KLAR FOR NYE EVENTYR!

 

 

WUHU, nå har jeg endelig bestilt flybillett til Spania. Rettere sagt Marbella - jeg gleder meg sånn! Jeg skal besøke Silje og bare kose meg. Litt kjipt er det jo selvfølgelig at det er januar og ikke strand-vær, men det er iallfall litt varmere der enn det er her i London. Jeg drar allerede på tirsdag (lol, det er jo i morgen) og jeg vet ikke helt enda hvor lenge jeg blir, jeg kjøpte en enveis billett.. Jeg tar det litt som det kommer, men jeg må uansett være tilbake i London til den 23. januar. 

Jeg har startet å pakke litt allerede, bare fordi jeg gleder meg sånn! Er det noe jeg elsker, så er det å reise! Det er spesielt gøy å dra til steder man ikke har besøkt før! Jeg vet at sinnsykt mange av vennene mine i Oslo bruker å dra til Marbella ganske ofte, så hvis det er noen som tilfeldigvis er der nå, så hyl ut! 

Nå skal jeg gjøre meg klar for et helt annet eventyr. I dag skal venninna mi ta meg med på Europas største homseklubb, det gleder jeg meg skikkelig mye til. Hun er makeup artist og skal sminke meg før vi drar ut, noe jeg lengter etter da jeg ikke har blitt sminket av noen andre på så lenge! Haha, jeg elsker å bli dullet med. Ha en helt fantastisk mandag alle sammen, love you lots ✮ 
 

7 kommentarer

Julie

09.01.2017 - 16:03

SÅ gøy :-) du må kose deg max!

arielsoylandos

09.01.2017 - 16:44

Julie: TAKK! <3

Lise

09.01.2017 - 17:52

Heii, synes du virker litt ulykkelig og rotløs? ikke vondt ment. Har fått en følelse av det etter de siste innleggene , Please fortell meg at jeg tar feil :)

M

09.01.2017 - 18:03

Hei!

Las en morsom sak. På Snapchat faktisk, om at Perrie (hun fra Little Mix) var på cirque på lørdag, også va der et klipp hvor hun dansa med en som jobbet der. Var det kjæresten din? Ligna litt men dårlig kvalitet så såg ikke så godt.

Mener ikke dette vondt altså, synes bare det var litt kult. Var jo helt uskyldig!

Vet du har nevnt før om de som kommenterer ting om kjæresten din, at han er utro osv. Og det var IKKE ment som det nå!

Hanne

09.01.2017 - 18:12

Du er så vakker! Virkelig nydelig 😍😍

arielsoylandos

13.01.2017 - 12:41

Hanne: <3 <3

09.01.2017 - 20:36

Har du på deg gule eller blå sokker i dag? Eller kanskje grå? (Sorry, klarte ikke dy meg.. er så mange rare spm) 😂 Kos deg med ferie!

Skriv en ny kommentar

hits