NY JOBB, EN DØD TELEFON, OSV

 

 

 UKENS YAY 

Endelig har jeg begynt å jobbe igjen. Det er veldig deilig å ha noe å gjøre, selvom jobben min er superchill. Jeg liker kollegaene mine godt og jeg tror jeg kommer til å trives der. Jeg er enda litt i tvil på om jeg i det hele tatt vil jobbe kveld og natt i lengden, men vi får se. So far, so good.  UKENS NAY 

Telefonen min døde, og jeg er så jævla sikker på at jeg kommer til å miste typ alle bilder, alt. Det suger så jævlig. BLÆH! UKENS PERSON  

Min baby, han hadde bursdag på tirsdag og vi har bare hatt det ekstra bra den siste tiden. Jeg er så forelsket i denne fyren.. 


 

 UKENS SANG 

Kendrick Lamar - humble.  UKENS BILDE 

 UKENS TANKE 

Jeg føler meg mer og mer hjemme her, og ting begynner endelig å falle på plass. Det føles riktig! Ikke nok med det, men jeg føler jeg er på en skikkelig bra flow med meg selv for tiden. Det er viktig å være glad i seg selv :-) 


 

 UKENS FILM 

Fast 8, den var råbra!  AKKURAT NÅ 

Sitter jeg i sofaen med min kjære og ser en film før jeg skal på jobb. Jeg lurer på hvilke sko jeg skal ha på meg, jeg er så dritt jævla lei av å gå med høye heler. Føttene mine hater meg. Hvorfor skal det være så ubehagelig å ha på seg fine sko? Meh. 

 

 

 

2 kommentarer

Statera Marit Ebeltoft

17.04.2017 - 21:06

Ah gleder meg til å se fast 8! Alle de filmene er jo bra å bare hørt skryt av denne ;)

Miriam

17.04.2017 - 22:06

Feel ya, mista telefonen min i do på onsdag..

Skriv en ny kommentar

hits