FUCKING CATFISH WHORE SMH

 

Okei folkens, jeg er skikkelig sjokkert. Jeg våknet til en mail fra en mann som henviser til samtalen vi har hatt inne på nakenprat.com. Han ville altså vite 100% at dette var meg. Jeg fikk sjokk, men enda verre ble det når jeg fikk lese HELE samtalen deres. Jeg klikker meg seff inn på denne siden for å se, og ja - mitt navn + masse bilder av meg. En fake profil som ble opprettet i 2010?! Jeg blir skikkelig dårlig. Ikke bare det at noen faktisk er så SYK i hodet at de lager enn slik fake profil, men tenk hvor lenge denne personen har snakket med ulike menn og virkelig gitt seg ut for å være meg. I samtalen skriver hun ting som er konkrete fakta om meg, som sikkert er heltet fra bloggen. Men for hva da? Slik at du kan ha noen å chatte med? Hva gjør du når disse mennene vil møte deg når du ikke er den du utgir deg for å være? Jeg har vært borti endel fake profiler før, men dette tok kaka! Æsj as, skaff deg pikk ved å bruke ditt eget navn, du er anmedt og du ødela hele dagen min.
  

30 kommentarer

Rebecca

27.02.2017 - 14:02

Wow folk er virkelig syke i hode!!! Så dette har altså pågått i ca 7 år? Hvordan kan du anmelde når det står i ditt navn? Off freaky at det faktisk er mulig å lage fake bruker i andre sitt navn :(
Wow. Hva faen er galt med folk som gjør sånn. Blir jævlig oppgitt ass

27.02.2017 - 14:19

Er du helt dum Rebecca? :p Selvfølgelig kan hun annmelde selvom det står i hennes eget navn. Det er en falsk profil. Bruk hodet ditt litt da

A

27.02.2017 - 14:24

Har opplevd noe lignende. Ble også helt kvalm når jeg fant ut av det. Rett og slett helt sykt at noen mennesker holder på sånn..

H

27.02.2017 - 14:40

Noen mennesker er skada ! Må bare si noe helt annet, du er så sinnsykt pen <3 Liker bloggen din, håper du fortsetter å blogge! Ha en superfin uke :)

arielsoylandos

01.03.2017 - 14:00

H: tusen takk <3

27.02.2017 - 16:13

Elsker bloggen din Areil!!❤❤❤ har 2 spm, den røde buksen du hadde på deg på lørdag (i think, du la ut video på snap) hvor er den fra? Og har du ikke kjæreste lenger? ❤😘

arielsoylandos

01.03.2017 - 13:59

Anonym: taaakk! buksa er fra kotoure :-) nei har ikke kjæreste nå! klem <3

Rebecca

27.02.2017 - 16:29

Kall meg gjerne dum,anonym ;)

Ren poesi.

27.02.2017 - 16:30

Folk er gærne!!

I dag har jeg også opprettet blogg. Hver dag skal jeg legge ut lange og korte tekster om livet og kjærligheten og alt som går til helvete. Blir glad om du sjekker den ut:)

27.02.2017 - 18:45

Hvorfor snakker du hele tiden engelsk å prøver så hardt å ver "så kul" og "søt" i stemmen når du ler. Blir bare flau.

Åpenbart du gjør alt dette for at eksen din i London skal "savne" deg, men tror egentlig det bare har motsatt effekt

arielsoylandos

27.02.2017 - 19:10

Anonym: lol han er blokkert fra snapchatten min, try again Google :-)

28.02.2017 - 12:16

Hei! Kan du lage et innlegg med bare dine tatoveringer? Gamle og nye :)

arielsoylandos

01.03.2017 - 13:57

Anonym: jepp :-) tenker å gjøre det når jeg har fått blitt ferdig med det jeg holder på med nå!

