist :( kjære deg anonym! Du må finne styrke nok å gå, dessverre men dette mennesket vil aldri endre seg. Dine barn får det ikke bedre av at moren er ulykkelig! Happy mom, happy kids. Neste du gjør nå er og hacke deg inn på kontoen til idioten og unne deg en ME DAY! Deretter oppsøk lege, psykolog, se litt på leiligheter å gå. Kvinner er nødt til å ikke akseptere sånn drit!

Berit

24.12.2016 - 00:42

Hei Ariel!! Liker denne spalten utrolig godt, men kunne du ikke fått noen til å korrekturlese historiene som blir sendt inn, om du ikke vil gjøre det selv? Utrolig irriterende å lese når det er så mange skrive- og grammatikkfeil! Bare ett tips:-)

24.12.2016 - 01:24

Dump!!

laila

24.12.2016 - 02:26

håper du leser kommenteranene..fordi jeg skulle ønske jeg kunne hjelpe deg før du blir alvorlig syk :( har vært der i bare to år og det tok knekken på meg psykisk. jeg fikk sterke depresjoner og angstanfall etter bruddet (han var snill nok å dumpet meg etter at jeg mistet meg selv og hva jeg egentlig sto for) og det var ikke lett med barna man samtidig skulle ta seg av alene til å bynne med... håper du får nok mot i deg og drar fra han.. be om hjelp fra familie venner og offentlig etater før det er for seint og at du må overgi ungene dine også pga nedbrutt. du kan få det fint alene :) vi andre alenemødre klarer jo oss fint med god hjelp fra nære og kjære. tenk på barna dine og ta deg sammen! du fortjener å nyte barnas barndom SAMMEN med de og være en tilstedeværende mor sånn psykisk. du lever bare engang, prøv å nyt det med positiv og kjærlig energi rundt deg. tenker på deg å sender deg styrke❤

25.12.2016 - 00:41

Veldig lett å si forlat han for mennesker som ikke er i samme situasjon. Når man har tre barn sammen så er det ikke så lett å bare dra. Man må planlegge fremtiden som alenemor, og det er ikke bare bare når man vill stå igjen med ansvaret alene for tre barn.

Jeg har vært i en lignende situasjon selv, og det er utrolig tøft. Man føler seg fanget i et forhold man ikke vill være i, og vurderer hver eneste time i døgnet hva som er best for barna. Man blir deprimert og man klarer ikke se lyst på noe. Selvtilliten synker til det laveste og man føler seg så liten.

Mitt beste tips til deg som skriver dette er å planlegge fremtiden din for deg og barna uten han. Få i orden alt det praktiske som økonomi, bosted osv. Når du har fått dette i orden så forlater du han. Det er utrolig tøft å stå i en slik situasjon, men jeg kan love deg at du vill føle deg så mye bedre når du står på egne ben igjen. Det kan ta tid, men det er verdt det til slutt. Både for deg og barna dine.

Man kan fort tenke at det å forlate han vill bli uutholdelig, men å stå i den situasjonen du har gjort over lengre tid nå er en mye tøffere psykisk påkjenning. Du er utrolig sterk psykisk som har klart å holde ut så lenge, så det å gå fra han kommer til å gå så bra.

Ønsker deg all lykke til videre og håper du blir lykkelig til slutt.

Benedikte

25.12.2016 - 09:24

Som det blir nevnt over her, veldig bra spalte, men du bør gå gjennom historiene og rette på skrivefeil. Fryktelig irriterende å lese når det blir så hakkete og ujevnt språk pga. Grammatikkfeil.

25.12.2016 - 22:25

Litt sykt å se at så mange opplever hva en selv har gjort.

Selvopplevd utroskap i de fleste forholdene jeg har vært i. Og man tror til slutt selv at det er noe galt meg seg selv.

Var i et forhold med en mann i et halvt år. Han hadde kontakt med eksen hele tiden for hun var alltid på sykehuset fordi hun lurte han til at hu var gravid. Han var voldlig, og lurte meg til masse. La all skyld på meg om at han var utro, og jeg kunne ikke bruke sosiale medier om oss. Til slutt møtte jeg han og konfronterte han med dette.. Han ble satt ut, men alikavel klarte han å lure meg inn i forhold med han igjen. Til slutt fikk jeg et valg av mamma om å velge familien eller han, selvfølgelig valgte jeg familie!!

De to anmeldte meg tilogmed for noen bilder. Desverre kom ikke denne mannen unna med dette! Og politi mannen så at jeg var psykisk syk og ustabil på denne tiden.

Desverre mistet jeg mye kontakt med venner pga dette, og jobb muligheter!

Men den dag i dag har jeg det kjempe bra med samboeren min!

Lett for andre som ikke har vært i slikt forhold å si at man bare må gå..

Men det skal jeg love dere at er vannskelig. Jeg ble lurt og manipulert! Flere ganger til å bli. og jeg ble.. Frem til alt det andre her.

Sender varme tanker til denne stakkars jenta, og andre som har opplevd slike ting!!

Skriv en ny kommentar

hits