2016

 

Januar 

Denne måneden var et helvete, rett og slett. Jeg åpnet denne bloggen med dette innlegget (jeg har fjernet videoen) der jeg fortalte kort om hvordan ting lå an. Jeg flyttet ut fra D og inn til Sophie Elise. Jeg skrev mye om kjærlighet og jeg prøvde vel på en eller annen måte å finne meg selv. Jeg skrev ett innlegg om brystreduksjon og ett innlegg om abort som fikk mye oppmerksomhet.
 

Februar 

Single, for now.. Jeg husker så godt valentines day.. Jeg dro ut med Isabelle og Dorthea, så lættis. Jeg begynte å date D igjen rett etter valentines, jeg hadde det mye bedre med meg selv. Jeg og Isabelle lagde masse challenges til youtube-kanalen min
 

Mars

Jeg skrev ett innlegg om det å være utro, jeg fikk et grått hår og freaket litt ut (det har heldigvis ikke kommet flere grå hår siden den ene gangen, bank i bordet). Jeg og D ble offisielt sammen igjen. Jeg skrev ett innlegg om det å bruke n-ordet, og for dere som ikke husker det så skrev jeg dette innlegget for å forsvare ett par bloggere som fikk ekstremt mye hat. Just saying :-) 


April

Jeg flyttet fra Sophie til Joanna. Jeg ble 24 år, jeg fikk masse fine gaver. Jeg dro til Portugal på blogg-tur, det var helt amazing. Jeg lærte å surfe!! Jeg og D dro til Tyrkia, og han fridde til meg der. Jeg skrev innlegget "kjære toppblogger" som fikk en del mer oppmerksomhet enn det jeg hadde trodd. 


Mai 

Et bilde av paradise hotel vinnerne var ute på nett, og jeg klarte ikke å holde meg. Jeg la ut bilde på bloggen, og fikk ganske mye hets for det - lol. Jeg blogget ikke så mye denne måneden, det skjedde ikke stort.. Jeg ble blond, what's new? 

Juni 

Wow, for en måned. Jeg åpnet salongen sammen med D, vi var så lykkelige! Vi flyttet sammen igjen. Jeg skrev ett innlegg om hvordan en kompis av meg døde i armene mine, det var første gang jeg snakket "ut" om det.. Jeg hadde en liten TB på bloggen og jeg fortalte dere at jeg skulle ønske at jeg ikke hadde en eneste tatovering på kroppen min - wups. 
Juli
 

Der hadde jeg visst enda en TB på bloggen og jeg skrev at penger gjør meg lykkelig. Jeg bestemte meg for å stenge kommentarfeltet mitt for første gang ever. Salongen gikk bra, jeg jobbet veldig mye.


August
 

Jeg hadde eksamen i negldesign og jeg bestod, yay! Jeg var på findings med jentene mine og det var helt awesome! Selvom jeg og Martine fikk døds mye hat fordi vi var så sykt barnslige der. #YOLO.
Jeg skrev innlegget "feelings" og jeg visste at det var kun meg og mine nærmeste som kom til å skjønne dette innlegget. Det var her jeg bestemte meg for å gjøre det slutt, og komme meg videre. Rart.. 

September 

Jeg skrev innlegget "dette lyver bloggere om" som fikk endel klikk. Jeg motet meg opp til å gjøre det jeg hadde tenkt på i en hel måned, jeg gjorde det slutt og skrev litt om det her. Joanna dro meg meg til London og jeg var så lykkelig når jeg var her (det var min første gang), London gjorde meg lykkelig! Jeg ble hooked on braids og "forandra meg litt". 

Oktober 

Oh my.. Bruddet var overalt, litt mer blogg drama. For en måned! Jeg dro en tur til Athen, det var helt fantastisk! Jeg bestemte meg for å flytte til London, men hadde noen heftige dager i Oslo før jeg dro! November 

LONDON! Det tok ikke mer enn en uke før jeg fikk jobb. Det tok bare 3 dager før jeg fant en dude jeg ble forelsket i. Jeg fortalte dere at vi flyttet sammen bare etter et par uker, og alle synes jeg var helt gærn! Jeg brukte all tiden min på JD, festing og jobb. 


