Jeg blir så lei meg over all negativitet i verden. Jeg skjønner ikke hvorfor vi ikke bare kan leve sammen uten å krangle, uten intriger. Som sikkert mange vet, så involverer jeg meg ikke for mye i det som skjer i samfunnet vårt, og det er fordi jeg rett og slett ikke vil få det med meg. Det er litt trist å si det, men jeg vil helst ikke se og høre om alt det forferdelige som skjer i verden, for jeg blir så evig provosert og lei meg - og hva kan lille jeg bidra med? Det eneste jeg føler jeg kan bidra med nå er kjærlighet. Jeg sender masse kjærlighet til alle som er rammet av ulykker og forferdeligheter idag, store og små. Ikke bare idag, men hver dag. Verden er så grusom, så husk å ta vare på hverandre. Vi har tross alt bare hverandre. 
 

4 kommentarer

07.04.2017 - 23:37

Veldig fint innlegg, Ariel. Dette likte jeg.

Er lei meg selv i dag p.g.a terroren i Stockholm og angrepet i Syria. Helt forferdelig.

Klem.

arielsoylandos

16.04.2017 - 17:23

Anonym: <3

Amanda

08.04.2017 - 02:04

Skjønner deg godt! Da jeg vokste opp brukte aldri mamma å la tven/radioen stå på når nyhetene kom på, for hun ville skjerme meg og broren min for det.

Jeg er en sånn person som får utrolig ondt av at andre har ondt, men samtidig er jeg også ei med mye mange meninger, og har tidligere vært politisk aktiv.

Men nå, siste året, klarer jeg ikke lese VG og lignende, for det er så tungt og trist - og det påvirker dagen min faktisk, haha... Selvfølgelig får jeg med meg det jeg "må", men jeg er 20, har minimal inntekt og er ikke mye annet jeg KAN gjøre enn som deg, gi kjærlighet.

Klem<3

arielsoylandos

16.04.2017 - 17:23

Amanda: <3

Skriv en ny kommentar

hits