TÅRER OG NUDES

 

The naked truth - spalten min.. Jeg trodde jeg skulle sitte å gråte av latter av syke tinder historier. Men neida, 9/10 av historiene dere sender inn til meg handler om utroskap.. Jeg er sjokkert! Selvfølgelig visste jeg at jeg skulle få inn disse historiene også, men serr - jeg trodde ikke utroskap var så "normalt". Det er jo bare helt sinnsykt.. Jeg vet heller ikke om jeg skal svare personlig på disse mailene, for jeg vil jo være der for dere - og noen av historiene er jo ganske heavy ting å gå gjennom. Jeg vet ikke, men tusen takk for at dere er så ærlige og tør å dele historiene deres med meg og alle andre! Jeg vil ikke at dere skal slutte å sende inn disse historiene, absolutt ikke. Men jeg vil gjerne ha noen morsomme historier også. Kanskje du vil ta opp et tema? Hva som helts, egentlig. Elsker forresten at dere liker spalten, jeg er veldig happy for det! 

Over til dagen min, som ikke gikk helt som planlagt.. Jeg skulle vokse meg og henge med Silje. Vel, jeg brukte litt lang på komme meg i dusjen, bla bla. Jeg gikk ut døra og tok banen. Jeg tar alltid uber eller taxi her, og så idag skulle jeg være flink å ta banen! Planen var bare å se om jeg kunne komme meg til sentrum eller noe for å finne en vokse salong.. Jeg aner ikke hva som skjedde, men jeg endte opp på en helt syk plass og jeg brukte typ 2 timer på banen frem og tilbake - hit og dit. Her er det sykt mange forskjellige baner som går på kryss og tvers, og jeg skjønner jo nada. Jeg tar jo til og med banen feil når jeg er i Oslo. Lol, kanskje litt kleint å si? Jaja, no shame. Uansett, jeg fant en vokse salong til slutt! Etter voksingen måtte jeg fikse en negl som var litt fucka, så det tok også litt tid. Det begynte å regne (JEG ER FORTSATT LITT BLIND PÅ ØYET, FML) og jeg surra som faen bare for å i det hele tatt finne banestasjonen. Vel, i dette øyeblikket var jeg så sur og våt - så jeg dro hjem. Nå sitter jeg her, veldig klar for en dusj og en stor sjokolade. Blogges i morgen, kisses A Another one.. 

 

9 kommentarer

23.12.2016 - 21:48

Når du skrev: en stor sjokolade måtte jeg le! Tenkte med en gang på typen din! Hahaha, sorry men humoren min altså.. Kan være du mente det slik også? Hahaha ler for meg selv, jeg er rar. Ha en fin dag i morgen! <3

arielsoylandos

23.12.2016 - 21:51

Anonym: lol mente faktisk sjokolade. haha tenkte ikke over det

Tina

23.12.2016 - 22:21

Er du og duden ikke sammen mer? Hva skjer?

Maja

24.12.2016 - 00:34

Hva skjer - er det slutt ?

Kira

24.12.2016 - 09:09

Elsker å følge deg på snap! Never quit- 😍😍😍

24.12.2016 - 11:41

Ariel hvor har du kjøpt den svarte buksa med hull som du har på snap???? :)

Sarah

24.12.2016 - 12:48

Kan du vær så snill legge ut sanger du liker??

24.12.2016 - 13:18

Beklager for at jeg misforsto da.

25.12.2016 - 18:54

Hvordan har din jul vært? Feirer ikke familien din jul?hvorfor samles ikke moren din, søstrene dine dattera til søtra de og kjæresten din å feirer jul sammen?

Skriv en ny kommentar

hits