HI, BYE

 

 

Åh, jeg føler meg endelig som et menneske igjen. Jeg har virkelig aldri vært så blek før, som det jeg har vært de siste månedene. Av en eller annen grunn tåler jeg ingen spraytan eller selvbruning, så da må det bli solarium da. Det som er kjipt er at det er enda dyrere å sole seg her enn hjemme, men solsengene er heftige da! Jeg lå nettopp i 20 min og jeg er veldig happy med fargen. Betalte over 300 kr tho. Det er altså alt jeg har gjort i dag. Tatt sol. Og vært på butikken. Veldig spennende dag, altså. Jeg håper jeg har litt mer energi i morgen :-)

Når det kommer til innlegget jeg posta i går, så setter jeg veldig stor pris på de fine kommentarene dere kommer med. Poenget mitt var vel egentlig å få alle usanne rykter til å forsvinne. Så ja, innlegget var jo mest for meg selv. Når jeg sendte mailen var ikke intensjonen min å svære opp med Isabel, da hadde jeg nok skrevet litt mer enn som så. Jeg ville bare gi en lyd, kanskje for at jeg ikke ville hun skulle tro jeg koste meg over det hele. Jeg vet ikke, men det føltes riktig så derfor gjorde jeg det. Rett og slett :-) 

Nok om det! Jeg håper dere har det bra og tar vare på hverandre. Jeg kjenner jeg savner familien min veldig mye etter jeg reiste hjemmefra denne gangen, men heldigvis er vi flinke til å holde kontakt med hverandre. Nå skal jeg kose meg med kjæresten min før han skal på jobb. Ha en fin kveld, så snakkes vi i morgen. Lots of love, A ♥
  

3 kommentarer

Rebekka

30.03.2017 - 09:33

Why the f do you care hva hun (mest sannsynlig ikke) tenker om hva DU tenker om hennes, personlige brudd når dere er erkefiender? :p WTF, du er desperat etter something, thats for sure

Anonym

30.03.2017 - 09:36

Isabel er bare flau for å svare tilbake etter alt hun har gjort mot deg, nå som hun ikke er like " kul" etter at hun gjorde det slutt med P. Du er faen meg et godt menneske!

KostholdsBloggeren

30.03.2017 - 13:03

Bra blogg. Fortsett med de gode innleggene! :)

Skriv en ny kommentar

hits