EN LITEN Q&A

 


Hva er din naturlige hårfarge egentlig? Farger du det sort eller er det så mørkt naturlig?
Jeg har min naturlige farge på håret nå. Det er veldig mørkt, nesten helt sort. Jeg har ikke farget håret på kanskje et halvt åt, og jeg skal fortsette slik! Spare, spare, spare!


Hvor legger du vippe extensions?
Studio Frogner.

 

Hva lever du av? Hva tjener du penger på?
Jeg lever av bloggen. Og hvor mye jeg tjener, er helt opp til meg. Hvor engasjert jeg er og hvilke avtaler jeg lager. Noen tror jeg tjener per klikk som noen andre bloggere, men slik er det altså ikke. Utenom bloggen gjør jeg litt photoshoots osv.

 

Hvor fyller du leppene dine? Og hva fyller du de med?
Jeg fyller leppene hos Hege på Studio Frogner. Jeg bruker teosyal.
Tror du du og Isabel kan være venner nå som ingen av dere er sammen med louis brødrene lenger?
Jeg tror nok at det har skjedd for mye til å bare ordne opp sånn helt plutselig, men jeg tror værtfall ikke det kommer til å være flere "konflikter" heller heldigvis. Jeg kjenner jeg er så lei drama, og i slutten er det aldri verdt det uansett. Men igjen, så tror jeg vi alle lærte endel av hele den suppa vi var oppi. Jeg ser iallfall litt annerledes på ting nå, og jeg tror ikke jeg er den eneste som gjør det. We live and we learn..


Er du helt norsk?
Nei, jeg er 50% norsk og 50% tyrkisk.


Favoritt musikk akkurat nå?
Lista mi "FAV" er offentlig på spotify. Enjoy!


Er det slutt mellom deg og JD?
Jeg ble singel for noen uker siden, ja. Dere merker sikkert at jeg er en skikkelig kjæreste-jente som ikke klarer å være singel. Lol. Det er noe jeg absolutt burde jobbe med, å ha det bra uten å være "avhengig" av noen andre.. 

6 kommentarer

annie

04.03.2017 - 00:02

jeg vurderer å flytte til london snart bare for å prøve noe nytt, prøve å bo i en storby liksom.. men hvordan er det å bli kjent med folk å få venner der? er så redd for å flytte uten å bli kjent med noen....:(

arielsoylandos

04.03.2017 - 00:05

annie: jeg ble fort kjent med folk, men det er mest når man er ute da :-) men det finnes jo slike facebook grupper, det går jo an å finne noen der man kan møte? :-)

06.03.2017 - 13:05

Hvor mye tar Hege for 1ML teosyal?

arielsoylandos

06.03.2017 - 22:48

Anonym: du kan kontakte henne via face, Hege Reime

07.03.2017 - 16:32

Hva syntes du om det Pierre gjorde mot Isabel?

arielsoylandos

07.03.2017 - 18:33

Anonym: jeg vet ikke hva som har skjedd mellom de, utenom det jeg har blitt fortalt fra noen venner. så jeg har ikke så mye å si om det..

Skriv en ny kommentar

hits