Desember

Jeg dro en liten tur hjem og hadde en herlig jentekveld med alle mine fine. Jeg skrev litt om kjærlighetssorg og jeg møtte min første bloggleser! Jeg kjøpte også min aller første parykk, og jeg skal garantert ha fler! Innlegg om parykk kommer, forresten! Også har jeg vært sykt gira på å bare komme meg videre fra alt som har skjedd før! Jeg viste dere hvordan jeg så ut gjennom hele 2016. Sist men ikke minst, jeg åpnet spalten "the naked truth" på bloggen! Jeg gleder meg til mye mer juicy stuff! 
 

 

BYE FELICIA! 

 

9 kommentarer

01.01.2017 - 15:42

Hva syns du om bildet til sophie Elise på den siste innlegg hennes?

For å være ærlig har jeg visste det fra før at det var en rumpeoperasjon hun har gjort da hun var i Tyrkia, men har hatt mine usikkerhet pga hun har nektet det flere ganger og sagt at hun hadde gått opp vekt derfor fikk hun masse "fett" på rumpa, uansett hva syns du da? Hahaha for bildet ser jo man at dend der hadde aldri hun klart ved å trene eller opp i vekt?! Eller har hun redigert bildet så jæævlig Kim K. Skjønner du?:)

Hun har jo rumpa ekstremt stort på mange er bildene hennes og nektet noen operasjon, man lurer jo på?

Tuva

01.01.2017 - 17:26

Hei, digger dette innlegget. Men jeg lurte bare på om du kunne lage en London guid typ?

01.01.2017 - 20:53

Hvorfor blogger du så sjelden? Herre min: Du kunne jo ha havnet på toppen av blogglista! Men du gidder jo ikke ta bloggen din seriøst. Ja ja, ditt liv, din blogg. Jeg synes bare det er så rart, Ariel! For du er en enestående blogger for mange. Godt nytt år. Klem. :)

02.01.2017 - 00:49

ariel kan du skrive et innlegg om forholdet du hadde med den mye eldre mannen når du var 16?

Adina

02.01.2017 - 02:30

Les min blogg som heter: BLOGGOMTOPPBLOGGERE.BLOGG.NO

Der skriver jeg sannheter og rykter om Isabel Shirog Raad, Sophie Elise, og den neste blir Ariel:)

02.01.2017 - 02:45

"Kjære toppblogger" som du skrev, handler om Sophie Elise og IKKE om Isabel Raad! Dette har Ariel sagt til noen, og også skrevet det til Isabel. En ting man kan legge merke til i teksten er at Ariel henviser til en blogger med mange designvesker osv. Isabel hadde vel knapt fått sin første, SE hadde mange. Vet også at det var krangling mellom SE og Ariel da hun flyttet. Stå for det, Ariel! Men du turde vel ikke gi deg ut med SE, hun har for mye makt.

02.01.2017 - 06:25

Anonym kl.02.45.

I know. Du har helt rett!

SE har i tillegg skrevet om Ariel, som ikke tok seg av hunden, enda hun lovte! Han var alene i 16 timer, uten verken mat eller lufting.

Ariel har fått spørsmål om dette, og hun svarer konsekvent: " Nope! "

Hun har ikke lest boken, og hun har ikke kontakt med henne.

02.01.2017 - 09:06

^^ du har så rett, Ariel lyver, som vanlig. Men vet at det er "Ok" mellom Ariel og SE nå, men de har ikke kontakt.

Adina

02.01.2017 - 12:02

Nytt innlegg på: BLOGGOMTOPPBLOGGERE.BLOGG.NO

Les om Sophie Elise, Isabel Shirog Raad og flere.

Neste innlegg blir om Ariel :)

Skriv en ny kommentar

hits