DET JÆVLA KOMMENTARFELTET

 

Sist gang jeg svarte på spørsmålene deres, ble det plutselig en mega debatt i kommentarfeltet om religion. Kommentarene ble verre og verre, og til slutt fikk jeg høre hvor grusom jeg var som satt å godkjente alle disse kommentarene..

Nå har det seg slik at til nå så har ALLE kommentarer blitt godkjent automatisk her på min blogg. Det forandrer seg as we speak. Nå har jeg vært oppi så mye drama det siste året, og jeg er ferdig. Jeg kommer til å godkjenne kommentarer fra nå av. Grunnen til dette er rett og slett for å forhindre masse drittslenging og mobbing. Jeg tror og håper alle forstår det :-)


Lol, rakk ikke finne nyere bilde, skal på butikken og kjøpe noe sunt fordi jeg har levd på foodora i to uker og ikke særlig fornøyd med kvisene på haka, bye loves u.


 

3 kommentarer

Ren poesi

04.03.2017 - 00:04

Hei! Sikkert smart av deg å gjøre sånn at du må godkjenne kommentarer. Det er virkelig ikke grenser for hva folk får seg til å skrive!

Så over til noe annet. Jeg lurte på om du kunne tenke deg å titte innom bloggen min, og hvis du liker den, kanskje gi en shoutout? Jeg er ny i bloggverdenen, og trenger litt drahjelp. Satser på gode, dype tekster uten klikkhoreri. Tror du vil like den:)

arielsoylandos

04.03.2017 - 00:06

Ren poesi: heisann! ja, det er ikke måte på.. skal absolutt sjekke ut bloggen! klem :-)

Ren poesi

04.03.2017 - 00:20

Tusen takk:) klem tilbake!

Skriv en ny kommentar

hits