28.02.2017 - 19:21

JD snappet at han fikk bj i en taxi... Sier det ikke for å såre deg, bare fordi du sa du hadde blokkert han og antageligvis ikke fått det med deg? Tenkte itilfelle dere skulle snakke sammen om forholdet når du kommer til london så er sånt ok å vite før man tar en beslutning.. Ønsker deg alt vel, du fortjener ikke en ekkel utelivstype som får bj's bak i en taxi. Ta deg litt tid alene, en unik og vakker dame som deg kan sikkert velge og vrake, vent på den rette ❤️

arielsoylandos

01.03.2017 - 13:57

Anonym: hadde JD snappet en BJ i en taxi, så hadde jeg nok fått den beskjeden levert fra noen andre enn anonym i kommentarfeltet på bloggen min, men takk for "infoen" :-)

Ren poesi

28.02.2017 - 22:32

Jeg har nettopp publisert et innlegg som betyr ekstremt mye for meg. Det hadde vært stort om du hadde lest det. Tror kanskje du kommer til å kjenne deg igjen. Tusen takk <3

www.renpoesi.blogg

elisha

28.02.2017 - 23:31

Til Nysgjerrig : jeg har sterk kapasitet til å svare seg uansett hva du vil spørre om når det gjelder religion, men hva er vitsen når du ikke forstår hva jeg som sagt prøver å formidle og jeg kan svare deg og jeg er meget interessant I å svare på spørsmål alt mulig. Så det er ikke vist å diskutere med deg.

01.03.2017 - 00:55

Til elisha:

Kan ikke du bare svare på spørsmålene til nysgjerrig istedenfor å svare at du "kan" svare på det, eller at hun "ikke forstår hva du prøver å formidle."Hva vet du om h*n forstår eller ikke? Det i seg selv er en ganske ignorant formening du har som er basert kun på at h*n har stilt spørsmål/vært kritisk til noe du helt og holdent tror på og mener er "sannheten". BARE SVAR PÅ SPØRSMÅLENE OG BLI FERRDIG MED DISKUSJONEN! Hva rr vitsen med å lage en helt ny religions trå i kommentarfeltet til en livsstilsblogger liksom. Finn noen i VGs kommentarfelt å diskutere religion og livssyn med hvis du vil ha en endeløs samtale hvor du slipper å argumentere og kan avslutte en diskusjon med "jeg har kapasitet til å svare deg." Hvor gammel er du egentlig? Jeeeeez

elisha

01.03.2017 - 01:39

Til Anynom : jeg vil svare på spørsmålene til nysgjerrig og dette mener jeg på alvor. Men jeg vil ikke bruke tid når hun eller han er ikke villig til å møte meg og diskutere om religion offentlig og Ikke privat. Grunnet for at jeg vil svare spørsmålene offentlig, er at jeg ønsker at alle skal se den vakre siden ved islam og sannheten om islam. Når Nysgjerrig kommer med opplysninger og sitater om islam og sier at det er voldelig eller lignende,så sier jeg garantert at det ikke stemmer. Fordi folk er blitt vant med falskhet når media publiserer det og det er ikke rart at de faktisk tror på det.

Til Anynom : du trenger ikke bry deg om jeg diskuterer om religion på en blogg, for det er mitt valg og det er uansett lov å stille andre spørsmål, så lenge det ikke er diskriminerende og lignende. Og grunnen for at jeg spurte Ariel om nettom reliogion, var Fordi hun at sa at hun kjenner muslimer og at hun er halv tyrker og atheis og derfor spurte jeg henne om hva hun synes om islam og om hun kommer enn gang til å bli muslim eller kristen. Så plutselig kom fremmede folk med negative kommentarer til meg om hvorfor jeg spurte henne om islam og at jeg trenger ikke dra inn religion på bloggen hennes når hun er ateist. Så det er siste gang jeg kommenterer. Fordi folk setter ikke verdi på et menneske som kun spurte om religion. jeg tåler kritikk, men ikke når folk går over grensen.

elisha

01.03.2017 - 01:45

Til Anynom : jeg vil svare på spørsmålene til nysgjerrig og dette mener jeg på alvor. Men jeg vil ikke bruke tid når hun eller han er ikke villig til å møte meg og diskutere om religion offentlig og Ikke privat. Grunnet for at jeg vil svare spørsmålene offentlig, er at jeg ønsker at alle skal se den vakre siden ved islam og sannheten om islam. Når Nysgjerrig kommer med opplysninger og sitater om islam og sier at det er voldelig eller lignende,så sier jeg garantert at det ikke stemmer. Fordi folk er blitt vant med falskhet når media publiserer det og det er ikke rart at de faktisk tror på det.

