WESTFIELD

 Hi dolls! Håper dere har det best! Sorry for sen oppdatering - jeg våkna faktisk tidlig idag men så klarte jeg å sovne igjen etter frokost.. Mulig? Ja. Uansett, jeg våkna til slutt igjen og dro til Westfield med Silje! Det finnes to Westfield-senter i London. På det andre senteret har de til og med fått missguided, så jeg gleder meg veldig mye til å sjekke ut det også :-) 

Åh, de har virkelig alt du måtte ønske deg! Alle butikker finnes der inne, de vanlige "billige" kjedene og de store - Gucci, Louis Vuitton, u name it! Jeg sikla etter endel ting i dag, for å si det sånn! Uansett, skal du til London er det et must å dra innom Westfield! 

Silje bor i Marbella og drar tilbake allerede på torsdag, så jeg skal prøve å få sett henne litt i morgen også! Vi har bestemt at jeg skal besøke henne nå i løpet av januar, og jeg gleder meg sånn! For det første har jeg aldri vært i Marbella og for det andre blir det bare sykt digg å reise litt :-) wee! 

Nå skal jeg ta meg en digg varm dusj! I morgen tenkte jeg at jeg skulle vise dere litt innkjøp fra London, jeg vet dere venter på det! Ha en fin fin kveld alle sammen, så blogges vi! Kisses, A 


2 kommentarer

04.01.2017 - 05:17

Er du sluttet på jobben? Mener, siden du har tid til så mye, og nå også reise?

arielsoylandos

04.01.2017 - 20:48

Anonym: nei men når øyet mitt var dårlig så tok jeg fri året ut, og nå tar jeg litt ekstra fri fordi kjæresten har fri :-) jeg kan bestemme litt selv, så det er veldig greit!

Skriv en ny kommentar

hits