SPRING VIBES

 

 

Hei elsklinger. Når vi våknet idag var det over 20 grader ute, så vi løp ut døra for å spise en frokost ute. Deretter gikk vi en tur gjennom Hyde Park, det er så koselig å gå der. Parken er enorm! Jeg trodde aldri JD var en slik fyr som skulle ta meg med på en liten tur i parken før fotballtrening, men der tok jeg veldig feil.

Og, ja - det ble en liten shopping runde idag også. Jeg må skjerpe meg før det blir en vane. Men det er så standard når man skal dra å møte en venninne, at man møtes i Oxford Street. Og der er det jo litt butikker da.. Jeg har aldri vært en stor shopper, og jeg kan ikke la meg selv bli det heller. Men jeg må ærlig innrømme at London har gjort meg litt "diva" om jeg kan si det? Uber overalt. Jeg prøver å ta bussen eller banen, banen går til og med fortere enn uber hjem fra sentrum.. Så ja, jeg er klar over det selv og vil ikke at det skal bli en vane!

Nå skal vi snart på kino og se skjønnheten og udyret, jeg er veldig spent! Storesøster sa det var en skikkelig bra film, og en venninne sa idag at hun var veldig skuffet over den. Vi får se, jeg håper den er bra! Ha en fin kveld, så snakkes vi ♥

 


 

6 kommentarer

Irene

30.03.2017 - 21:50

Det hørtes ut som en veldig deilig dag :D

30.03.2017 - 22:06

Hvor er jakka di fra? Veldig fin :)

casss

30.03.2017 - 22:57

Hørtes ut som en fin dag. :)

Mammatilhjertedyktbarn

31.03.2017 - 03:43

Dokker er så fine sammen

Linn

31.03.2017 - 05:18

Så koselig å se kjæresten din mer her på bloggen❤Virker som om dere har det bedre enn noensinne💝💓🐝happy 4 u😘

Svartrev

31.03.2017 - 12:45

Skjønnheten og udyret var veldig fin visuelt sett, men jeg syns starten var litt treig. Og var ikke så begeistret for de nye sangene heller. Men nå er jeg over gjennomsnittet glad i tegnefilmversjonen, så jeg tror det kommer litt an på hvor høye forventninger du har. Mine var skyhøye! Ble litt skuffet.

Skriv en ny kommentar

hits