LIVET I LONDON

 
Det er så mange som stiller spørsmål hver dag om hva jeg gjør i London, hvorfor jeg liker meg så godt her osv. Så derfor tenkte jeg å fortelle dere litt om livet mitt i London fra jeg flyttet hit og til den dag i dag.

Jeg flyttet til London i slutten av oktober. Jeg hadde med meg en koffert som er dobbel så stor som meg, og jeg hadde verken fiksa jobb eller bosted. Jeg ville bort , og det kunne ikke skje fort nok, hehe. Jeg fikk jobb på en nattklubb etter bare noen dager. Det var ganske tilfeldig - en venninne av meg tagga meg i en facebook post. Vipps, så fikk jeg jobben. I starten ble det mye hotel, samtidig som jeg så etter en fast plass å bo.. Som dere vet så møtte jeg JD bare en uke etter jeg flytta hit. Jeg ble så forelsket, og allerede en uke etterpå så flyttet vi sammen. Jeg vet det er mange som reagerer på det, og det skjønner jeg veldig godt. Det er jo ikke helt normalt å flytte sammen etter to uker, I know that - men han bodde midlertidig med en kompis og jeg trengte en plass å bo - så derfor ble det sånn :-)Jeg sluttet på nattklubben jeg jobbet på, da jeg ikke trivdes så veldig godt der lengre. Jeg var heller ikke avhengig av de ekstra pengene, så jeg har altså bare blogget siden nyttår. Det har blitt mye festing, det er helt sikkert. Det skjer ting her hver eneste dag, og jeg ser den ene kjendisen etter den andre. Det har vært vanskelig å takke nei til å dra ut da jeg ikke kjenner alt for mange her og helst vil gripe alle muligheter til å møte nye mennesker + at JD jobber på en av de villeste klubbene - Cirque. De får besøk av de største kjendisene og jeg har faktisk aldri sett så mange kjente personer før i hele mitt liv. Jeg snakker Drake og Kardashians..

Selvom jeg lever av bloggen, så vet dere like godt som meg at jeg ikke takler å sitte å blogge flere timer om dagen. Bruke masse tid på å redigere bilder osv, det er bare ikke helt meg. Bloggen er en stor del av livet mitt, men jeg har veldig lyst til å gjøre noe annet ved siden av. Jeg har fått tilbud om resepsjonist jobb, og jeg vurderer det veldig sterkt. Jeg kan også begynne å jobbe på nattklubb igjen, men jeg tror jeg heller vil ha en litt mer stabil hverdag. Enkelte klubber her har åpent til 06, og jeg synes det er så ukult å fucke opp døgnrytmen helt. Det å jobbe i f.eks klesbutikk er heller ikke så fristende da jeg kjenner en som jobber i selveste Gucci og ikke får mer enn 100 kr i timen.. Naaaah.

Ellers så er livet i London ganske sweet. Det er alltid noe å gjøre, en ny plass å se osv. En av favorittene mine her er absolutt Winter Wonderland - har du en kjæreste, så må dere dra dit sammen. Veldig koselig! Det er bare åpent om vinteren da, men det anbefales virkelig. Alt her er bare så mye bedre enn hjemme. Bare det å gå gjennom Oxford street er en opplevelse i seg selv. Det er så fint her, og jeg blir lykkelig bare av tanken på at jeg faktisk bor her. Nå føler jeg endelig, etter nesten et halvt år at jeg hører litt hjemme her. Det har absolutt ikke vært en dans på roser, men nå.. nå har jeg det bra!

Love from London 

14 kommentarer

Emily

21.03.2017 - 20:26

SÅ kult av deg å følge drømmen, være spontan, leve. Det er det som er livet. Du hadde angret så fælt om du hele tiden skulle kjøre safe.

Beundrer deg! DU er rå

Mammatilhjertedyktbarn

21.03.2017 - 23:27

Fint bilde av dere 😍

a

21.03.2017 - 23:41

så fine sammen<3

MS

22.03.2017 - 00:15

Så kult å lese om deg og London!:-D Jeg og samboeren min flyttet sammen etter 8 dager, og i år har vi vært sammen i 5 år! Gjør hva ditt hjerte vil og føles riktig, gi faen i hva vi mener;-)

Lykke til videre i London! Misunner deg og unner deg bare godt<3

Mie

22.03.2017 - 08:28

Hei.

Det fins ingen fasit angående forhold, og det er ikke en vei som er rettere enn den andre. Jeg og kjæresten traff hverandre på fest, og jeg flytta inn dagen etterpå. Nå har det gått 12 år og vi har 1 barn sammen. Alt er mulig ❤️

Skikkelig koselig å se at du er glad sammen med kjæresten din.

Klem

Christina

22.03.2017 - 12:06

Hvem fra Kardashian har du sett?

arielsoylandos

22.03.2017 - 12:10

Christina: jeg har ikke sett noen av de dessverre :( men Kourtney har vært der og Kendall var der for to uker siden ??

Julie

22.03.2017 - 14:53

Hei. Jeg bor i Oxford (en time unna London med buss) jeg syntes utelivet i Oxford er utrolig dårlig og drar derfor ut å fester i London hvor min bestekompis bor. Desverre for meg er han homo og drar bare ut på homseklubber/barer. Jeg får besøk av 4 venninner og vil virkelig ha en uforglemmelig helg med bra uteliv. Jeg lurer derfor på om du har noen utesteder å anbefale? Er det enkelt å komme inn på cirque de soir?

arielsoylandos

25.03.2017 - 11:38

Julie: skriv til meg eller JD, så fikse vi det :-)

Anna

23.03.2017 - 10:19

Bilde nummer 2 er noe av det fineste jeg har sett. Så utrolig koselig!

Carine

24.03.2017 - 20:10

Hvor er den svarte jakken din fra? :-)

25.03.2017 - 02:11

Må du snakke engelsk med han?

25.03.2017 - 21:47

Har JD et blåmerke eller noe i ansiktet? Ut i fra snapstoriene dine ser det slik ut. Muligens et fødselsmerke?

Søte er dere vertfall :)

Anonym

10.06.2017 - 10:38

ARIEL. Jeg digger deg, du er søt, kul og flink. Men pass på. Det er alt jeg sier! Pass på deg selv søta, så vil du få det veldig bra i London. If you dont know, don't worry... <3

Skriv en ny kommentar

hits