JEG GLEDER MEG!

 


Hei mine fine! Planen var å komme seg tidlig i seng, men jeg er alt for glad i å sitte våken om kvelden. Jeg synes det er skikkelig koselig, rett og slett. En av de få gangene jeg liker å være alene. Vel, nå ligger både Denise og Sienna og sover på soverommet, men jeg har iallfall stua for meg selv..

Nå har jeg fått bestilt meg billett til London, jeg reiser sent på lørdag. Jeg får sommerfugler i magen av å tenke på det. Nå multitasker jeg som bare det, samtidig som jeg skriver til dere så sitter jeg også å planlegger de første dagene i London med vennene mine der. Åh, som jeg gleder meg! Ikke nok med det, men jeg reiser heller ikke alene. Venninnen min Saba skal bli med, og det gjør bare det hele hundre ganger bedre. Ikke bare fordi jeg hater å reise alene og er helt hjelpesløs på flyplasser og sånn, men også fordi hun er mega kul. Ths is gonna be epic!

Jeg vet det er mange som er skuffet over at jeg har vist så lite av selve London her på bloggen, så derfor skal jeg prioritere det nå. Er det noe spesielt dere vil se, skrik ut! Tenk at jeg har bodd i London siden oktober, men jeg har ikke gjort noe av de typiske turist greiene. Big Ben, London eye, Tower bridge, dere vet.. Jeg er så loka, haha. Men ja, jeg skal vise dere London denne gangen :-)

Nå skal jeg tvinge meg selv gjennom den overfulle mailboksen min, noe som ikke frister i det hele tatt. Men det må gjøres! Håper dere har det best elsklinger, stor klem fra meg
 

6 kommentarer

Isabelle Nathalie

09.03.2017 - 13:53

Så gøy at du gleder deg sånn :-D Gleder meg også til å se london fra ditt ståsted. Har aldri vært der før, så blir gøy med tips and tricks. Haha!

arielsoylandos

09.03.2017 - 17:51

Isabelle Nathalie: <3 :-D

Helene

09.03.2017 - 13:59

Herlig og så bra at du gleder deg sånn! Ser frem til London innlegg :)

Bor du ikke med Johanna i england lenger, lenge siden jeg har sett henne på bloggen og snaps?

arielsoylandos

09.03.2017 - 17:52

Helene: yay :-) nei, hun flyttet tilbake til Norge..

09.03.2017 - 16:09

Hvilken aldersgrense er det på utestedene du er på i London? :)

arielsoylandos

09.03.2017 - 17:52

Anonym: 18 :-)

Skriv en ny kommentar

hits