Til Anynom : du trenger ikke bry deg om jeg diskuterer om religion på en blogg og det er noe jeg bare spurte Ariel om. Fordi hun sa at hun kjenner muslimer og at hun er halv tyrker og atheis og derfor spurte jeg henne om hva hun synes om islam og om hun kommer enn gang til å bli muslim eller kristen. Så plutselig kom fremmede folk med negative kommentarer til meg som spurte henne om islam og at jeg trenger ikke dra inn religion på bloggen hennes når hun er ateist. Så det er siste gangen jeg kommenterer. Fordi folk setter ikke verdi på et menneske som kun spurte om religion. jeg tåler kritikk, men ikke når folk går over grensen.

01.03.2017 - 09:33

Kan du ikke bare svare her? Det her er en offentlig blogg så sånn sett så burde det ikke ha noe å si for at "alle skal kunne se hvor vakkert islam er." Dessuten så er jeg veldig spent på hva du skal svare jeg også. Hvorfor skal Forsvaret ditt avhenge av om nysgjerrig vil møte deg eller ikke? Personen har jo valgt å ikke oppgi navnet sitt.

Når det kommer til den voldelige delen av islam så var det en annen som kommenterte det.

Det er ikke det at du spurte, men at du ikke kan forsvare det du tror på som hvertfall jeg stusser over. Da kan det virke som at alt bare er indoktrinert og at du ikke har overveid andre muligheter/alternativer enn d du har blitt lært til.

elisha

01.03.2017 - 09:44

Til Anynom : dessverre må jeg si du er virkelig dum som smisker andre og klarer ikke å komme med egne argumenter, men venter på hva på nysgjerrig skal si.

IKKE SI DEN VOLDELIGE DELEN AV ISLAM. FOR HER VISER DU AT DU ER RASIST. SÅ HVIS DU HAR KAPASITETEN TIL Å DISKUTERE MED MEG SÅ KOM, SÅ AVGJØR VI HVEM SOM VINNER OG HVEM SOM HAR RETT.

01.03.2017 - 10:15

Jeg venter på hva DU skal si og svare på alt nysgjerrig spurte om. Islam har en voldelig del !! Rasist er å diskriminere en rase og har ingenting med at jeg sier at koranen har MANGE voldelige deler som hører til samfunnet man levde på 600-tallet. Derfor mange også mener t den må bli modifisert. Du har ikke svart på hva du mener om slaveri, flerkoneri, årelating, steining/henging, kvinneundertrykkelse osv som er en del av sharia lovene.

Hvis du mener at man bare skal fokusere på de positive sidene ved koranen og islam, kan du jo likeså godt si at det er bedre å modifisere den slik at det voldelige innholdet blir utelatt, og man kan fokusere på det du mener er det vakre med islam.

01.03.2017 - 10:17

Bare skriv her, bloggen er så offentlig som den kan bli :)

01.03.2017 - 13:44

Helt sykt hvordan du bare legger ut alle kommentarer om religion. Hvorfor la folk prate så mye fram og tilbake, hvordan du bare tillater hat og unødvendige kommentarer er sinnsykt. DU ER SÅ DRAMA!!!

arielsoylandos

01.03.2017 - 13:52

Anonym: alle kommentarer blir automatisk godkjent. jeg har jo ikke noenting med denne diskusjonen å gjøre, hvorfor er jeg drama?

01.03.2017 - 18:06

Løy ikke om snappen men.. dine venner er kanskje ikke edru nok til å få med seg snapper fra helgenetter? Han filmet hodet til en dame som beveget seg opp og ned i fanget hans.. så selvsagt ikke penis, men tydelig hva som skjedde, men tro hva du vil

Tina

01.03.2017 - 19:21

Jeg har han på snap og har aldri sett noe sånt. Rent oppspinn.

02.03.2017 - 08:22

"Dine venner er kanskje ikke edru nok" kommer fra kjeften fra en kjerring som naturligvis ikke har noen venner pga den ekstreme falske personligheten hennes. Herregud for en idiot

Skriv en ny kommentar

hits