THE NAKED TRUTH #9 - JEG HATER DEG, PAPPA

 


Jeg var bare en baby når du bestemte deg for å dra fra meg. Du var ikke så snill mot mamma heller. Du var utro, du var voldelig. Jeg hater deg, pappa. 

Du dro og fant en ny dame. Ikke nok med det, men du fikk en ny datter også. Du elsket de, hvorfor kunne du ikke elske oss? Hva var galt med meg og mamma? Hvorfor var den nye familien din bedre enn oss? 

Det var som om vi ikke eksisterte lengre, da du dro. Du ringte ikke, du sendte ikke melding. Ikke en gang ett brev var vi verdt. Hvorfor, pappa? 

Du lot oss være alene, da vi trengte en mann i livet vårt. Mamma trengte en mann. Jeg trengte en pappa. Men du ville ikke være min pappa, men jeg skjønner ikke hvorfor.. 

Tenker du noen ganger på oss, på mamma og meg? Er vi i det hele tatt ett minne hos deg, eller er vi helt borte? For alltid? Jeg vet ikke hvorfor jeg i det hele tatt kaller deg pappa, men det er jo det du er. Eller? 

Jeg tenker på deg hver dag, selv om jeg ikke kjenner deg. Jeg savner deg hele tiden, selv om jeg skulle ønske du ikke eksisterte. Du fortjener ikke å ha det bra, du fortjener ikke å ha en familie. Du fortjener ikke å være lykkelig. Jeg hater deg, pappa. 

- Anonym
 THE NAKED TRUTH #1 - JURIDISK ABORT 
THE NAKED TRUTH #2 - THREESOME WITH YOUR BF 
THE NAKED TRUTH #3 - ONCE YOU GO BLACK YOU NEVER GO BACK 
THE NAKED TRUTH #4 - TREKANT MED KJÆRESTEN 
THE NAKED TRUTH #5 - JEG HADDE SEX MED TYPEN TIL BESTEVENNINNA MI 
THE NAKED TRUTH #6 - KJÆRESTEN MIN VAR UTRO 
THE NAKED TRUTH #7 - 3 BARN OG EN MANN SOM ER UTRO 
THE NAKED TRUTH #8 - FUCKGIRLS 
 

 

9 kommentarer

Tom Kristoffersen

13.01.2017 - 12:16

Har sett en serie på discovery som heter the locator. Det handler om akkurat det og finne noen i familien som man har mistet et forhold til. Jeg vil si det slik at vi mennesker kan være veldig dumme men det kan også hende at man forandrer seg og at man angrer på ting man har gjort. Jeg ville faktisk ha prøvd å komme i kontakt med han, for å eventuell se hva som skjer? Du kan bli veldig skuffet, men det er du jo allerede. Så i mine øyner har du ingenting på å i det minste prøve. Kansje han angrer? Kansje han er blitt voksen? Hvem vet?

13.01.2017 - 12:18

åhh trodde the naked truth skulle være morsomt. Det er selvfølgelig trist ogsånt men er det ingen som sender inn noen morsomme historier.

arielsoylandos

13.01.2017 - 12:20

Anonym: hehe, enig. jeg trodde jeg BARE skulle få morsome historier, men det er ikke mye av det dessverre..

13.01.2017 - 15:58

Jävligt bra skrivit!

arielsoylandos

13.01.2017 - 15:59

Anonym: <3

13.01.2017 - 17:41

Jeg har en historie!

En periode etter bruddet mellom meg og eksen min var jeg et følelsesmessig kaos. Jeg begynte å studere, og med studentlivet kom ekstremt mye festing. Og med festingen kom hooking med gutter. Her snakker jeg alt fra klining til rett og slett nye one night stands nesten hver uke.

En av de morsomste (og litt pinlige/skammelige..?) historiene er fra en kveld jeg var ute med jentene. Jeg elsket livet mitt den kvelden, så jeg var litt ekstra tøff da jeg møtte en tidligere flørt. La oss kalle han Erik. Jeg og Erik møttes på tinder tidligere det året, og hadde en av og på-flørt i masse måneder før vi fant ut at det ikke funket og avsluttet hele greia. Mye på grunn av sjalusi begge veier, da vi begge er greit attraktive mennesker og mange av det motsatte kjønn flørter med oss på byen.

Jeg møtte da Erik, og han fortalte meg at han hadde bursdag. Jeg ble kjempe overrasket, og følte meg så dum som ikke hadde noen gave til han. Så meg, i min fulle sinn, sa at han kunne få sex i gave. Det synes han selvfølgelig var en god ide, da vi hadde veldig god sex mens vi holdt på. Men mitt dilemma ble at jeg ikke orket at han skulle bli "kveldens fangst", fordi jeg heller ville ha noe nytt, så jeg sa at vi kunne ha sex på utestedet så gå til hvert vårt. Vi bor på en relativt liten plass, men snek oss ned på toalettet og hadde (digg) sex i de merkeligste posisjoner der. Jeg lo så godt da vi gikk ut, og han var veldig fornøyd med gaven.

Utover kvelden var jeg så full at jeg glemte å finne gutter, så jeg endte opp på spisestedet utenfor med en gjeng venner. Noen gutter, inkludert noen av vennene til Erik, inviterte meg på nach, og jeg takket gladelig ja til å bli med. Etter et par shots på nachet gikk jeg for å sove på rommet til bestekompisen til Erik, og han fulgte etter. Kort fortalt: vi hadde sex. Bare timer etter Erik, noe denne bestekompisen var veldig klar over.

Dagen etter måtte kompisen kjøre meg hjem, og jeg hadde mistet både verdigheten (haha) og øyenbrynet mitt.... (jeg har såvidt bryn så må tegne på). Det er en av de villeste kveldene jeg har hatt, og i dag ser jeg tilbake på det med et smil. Erik fant aldri ut hva som skjedde..

X

14.01.2017 - 11:13

Hvorfor er kommentarfeltet stengt i innlegget over?

Hææ

14.01.2017 - 12:34

Du stengte kommentarfeltet over pga mange negative meldinger. På snap skrev du at du er i mot all form for mobbing. Er vel å motsi seg selv det eller? Du har jo mobbet selv du. Eller telles det ikke når det gjelder Isabel? Fy f., så falsk du er. Du har godkjent så mye mobbing av Isabel i kommentarfeltene dine. Står du for å være i mot mobbing, får du jaggu praktisere det selv også. Og det gjelder mot alle medmennesker. Bruk hue!

arielsoylandos

14.01.2017 - 12:51

Hææ: det er jo ikke jeg som mobber når det er andres kommentarer.. denne gangen gikk det for langt, så da tok jeg kommentarene vekk :-) gå å klag en annen plass, jeg gjorde det som var riktig.

Skriv en ny kommentar

hits